Yok Böyle Bir Hikaye

Sosyal medya onun için harekete geçti

  1. Nezegül Yıldırım 81 yaşında geçimini sağlamak için kar kış dinlemeden, Ankara'da kuş yemi satan bir kadın. 2 yıl önce de haber olan Nezegül ninenin bu sefer gündem olma nedeni başka. Twitter'da harekete geçen bir grup Nezegül nine için yeni bir yardım kampanyası başlattı.

    Nezegül Yıldırım 81 yaşında geçimini sağlamak için kar kış dinlemeden, Ankara'da kuş yemi satan bir kadın. 2 yıl önce de haber olan Nezegül ninenin bu sefer gündem olma nedeni başka. Twitter'da harekete geçen bir grup Nezegül nine için yeni bir yardım kampanyası başlattı.

  2. Esma Teyze, uzun yıllardır Güvenpark'ta kuş yemi satıyor. Onu daha çok "Nezegül Nine" olarak tanıyorlar.

    Esma Teyze, uzun yıllardır Güvenpark'ta kuş yemi satıyor. Onu daha çok "Nezegül Nine" olarak tanıyorlar.

  3. 81 yaşında olmasına rağmen her gün parka gidiyor ve yemlerini satmaya çalışıyor Nezegül nine. Sosyal medyadan insanlar örgütlenip, her gün ondan kuş yemi alarak işini kolaylaştırıyor.

    81 yaşında olmasına rağmen her gün parka gidiyor ve yemlerini satmaya çalışıyor Nezegül nine. Sosyal medyadan insanlar örgütlenip, her gün ondan kuş yemi alarak işini kolaylaştırıyor.

  4. Çünkü yemlerini ne kadar çabuk bitirirse, karda kışta dışarıda kalması o kadar erken biter ve evine döner.

    Çünkü yemlerini ne kadar çabuk bitirirse, karda kışta dışarıda kalması o kadar erken biter ve evine döner.

  5. Sosyal medyada ise Nezegül nine için bir iyilik hareketi başladı.

    Sosyal medyada ise Nezegül nine için bir iyilik hareketi başladı.

  6. Bir anda Ankara'da yaşayan birçok kişi Nezegül nineye yardım etmeye gitti.

    Bir anda Ankara'da yaşayan birçok kişi Nezegül nineye yardım etmeye gitti.

  7. İşte Twitter'da o yardım kampanyasını başlatan tweet ve devamları...

    İşte Twitter'da o yardım kampanyasını başlatan tweet ve devamları...

  8. Fotoğrafı çeken ziyaretçimizin mesajı: 29 Aralık'ta Ankara Güvenpark içerisinde kuş yemi satan Nezegül Yıldırım teyzeyi o soğuk havada fotoğrafladım. Fotoğrafı sosyal medya hesaplarıma yükledim. Sonrasında teyzeye yardım etmek isteyen birçok kişi iletişime geçti. Bunlar olurken fotoğraf sosyal medyada yayılmaya başladı. Onlarca farklı sitede binlerce paylaşım...   Ve sonuç.  -İyi kalpli insanların hala var olduğunu bilmek güzel.

    Fotoğrafı çeken ziyaretçimizin mesajı: 29 Aralık'ta Ankara Güvenpark içerisinde kuş yemi satan Nezegül Yıldırım teyzeyi o soğuk havada fotoğrafladım. Fotoğrafı sosyal medya hesaplarıma yükledim. Sonrasında teyzeye yardım etmek isteyen birçok kişi iletişime geçti. Bunlar olurken fotoğraf sosyal medyada yayılmaya başladı. Onlarca farklı sitede binlerce paylaşım... Ve sonuç. -İyi kalpli insanların hala var olduğunu bilmek güzel.