Survivor'da Kıyamet Koptu Kim Elendi SMS Sonuçları

Survivor'da kıyamet koptu kim elendi SMS sonuçları

  1. Survivor'da bu hafta kim elendi belli oldu. Survivor adasında gönüllüler takımından Denisa Gültekin ve Erdi Ünver; Ünlüler takımından ise Sabriye Şengül ve Adem Kılıççı eleme adayları olarak belirlenmişti. SMS oylaması sonuçlarına göre en düşük oyu alan Denisa Gültekin oldu. Denisa Survivor adasına ağlayarak veda etti.

    Survivor'da bu hafta kim elendi belli oldu. Survivor adasında gönüllüler takımından Denisa Gültekin ve Erdi Ünver; Ünlüler takımından ise Sabriye Şengül ve Adem Kılıççı eleme adayları olarak belirlenmişti. SMS oylaması sonuçlarına göre en düşük oyu alan Denisa Gültekin oldu. Denisa Survivor adasına ağlayarak veda etti.

  2. Peki elenen Denisa Gültekin kimdir Survivor'a gelmeden önce nasıl bir hayatı vardı? Bir klipte de rol alan Denisa Gültekin vücut geliştirme sporunda derece sahibi. Türkiye'yi bu alanda uluslararası yarışmalarda temsil eden Denisa Gültekin, sıradışı hayvanlara da meraklı. Yılanlara sarılıp pozlar veren Denisa Gültekin evinde de bir bukalemun besliyor. Denisa Gültekin 1992 doğumlu. 25 yaşında olan Denisa Gültekin İstanbul'da dünyaya geldi. Vücut geliştirme alanında Milli sporcu olan Denisa Gültekin, Türkiye Bikini Fitness dalında 3 kez şampiyon oldu.

    Peki elenen Denisa Gültekin kimdir Survivor'a gelmeden önce nasıl bir hayatı vardı? Bir klipte de rol alan Denisa Gültekin vücut geliştirme sporunda derece sahibi. Türkiye'yi bu alanda uluslararası yarışmalarda temsil eden Denisa Gültekin, sıradışı hayvanlara da meraklı. Yılanlara sarılıp pozlar veren Denisa Gültekin evinde de bir bukalemun besliyor. Denisa Gültekin 1992 doğumlu. 25 yaşında olan Denisa Gültekin İstanbul'da dünyaya geldi. Vücut geliştirme alanında Milli sporcu olan Denisa Gültekin, Türkiye Bikini Fitness dalında 3 kez şampiyon oldu.

  3. Survivor adasında dün oyunlar sırasında Eser West şoku yaşandı. Arkadaşları ile sıranın kendine gelmesini beklerken yemeklerden sohbet eden Eser West ayağa kalktığı anda yere yığıldı. Herkesi korkutan Eser West 'açlıktan' bayılmıştı. Eser öncesinde de 'Açken ben ben olmuyorum' diyerek ada şartlarından çok etkilendiğini söylemişti.

    Survivor adasında dün oyunlar sırasında Eser West şoku yaşandı. Arkadaşları ile sıranın kendine gelmesini beklerken yemeklerden sohbet eden Eser West ayağa kalktığı anda yere yığıldı. Herkesi korkutan Eser West 'açlıktan' bayılmıştı. Eser öncesinde de 'Açken ben ben olmuyorum' diyerek ada şartlarından çok etkilendiğini söylemişti.

  4. Fatih Şahika'ya ne yaptı? Survivor adasında 'ahhh' sesi ile bir anda bakışlar onlara döndü. Oyunu kaybeden Fatih Hürkan, elini su şişesine hızlıca çarparken Şahika Ercümen'in vücuduna isabet eden şişe genç yarışmacının canını yaktı. Hatasını anlayan Fatih, hemen Şahika'dan defalarca özür diledi.

    Fatih Şahika'ya ne yaptı? Survivor adasında 'ahhh' sesi ile bir anda bakışlar onlara döndü. Oyunu kaybeden Fatih Hürkan, elini su şişesine hızlıca çarparken Şahika Ercümen'in vücuduna isabet eden şişe genç yarışmacının canını yaktı. Hatasını anlayan Fatih, hemen Şahika'dan defalarca özür diledi.

