Survivor SMS Sonuçlarına Göre Kim Elenecek?

Survivor SMS sonuçlarına göre kim elenecek?

  1. Survivor 2017 adasında bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı için SMS oylaması başladı. Survivor'da bu hafta da hem ünlüler hem de gönüllüler takımı dokunulmazlığı kaybetti. Haliyle de eleme adaylarından 2'si ünlüler takımından 2'si gönüllüler takımından oldu. Birinci dokunulmazlığı kaybeden gönüllüler takımı konseyde Denisa Gültekin adını çıkarmışlardı, Volkan ise bireysel dokunulmazlığı kazanınca Erdi Ünver ismini vermişti. Dün gece de ünlüler takımı dokunulmazlığı kaybedince ada konseyi onlar için toplandı.

    Survivor 2017 adasında bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı için SMS oylaması başladı. Survivor'da bu hafta da hem ünlüler hem de gönüllüler takımı dokunulmazlığı kaybetti. Haliyle de eleme adaylarından 2'si ünlüler takımından 2'si gönüllüler takımından oldu. Birinci dokunulmazlığı kaybeden gönüllüler takımı konseyde Denisa Gültekin adını çıkarmışlardı, Volkan ise bireysel dokunulmazlığı kazanınca Erdi Ünver ismini vermişti. Dün gece de ünlüler takımı dokunulmazlığı kaybedince ada konseyi onlar için toplandı.

  2. Ünlüler takımı ada konseyinde yine sözleşmiş gibi boksör Sabriye Şengül'ün ismini verdi. Bireysel dokunulmazlığı kazanın Çılgın Sedat ise diğer eleme adayını belirledi. Sedat'ın verdiği isim de bir diğer boksör Adem Kılıççı oldu. Adem Kılıççı hatırlayacağınız gibi geçen hafta dopingli çıkmış ve olimpiyatlardan men edilmişti. Denisa Gültekin, Erdi Ünver, Adem Kılıççı ve Sabriye Şengül arasından kim elendi sorusunun yanıtını 7 şubat salı günü açıklanacak SMS sonuçları verecek.

    Ünlüler takımı ada konseyinde yine sözleşmiş gibi boksör Sabriye Şengül'ün ismini verdi. Bireysel dokunulmazlığı kazanın Çılgın Sedat ise diğer eleme adayını belirledi. Sedat'ın verdiği isim de bir diğer boksör Adem Kılıççı oldu. Adem Kılıççı hatırlayacağınız gibi geçen hafta dopingli çıkmış ve olimpiyatlardan men edilmişti. Denisa Gültekin, Erdi Ünver, Adem Kılıççı ve Sabriye Şengül arasından kim elendi sorusunun yanıtını 7 şubat salı günü açıklanacak SMS sonuçları verecek.

  3. SABRİYE ŞENGÜL TEPKİ GÖSTERDİ  <p>Survivor adasında performansıyla şaşırtan isim Sabriye Şengül oldu. Herkesin büyük umut bağladı Sabriye hantallığı ile gönüllüler takımının en sıradan yarışmacılarına bile sayı verince kendini ikinci kez eleme potasında buldu. Sabriye isminin söylenmesine tepki göstererek, "Adada farklı isim konuşuldu buraya gelince benim ismime döndüler. Ben savaşmaya devam edeceğim'" dedi.

    SABRİYE ŞENGÜL TEPKİ GÖSTERDİ

    Survivor adasında performansıyla şaşırtan isim Sabriye Şengül oldu. Herkesin büyük umut bağladı Sabriye hantallığı ile gönüllüler takımının en sıradan yarışmacılarına bile sayı verince kendini ikinci kez eleme potasında buldu. Sabriye isminin söylenmesine tepki göstererek, "Adada farklı isim konuşuldu buraya gelince benim ismime döndüler. Ben savaşmaya devam edeceğim'" dedi.

  4. BU AKŞAM NELER OLACAK?<p>  Survivor adasında Çılgın Sedat'ın ada konseyinde Adem Kılıççı'nın adını vermeden önce söylediği zehir zemberek sözler adada yüksek gerilime sebep oldu. Serhat Akın 'kendi topuğumuza sıktık' diyerek Sedat'ın Adem'in adını vermesine tepki gösterdi. Gece yarısı ise Adem ile Sedat yüzyüze geldi ve büyük bir kavga patlak verdi. İşte Survivor son bölümünde yaşanacak olan o kavga;

    BU AKŞAM NELER OLACAK?

