'10 TL'ye İphone 7' Tuzağı

'10 TL'ye iPhone 7' tuzağına dikkat!

  1. İngiltere 2 sterline (10 TL) iPhone 7 satışı sunan promosyonu konuşuyor.

    İngiltere 2 sterline (10 TL) iPhone 7 satışı sunan promosyonu konuşuyor.

  2. Ancak bunun nedeni ülkede 599 sterlinden başlayan fiyatlar ile satılan cihazın uygun fiyatından ziyade bunun son zamanlarda yayılan bir tuzak olması.

    Ancak bunun nedeni ülkede 599 sterlinden başlayan fiyatlar ile satılan cihazın uygun fiyatından ziyade bunun son zamanlarda yayılan bir tuzak olması.

  3. Son zamanlarda pek çok kullanıcıya gönderildiği belirtilen bu e-posta Apple'ın resmi promosyonu gibi görünecek kadar profesyonelce hazırlanmış.

    Son zamanlarda pek çok kullanıcıya gönderildiği belirtilen bu e-posta Apple'ın resmi promosyonu gibi görünecek kadar profesyonelce hazırlanmış.

  4. Ancak söz konusu e-postada yer alan promosyonu gör seçeneğine tıklanması durumunda kullanıcılar kendi elleri ile bilgilerini hacker'lara sunuyor.

    Ancak söz konusu e-postada yer alan promosyonu gör seçeneğine tıklanması durumunda kullanıcılar kendi elleri ile bilgilerini hacker'lara sunuyor.

  5. Zira ucuz iPhone sayın almak umudu ile ödeme bilgilerini siber korsanlar ile paylaşan kullanıcılar kendi elleri ile tüm bilgilerini siber korsanlara vermiş oluyor.

    Zira ucuz iPhone sayın almak umudu ile ödeme bilgilerini siber korsanlar ile paylaşan kullanıcılar kendi elleri ile tüm bilgilerini siber korsanlara vermiş oluyor.

  6. Dünyanın pek çok bölgesinde hacker'ların bu tarz tuzakları kullanıldığının altını çizen siber güvenlik uzmanları, kullanıcıları bu tarz işlemler yapmadan önce resmi kaynaklardan bilgiyi teyit etmeleri konusunda uyarıyor.

    Dünyanın pek çok bölgesinde hacker'ların bu tarz tuzakları kullanıldığının altını çizen siber güvenlik uzmanları, kullanıcıları bu tarz işlemler yapmadan önce resmi kaynaklardan bilgiyi teyit etmeleri konusunda uyarıyor.