İstanbul'dan Tasını Tarağını Toplayıp Kaçan Ünlüler...

Tasını tarağını toplayıp kaçan ünlüler...

  1. İstanbul'un yoğun göç alması ile artan nüfus ve trafik çilesinin büyümesi yaşam kalitesini düşürüyor. Metropolün kaosundan ve stresinden kurtulmak isteyen birçok insan kaçmanın hayalini kurarken bazı ünlüler cesurca tasını tarağını toplayıp daha sakin ve doğayla iç içe olan yerlere yerleşti bile...

    İstanbul'un yoğun göç alması ile artan nüfus ve trafik çilesinin büyümesi yaşam kalitesini düşürüyor. Metropolün kaosundan ve stresinden kurtulmak isteyen birçok insan kaçmanın hayalini kurarken bazı ünlüler cesurca tasını tarağını toplayıp daha sakin ve doğayla iç içe olan yerlere yerleşti bile...

  2. İşte şöhretin zirvesindeyken her şeyi geride bırakıp sessiz sakin bir yaşamı tercih eden ünlüler...

    İşte şöhretin zirvesindeyken her şeyi geride bırakıp sessiz sakin bir yaşamı tercih eden ünlüler...

  3. Yeliz Doğramacılar

    Yeliz Doğramacılar

  4. İstanbul’u bırakıp Adana’da yeni bir hayata başlayan güzel oyuncu 2 çocuğu ve eşi ile birlikte çiftlik hayatı yaşıyor. Instagram hesabından herkesi kıskandıran oyuncu halinden oldukça memnun gibi gözüküyor.

    İstanbul’u bırakıp Adana’da yeni bir hayata başlayan güzel oyuncu 2 çocuğu ve eşi ile birlikte çiftlik hayatı yaşıyor. Instagram hesabından herkesi kıskandıran oyuncu halinden oldukça memnun gibi gözüküyor.

  5. Yılmaz Erdoğan

    Yılmaz Erdoğan

  6. Geçtiğimiz yıl Muğla’da bir çiftlik satın alan Yılmaz Erdoğan organik tarım ürünlerine merak sardı. Film projelerine devam eden Erdoğan sadece iş için İstanbul’u tercih ediyor. Onun dışında tüm zamanını Köyceğiz’deki evinde geçiriyor.

    Geçtiğimiz yıl Muğla’da bir çiftlik satın alan Yılmaz Erdoğan organik tarım ürünlerine merak sardı. Film projelerine devam eden Erdoğan sadece iş için İstanbul’u tercih ediyor. Onun dışında tüm zamanını Köyceğiz’deki evinde geçiriyor.

  7. Sümer Ezgü

    Sümer Ezgü

  8. Uzun süre Ankara’da yaşadıktan sonra İstanbul’a yerleşen Sümer Ezgü daha sonra yazları gittiği Antalya’ya tamamen yerleşme kararı aldı ve İstanbul’daki evini Antalya’ya taşıdı. Sadece işi olduğunda İstanbul’a geliyor.

    Uzun süre Ankara’da yaşadıktan sonra İstanbul’a yerleşen Sümer Ezgü daha sonra yazları gittiği Antalya’ya tamamen yerleşme kararı aldı ve İstanbul’daki evini Antalya’ya taşıdı. Sadece işi olduğunda İstanbul’a geliyor.

  9. Yüksel Ak

    Yüksel Ak

  10. Eski Türkiye güzellerinden olan Yüksel Ak önce mankenliği ve sunuculuğu bıraktı daha sonra ise İstanbul’u terk etti. İlk evliliğini manken Şenol İpek ile yapan Yüksel Ak daha sonra İzmirli iş adamı Osman Rimer ile evlenerek İzmir’e yerleşti. Ares ve Kaya isimli iki tane oğlu bulunuyor.

    Eski Türkiye güzellerinden olan Yüksel Ak önce mankenliği ve sunuculuğu bıraktı daha sonra ise İstanbul’u terk etti. İlk evliliğini manken Şenol İpek ile yapan Yüksel Ak daha sonra İzmirli iş adamı Osman Rimer ile evlenerek İzmir’e yerleşti. Ares ve Kaya isimli iki tane oğlu bulunuyor.