    Survivor adasında Çılgın Sedat'ın ada konseyinde Adem Kılıççı'nın adını vermeden önce söylediği zehir zemberek sözler adada yüksek gerilime sebep oldu. Serhat Akın 'kendi topuğumuza sıktık' diyerek Sedat'ın Adem'in adını vermesine tepki gösterdi. Gece yarısı ise Adem ile Sedat yüzyüze geldi ve büyük bir kavga patlak verdi. İşte Survivor son bölümünde yaşanacak olan o kavga;

  5. ESER WEST YİNE DELLENDİ  <p>Survivor adasında dokunulmazlık oyununa Eser West damga vurdu. Oyunu son anda veren Eser West öyle bir delirdi ki her yanını morarttı. Hırsını alamayan Eser kendini denize attı, bu kez dalgaları dövdü.

    ESER WEST YİNE DELLENDİ

    Survivor adasında dokunulmazlık oyununa Eser West damga vurdu. Oyunu son anda veren Eser West öyle bir delirdi ki her yanını morarttı. Hırsını alamayan Eser kendini denize attı, bu kez dalgaları dövdü.

  6. SABRİYE ŞENGÜL KİMDİR?<p>  Survivor adasında eleme adayı olan isimlere daha yakından bakalım. Sabriye Şengül kimdir aslen nerelidir?<p>  Aslen Trabzonlu olan Sabriye Şengül adada sürekli memleketini dile getirmesi ile biliniyor. 1988 doğumlu olan Sabriye Şengül milli boksör. Türkiye'nin yetiştirdiği en iyi kickboksçular arasında yer alan Sabrie Şengül, hem boks hem de kickboksta 3 Türkiye şampiyonluğuna sahip. Survivor adasında performansı ile hayal kırıklığı yaratan Sabriye Şengül ayrıca, K1 Dünya Karması Şampiyonu da oldu. Sabriye Şengül yıllarca ailesinden boks yaptığını saklamış. Ta ki 54 kiloda Türkiye Şampiyonu olana kadar. Sabriye Şengül şampiyon olduktan sonra gazetelerde haberi çıkınca ailesine yaptığı sporu söylemek zorunda kalmış. Sabriye Şengül şu ana kadar adada kötü performansı ve agresifliği ile öne çıktı.

    SABRİYE ŞENGÜL KİMDİR?

    Survivor adasında eleme adayı olan isimlere daha yakından bakalım. Sabriye Şengül kimdir aslen nerelidir?

    Aslen Trabzonlu olan Sabriye Şengül adada sürekli memleketini dile getirmesi ile biliniyor. 1988 doğumlu olan Sabriye Şengül milli boksör. Türkiye'nin yetiştirdiği en iyi kickboksçular arasında yer alan Sabrie Şengül, hem boks hem de kickboksta 3 Türkiye şampiyonluğuna sahip. Survivor adasında performansı ile hayal kırıklığı yaratan Sabriye Şengül ayrıca, K1 Dünya Karması Şampiyonu da oldu. Sabriye Şengül yıllarca ailesinden boks yaptığını saklamış. Ta ki 54 kiloda Türkiye Şampiyonu olana kadar. Sabriye Şengül şampiyon olduktan sonra gazetelerde haberi çıkınca ailesine yaptığı sporu söylemek zorunda kalmış. Sabriye Şengül şu ana kadar adada kötü performansı ve agresifliği ile öne çıktı.

  7. Survivor ünlüler takımının eleme adayı Adem Kılıççı aslen nereli ve kimdir? Adem Kılıççı geçen hafta başında doping skandalı ile patladı. Olimpiyatlardan men edilen Adem Kılıççı milli boksör. Adem Kılıççı, 18 Nisan 1986 doğumlu. Aslen Ağrılı olan Adem Kılıççı, boksörlük yapıyor. Fenerbahçe Boks Şubesi üyesi olan Adem Kılıççı, Türkiye'yi sayısız turnuvada temsil etti. Adem Kılıççı Antalya'da düzenlenen 2004 Dünya Boks Şampiyonası'nda Türkiye'ye gümüş madalya kazandırdı. Adem Kılıççı 2008 yaz olimpiyatlarında da Türkiye'ye temsil etti. İlk turda İngiliz Billy Joe Saunders'a sayıyla yenilerek elenen Adem Kılıççı, ilk raundu 2-0, 2. raundu 6-1 ve 3'üncü raundu da 11-2 geride tamamladı ve olimpiyatlara veda etti.

