Lindsay Lohan'dan Bomba Kur'an-I Kerim İtirafı!

Dünyaca ünlü oyuncu Lindsay Lohan, müslümanlıkla olan bağlarıyla gündemde

  1. ABD'li dünyaca ünlü oyuncu Lindsay Lohan, müslümanlıkla olan bağlarıyla gündemde. Daha önce elinde Kur'an-ı Kerim ile görüntülenen Lohan, Kuveyt'te bir televizyon programına konuk oldu ve çarpıcı açıklamalarda bulundu. Lindsay Lohan müslümanlık, Kur'an-ı Kerim ve ahiret ile ilgili sorulara içtenlikle cevap verdi. Lohan aldığı eleştirilere de yanıt verdi.

    ABD'li dünyaca ünlü oyuncu Lindsay Lohan, müslümanlıkla olan bağlarıyla gündemde. Daha önce elinde Kur'an-ı Kerim ile görüntülenen Lohan, Kuveyt'te bir televizyon programına konuk oldu ve çarpıcı açıklamalarda bulundu. Lindsay Lohan müslümanlık, Kur'an-ı Kerim ve ahiret ile ilgili sorulara içtenlikle cevap verdi. Lohan aldığı eleştirilere de yanıt verdi.

  2. Kuveytli televizyon programı Siwar Shoaib'e konuşan ABD'li aktris, namaz kıldığını ve Ramazan'da 3 gün oruç tuttuğunu anlattı: "Kuveytli arkadaşımla Ramazan ayında 3 gün oruç tuttum. Zordu ama iyidi. Kendimi iyi hissettim."

    Kuveytli televizyon programı Siwar Shoaib'e konuşan ABD'li aktris, namaz kıldığını ve Ramazan'da 3 gün oruç tuttuğunu anlattı: "Kuveytli arkadaşımla Ramazan ayında 3 gün oruç tuttum. Zordu ama iyidi. Kendimi iyi hissettim."

  3. Kollarında Kur'an tutarken çekilmiş fotoğrafının internette yaygın olarak paylaşılması hakkında sorulan bir soruya cevap veren Lohan, amacının 'sadece bir kitap tutmak' olmadığını vurguladı: "Kur'an-ı Kerim benim için bir teselli, sahip olduğum güvenli bir şeydir."

    Kollarında Kur'an tutarken çekilmiş fotoğrafının internette yaygın olarak paylaşılması hakkında sorulan bir soruya cevap veren Lohan, amacının 'sadece bir kitap tutmak' olmadığını vurguladı: "Kur'an-ı Kerim benim için bir teselli, sahip olduğum güvenli bir şeydir."

  4. 30 yaşındaki aktris, ABD'de insanların söz konusu fotoğraf nedeniyle kendisini yargılayıp 'kötü sözler söylemelerinden' üzüntü duyduğunu da ekledi.

    30 yaşındaki aktris, ABD'de insanların söz konusu fotoğraf nedeniyle kendisini yargılayıp 'kötü sözler söylemelerinden' üzüntü duyduğunu da ekledi.

  5. Programda soruları yanıtlayan Hollywood yıldızı, Kur'an-ı Kerim'den 15 sayfa okuduğunu ve bazı sureleri Arapça yazmaya çalıştığını da aktardı.

    Programda soruları yanıtlayan Hollywood yıldızı, Kur'an-ı Kerim'den 15 sayfa okuduğunu ve bazı sureleri Arapça yazmaya çalıştığını da aktardı.

  6. Kutsal kitabı okuduğunda özel bir şey hissedip hissetmediğine dair bir soruyu yanıtlayan Lohan, "Huzurlu hissediyorum" cevabını verdi.

    Kutsal kitabı okuduğunda özel bir şey hissedip hissetmediğine dair bir soruyu yanıtlayan Lohan, "Huzurlu hissediyorum" cevabını verdi.

  7. Program sonunda sunucu Şuaib Raşid'in "Teşekkürler Lindsay, yakın zamanda ahrette görüşürüz İnşallah" demesi üzerine Lohan'ın "Umarım çok da yakın zamanda olmaz" karşılığını vermesi stüdyoda eğlenceli anların yaşanmasına neden oldu.

    Program sonunda sunucu Şuaib Raşid'in "Teşekkürler Lindsay, yakın zamanda ahrette görüşürüz İnşallah" demesi üzerine Lohan'ın "Umarım çok da yakın zamanda olmaz" karşılığını vermesi stüdyoda eğlenceli anların yaşanmasına neden oldu.

  8. Lindsay Lohan daha önce Türkiye'yi ziyaret etmişti. Suriyeli mültecilere yardım kampanyası kapsamında Türkiye'ye geldi. Önce Sultanbeyli'ye gitti; Suriyeli bir ailenin evini ziyaret etti. Hikayelerini dinledi, hediyeler verdi.

    Lindsay Lohan daha önce Türkiye'yi ziyaret etmişti. Suriyeli mültecilere yardım kampanyası kapsamında Türkiye'ye geldi. Önce Sultanbeyli'ye gitti; Suriyeli bir ailenin evini ziyaret etti. Hikayelerini dinledi, hediyeler verdi.

  9. Ardından ise Gaziantep'e doğru yola çıktı, kendisine Fatma Şahin de eşlik etti. Bu sefer de bir mülteci kampını ziyaret ettiler.

    Ardından ise Gaziantep'e doğru yola çıktı, kendisine Fatma Şahin de eşlik etti. Bu sefer de bir mülteci kampını ziyaret ettiler.

  10. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Ak Saray’da ABD’li ünlü oyuncu Lindsay Lohan ve Suriye’nin doğu Halep bölgesindeki katliamı, annesiyle beraber dünyaya sosyal medya üzerinden duyuran 7 yaşındaki Bana el-Abed’i kabul etmişti.

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Ak Saray’da ABD’li ünlü oyuncu Lindsay Lohan ve Suriye’nin doğu Halep bölgesindeki katliamı, annesiyle beraber dünyaya sosyal medya üzerinden duyuran 7 yaşındaki Bana el-Abed’i kabul etmişti.