  11. Şenay Düdek

    Şenay Düdek

  12. Menajerlikten sunuculuğa kadar bir çok iş yapan ünlü gazeteci Şenay Düdek de İstanbul’u bırakıp giden isimlerden birisi. Bir dönem Hülya Avşar, Seren Serengil ve Fulden Uras gibi isimlere menajerlik yapan, daha sonra televizyon kanallarında sunuculuk ve özellikle köşe yazılarıyla herkesin tanıdığı Düdek uzun süredir İzmir’de yaşamını sürdürüyor.

    Menajerlikten sunuculuğa kadar bir çok iş yapan ünlü gazeteci Şenay Düdek de İstanbul’u bırakıp giden isimlerden birisi. Bir dönem Hülya Avşar, Seren Serengil ve Fulden Uras gibi isimlere menajerlik yapan, daha sonra televizyon kanallarında sunuculuk ve özellikle köşe yazılarıyla herkesin tanıdığı Düdek uzun süredir İzmir’de yaşamını sürdürüyor.

  13. Özgü Namal

    Özgü Namal

  14. Reklamcı sevgilisi ile ilk çocukları Nefes olduktan sonra Kaş’a yerleşen çift mutlu aile yaşantılarını gözlerden ve İstanbul’dan uzakta yaşıyor. İkinci kez anne olan Özgü Namal kalabalıktan uzak yaşamayı tercih eden ünlülerden oldu.

    Reklamcı sevgilisi ile ilk çocukları Nefes olduktan sonra Kaş’a yerleşen çift mutlu aile yaşantılarını gözlerden ve İstanbul’dan uzakta yaşıyor. İkinci kez anne olan Özgü Namal kalabalıktan uzak yaşamayı tercih eden ünlülerden oldu.

  15. Ege

    Ege

  16. 90’ların efsaneleşen pop yıldızlarından şarkıcı Ege, Muğla – Güvercinlik’te tek başına yaşıyor. Ege, Bodrum’da sahne çalışmalarına devam ediyor. İş için dönem dönem İstanbul’a geliyor.

    90’ların efsaneleşen pop yıldızlarından şarkıcı Ege, Muğla – Güvercinlik’te tek başına yaşıyor. Ege, Bodrum’da sahne çalışmalarına devam ediyor. İş için dönem dönem İstanbul’a geliyor.

  17. Atilla Saral

    Atilla Saral

  18. Manken ve oyuncu olan  Atilla Saral, Asos-Küçükkuyu yolu üzerinde arazi satın alarak İstanbul’dan uzaklaştı. İstanbul’un yoğun temposundan yorulduğunu dile getirerek Asos’da yeni bir hayata başlayan oyuncu sebze yetiştirmeden at bakımına kadar birçok şey yaparak mutlu olduğunu dile getiriyor.

    Manken ve oyuncu olan Atilla Saral, Asos-Küçükkuyu yolu üzerinde arazi satın alarak İstanbul’dan uzaklaştı. İstanbul’un yoğun temposundan yorulduğunu dile getirerek Asos’da yeni bir hayata başlayan oyuncu sebze yetiştirmeden at bakımına kadar birçok şey yaparak mutlu olduğunu dile getiriyor.

  19. Yeliz Yeşilmen

    Yeliz Yeşilmen

  20. Sunuculuk ve oyunculuk yapan Yeliz Yeşilmen iş adamı Ali Uğur Akbaş ile evlenip kendi memleketi de olan Adana’ya yerleşti. Asya ve Birbey adında iki çocuğu olan Yeşilmen, pırıltılı yaşamını bırakıp tamamen sade bir yaşam sürdürüyor

    Sunuculuk ve oyunculuk yapan Yeliz Yeşilmen iş adamı Ali Uğur Akbaş ile evlenip kendi memleketi de olan Adana’ya yerleşti. Asya ve Birbey adında iki çocuğu olan Yeşilmen, pırıltılı yaşamını bırakıp tamamen sade bir yaşam sürdürüyor

  21. Yeşim Büber

    Yeşim Büber

  22. Yeşim Büber

    Yeşim Büber

  23. Yeşim Büber tekne hayatını tercih eden ünlülerden oldu. Tüm yaşamını eşi ve ikizleri ile yaz kış tekne de geçiren oyuncu İstanbul’a da tekneleri ile geliyor Kanlıca’da demir atıp bir süre sonra istediği başka yere geçiyor

    Yeşim Büber tekne hayatını tercih eden ünlülerden oldu. Tüm yaşamını eşi ve ikizleri ile yaz kış tekne de geçiren oyuncu İstanbul’a da tekneleri ile geliyor Kanlıca’da demir atıp bir süre sonra istediği başka yere geçiyor