    Survivor ünlüler takımının eleme adayı Adem Kılıççı aslen nereli ve kimdir? Adem Kılıççı geçen hafta başında doping skandalı ile patladı. Olimpiyatlardan men edilen Adem Kılıççı milli boksör. Adem Kılıççı, 18 Nisan 1986 doğumlu. Aslen Ağrılı olan Adem Kılıççı, boksörlük yapıyor. Fenerbahçe Boks Şubesi üyesi olan Adem Kılıççı, Türkiye'yi sayısız turnuvada temsil etti. Adem Kılıççı Antalya'da düzenlenen 2004 Dünya Boks Şampiyonası'nda Türkiye'ye gümüş madalya kazandırdı. Adem Kılıççı 2008 yaz olimpiyatlarında da Türkiye'ye temsil etti. İlk turda İngiliz Billy Joe Saunders'a sayıyla yenilerek elenen Adem Kılıççı, ilk raundu 2-0, 2. raundu 6-1 ve 3'üncü raundu da 11-2 geride tamamladı ve olimpiyatlara veda etti.

  8. DENİSA GÜLTEKİN KİMDİR?<p>  Survivor'da eleme potasının gediklisi olan Denisa Gültekin kimdir, nereli ve ne iş yapıyor? Bir klipte de rol alan Denisa Gültekin vücut geliştirme sporunda derece sahibi. Türkiye'yi bu alanda uluslararası yarışmalarda temsil eden Denisa Gültekin, sıradışı hayvanlara da meraklı. Yılanlara sarılıp pozlar veren Denisa Gültekin evinde de bir bukalemun besliyor. Denisa Gültekin 1992 doğumlu. 25 yaşında olan Denisa Gültekin İstanbul'da dünyaya geldi. Vücut geliştirme alanında Milli sporcu olan Denisa Gültekin, Türkiye Bikini Fitness dalında 3 kez şampiyon oldu.

    DENİSA GÜLTEKİN KİMDİR?

    Survivor'da eleme potasının gediklisi olan Denisa Gültekin kimdir, nereli ve ne iş yapıyor? Bir klipte de rol alan Denisa Gültekin vücut geliştirme sporunda derece sahibi. Türkiye'yi bu alanda uluslararası yarışmalarda temsil eden Denisa Gültekin, sıradışı hayvanlara da meraklı. Yılanlara sarılıp pozlar veren Denisa Gültekin evinde de bir bukalemun besliyor. Denisa Gültekin 1992 doğumlu. 25 yaşında olan Denisa Gültekin İstanbul'da dünyaya geldi. Vücut geliştirme alanında Milli sporcu olan Denisa Gültekin, Türkiye Bikini Fitness dalında 3 kez şampiyon oldu.

  9. Erdi Ünver de gönüllüler takımından eleme adayı olan isim. Peki kimdir Erdi Ünver aslen nereli? Gözaltı yarışmasından birinci çıkanca Survivor'a Berna Keklikler ile birlikte katılma hakkı kazanan Erdi Ünver İstanbul Bayrampaşa semtinde oturuyor. Kırklareli'li olan Erdi Ünver aslen Boşnaktır. Sabit Büyükbayrak Lisesi'nden mezun olan Erdi Ünver amatör olarak futbol oynuyor.<p>  Erdi Ünver Gümrük komisyonculuğu yaparak geçimini sağlıyor. Asıl hayali ise futbol menajeri olmak. 28 yaşında olan Erdi şu ana kadar Survivor'da oyunlardaki başarısızlığı ile gündem oldu. Çenesi bolca çalışan Erdi Ünver, iş sahaya gelince fena halde çuvallıyor.

    Erdi Ünver de gönüllüler takımından eleme adayı olan isim. Peki kimdir Erdi Ünver aslen nereli? Gözaltı yarışmasından birinci çıkanca Survivor'a Berna Keklikler ile birlikte katılma hakkı kazanan Erdi Ünver İstanbul Bayrampaşa semtinde oturuyor. Kırklareli'li olan Erdi Ünver aslen Boşnaktır. Sabit Büyükbayrak Lisesi'nden mezun olan Erdi Ünver amatör olarak futbol oynuyor.

    Erdi Ünver Gümrük komisyonculuğu yaparak geçimini sağlıyor. Asıl hayali ise futbol menajeri olmak. 28 yaşında olan Erdi şu ana kadar Survivor'da oyunlardaki başarısızlığı ile gündem oldu. Çenesi bolca çalışan Erdi Ünver, iş sahaya gelince fena halde çuvallıyor.