50 Milyon Euro'luk Tribün

Fenerbahçe'de herkes Mert Günok'u konuşuyor...

  1. Fenerbahçe'de herkes Mert Günok'u konuşuyor...

    Fenerbahçe'de herkes Mert Günok'u konuşuyor...

  2. Geçtiğimiz sezon Galatasaray maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle 5 maç ceza alan Volkan Demirel'in yokluğunda forma giyen genç eldiven, her maç kalesinde daha da büyüyor.

    Geçtiğimiz sezon Galatasaray maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle 5 maç ceza alan Volkan Demirel'in yokluğunda forma giyen genç eldiven, her maç kalesinde daha da büyüyor.

  3. Üstelik Mert bunları çok düşük bir maliyete yapıyor!..

    Üstelik Mert bunları çok düşük bir maliyete yapıyor!..

  4. Dirk Kuyt'ın golüye 1-0 kazanılan Eskişehir maçında milyon euroluk yıldızlar Emre Belözoğlu, Yobo, Baroni, Kadlec, Mehmet Topal, Krasic ve Holmen tribünde oturdu.

    Dirk Kuyt'ın golüye 1-0 kazanılan Eskişehir maçında milyon euroluk yıldızlar Emre Belözoğlu, Yobo, Baroni, Kadlec, Mehmet Topal, Krasic ve Holmen tribünde oturdu.

  5. Bu futbolcuların bonservisleri, garanti ücretleri ve maç başı paraları toplandığında Fenerbahçe'ye faturası 50 milyon Euro'yu geçiyor.

    Bu futbolcuların bonservisleri, garanti ücretleri ve maç başı paraları toplandığında Fenerbahçe'ye faturası 50 milyon Euro'yu geçiyor.

  6. Fakat bu yıldızlar maçı tribünde izlerken sahada adeta kahramanlaşan Mert yılda sadece 500 bin Euro kazanıyor.

    Fakat bu yıldızlar maçı tribünde izlerken sahada adeta kahramanlaşan Mert yılda sadece 500 bin Euro kazanıyor.

  7. Recep Niyaz ve Salih Uçan'ın ardından takımın en az ücret alan 3. futbolcusu olan Mert, en az 4 gollük pozisyonda Eskişehirspor'a geçit vermezken, Necati Ateş'in penatısını da kurtarmıştı.

    Recep Niyaz ve Salih Uçan'ın ardından takımın en az ücret alan 3. futbolcusu olan Mert, en az 4 gollük pozisyonda Eskişehirspor'a geçit vermezken, Necati Ateş'in penatısını da kurtarmıştı.

  8. Kaybedilmesine rağmen Galatasaray ve Konyaspor maçlarında da sahanın yıldızı olan genç kaleci bu performansıyla herkese büyük bir ders verdi. Mert, Milli Takım formasına da göz kırpmaya başladı.

    Kaybedilmesine rağmen Galatasaray ve Konyaspor maçlarında da sahanın yıldızı olan genç kaleci bu performansıyla herkese büyük bir ders verdi. Mert, Milli Takım formasına da göz kırpmaya başladı.

  9. Mert müthiş bir performans sergilerken, yıllardır kaleyi kimseye vermeyen Volkan Demirel'in yediği hatalı goller tartışma konusu olmuş durumda... Fenerbahçeli taraftarlar da sosyal medyada artık Mert'i 1. kaleci olması gerektiği yönünde görüş bildiriyorlar.

    Mert müthiş bir performans sergilerken, yıllardır kaleyi kimseye vermeyen Volkan Demirel'in yediği hatalı goller tartışma konusu olmuş durumda... Fenerbahçeli taraftarlar da sosyal medyada artık Mert'i 1. kaleci olması gerektiği yönünde görüş bildiriyorlar.

  10. Volkan'ın Mert'in yıllık ücretinin tam 5 katını (2.5 milyon Euro) kazanması da tartışma konusu olmuş durumda. Volkan'ın 5 maçlık cezası sona ererken, teknik direktör Ersun Yanal'ı tatlı bir sıkıntı bekliyor.

    Volkan'ın Mert'in yıllık ücretinin tam 5 katını (2.5 milyon Euro) kazanması da tartışma konusu olmuş durumda. Volkan'ın 5 maçlık cezası sona ererken, teknik direktör Ersun Yanal'ı tatlı bir sıkıntı bekliyor.

  11. Kalesinde adeta devleşen ve takımına kritik galibiyeti getiren kurtarışlar yapan Mert 500 bin Euro kazanırken tribün yıldızlar geçidine döndü...

    Kalesinde adeta devleşen ve takımına kritik galibiyeti getiren kurtarışlar yapan Mert 500 bin Euro kazanırken tribün yıldızlar geçidine döndü...

  12. EMRE BELÖZOĞLU: 2 MİLYON EURO

    EMRE BELÖZOĞLU: 2 MİLYON EURO

  13. JOSEPH YOBO: 2 MİLYON EURO

    JOSEPH YOBO: 2 MİLYON EURO

  14. CRİSTİAN BARONİ: 1.8 MİLYON EURO

    CRİSTİAN BARONİ: 1.8 MİLYON EURO

  15. MICHAL KADLEC: 2.1 MİLYON EURO

    MICHAL KADLEC: 2.1 MİLYON EURO

  16. MİLOS KRASİC: 2.3 MİLYON EURO

    MİLOS KRASİC: 2.3 MİLYON EURO

  17. MEHMET TOPAL: 2.2 MİLYON EURO

    MEHMET TOPAL: 2.2 MİLYON EURO