Acun İlk Kez Paylaştı

gösteri dünyasının ünlü isimlerinin sosyal medya paylaşımları...

  1. Acun Ilıcalı kızları ile çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. Kızlarını boy sırasına göre dizen Ilıcalı en arkaya da kendisi geçti. <p>    Şeyma Subaşı'ndan olan kızı Melisa ve Zeynep Ilıcalı'dan olan kızları Yasemin ve Leyla ile Acun Ilıcalı ilk kez hep birlikte fotoğraf paylaştı.   <p>    Dört kızı bulunan 47 yaşındaki Ilıcalı büyük kızı Banu'yu da geçtiğimiz aylarda evlendirmişti.

    Acun Ilıcalı kızları ile çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. Kızlarını boy sırasına göre dizen Ilıcalı en arkaya da kendisi geçti.

    Şeyma Subaşı'ndan olan kızı Melisa ve Zeynep Ilıcalı'dan olan kızları Yasemin ve Leyla ile Acun Ilıcalı ilk kez hep birlikte fotoğraf paylaştı.

    Dört kızı bulunan 47 yaşındaki Ilıcalı büyük kızı Banu'yu da geçtiğimiz aylarda evlendirmişti.

  2. 4 kızı bulunan Acun Ilıcalı büyük kızı Banu'yu da geçtiğimiz aylarda evlendirmişti.

    4 kızı bulunan Acun Ilıcalı büyük kızı Banu'yu da geçtiğimiz aylarda evlendirmişti.

  3. Daha önce 2 evlilik yapan Acun Ilıcalı'nın ilk evliliğinden Banu Ilıcalı adında, ikinci evliliği Zeyne Ilıcalı'dan Leyla ve Yasemin Ilıcalı, Şeyma Subaşı'ndan ise Melisa Ilıcalı adında 4 kız çocuğu var.

    Daha önce 2 evlilik yapan Acun Ilıcalı'nın ilk evliliğinden Banu Ilıcalı adında, ikinci evliliği Zeyne Ilıcalı'dan Leyla ve Yasemin Ilıcalı, Şeyma Subaşı'ndan ise Melisa Ilıcalı adında 4 kız çocuğu var.

  4. Daha çok annesi ile birlikte kalan Yasemin ve Leyla büyüdü. Zeynep Ilıcalı, keyifli anlarını instagram'dan böyle paylaşıyor...

    Daha çok annesi ile birlikte kalan Yasemin ve Leyla büyüdü. Zeynep Ilıcalı, keyifli anlarını instagram'dan böyle paylaşıyor...