  5. Survivor ünlüler adasında eleme ve ödül oyunu öncesinde yine kavga çıktı. Bu kez kavga sebebi Adem Kılıççı'nın istemsiz hareketi oldu. Sandığın kapağını sertçe kapatınca o sırada uyuyan Serhat Akın yerinden fırlayarak uyandı. Adem yaptığının farkında olmayarak arkasını dönüp uzaklaşırken geride öfkeli bir Serhat bıraktı.

    Survivor ünlüler adasında eleme ve ödül oyunu öncesinde yine kavga çıktı. Bu kez kavga sebebi Adem Kılıççı'nın istemsiz hareketi oldu. Sandığın kapağını sertçe kapatınca o sırada uyuyan Serhat Akın yerinden fırlayarak uyandı. Adem yaptığının farkında olmayarak arkasını dönüp uzaklaşırken geride öfkeli bir Serhat bıraktı.

  6. Gelelim gecenin büyük kavgasına. Survivor İlhan Mansız ve Fatih Hürkan kavgası ile sallandı. İlhan Mansız ile Fatih Hürkan kavgasının görüntüleri fiziksel müdahale olduğunu gösteriyor. Peki kavganın nedeni ne, diskalifiye oldular mı? Survivor 2017'nin 7 Şubat Salı akşamı yayınlanan bölümünde iletişim ödülü oyununda İlhan Mansız ve Fatih Hürkan oyunla ilgili konuşurken bir anda gerildiler ve birbirlerine girdiler; çevredekiler ise ikiliyi ayırmakta çok zorluk çekti.

    Gelelim gecenin büyük kavgasına. Survivor İlhan Mansız ve Fatih Hürkan kavgası ile sallandı. İlhan Mansız ile Fatih Hürkan kavgasının görüntüleri fiziksel müdahale olduğunu gösteriyor. Peki kavganın nedeni ne, diskalifiye oldular mı? Survivor 2017'nin 7 Şubat Salı akşamı yayınlanan bölümünde iletişim ödülü oyununda İlhan Mansız ve Fatih Hürkan oyunla ilgili konuşurken bir anda gerildiler ve birbirlerine girdiler; çevredekiler ise ikiliyi ayırmakta çok zorluk çekti.

  7. İkinci kez eleme potasından dönen Sabriye Şengül kimdir nerelidir? : Aslen Trabzonlu olan Sabriye Şengül adada sürekli memleketini dile getirmesi ile biliniyor. 1988 doğumlu olan Sabriye Şengül milli boksör. Türkiye'nin yetiştirdiği en iyi kickboksçular arasında yer alan Sabrie Şengül, hem boks hem de kickboksta 3 Türkiye şampiyonluğuna sahip. Survivor adasında performansı ile hayal kırıklığı yaratan Sabriye Şengül ayrıca, K1 Dünya Karması Şampiyonu da oldu. Sabriye Şengül yıllarca ailesinden boks yaptığını saklamış. Ta ki 54 kiloda Türkiye Şampiyonu olana kadar. Sabriye Şengül şampiyon olduktan sonra gazetelerde haberi çıkınca ailesine yaptığı sporu söylemek zorunda kalmış. Sabriye Şengül şu ana kadar adada kötü performansı ve agresifliği ile öne çıktı.

    İkinci kez eleme potasından dönen Sabriye Şengül kimdir nerelidir? : Aslen Trabzonlu olan Sabriye Şengül adada sürekli memleketini dile getirmesi ile biliniyor. 1988 doğumlu olan Sabriye Şengül milli boksör. Türkiye'nin yetiştirdiği en iyi kickboksçular arasında yer alan Sabrie Şengül, hem boks hem de kickboksta 3 Türkiye şampiyonluğuna sahip. Survivor adasında performansı ile hayal kırıklığı yaratan Sabriye Şengül ayrıca, K1 Dünya Karması Şampiyonu da oldu. Sabriye Şengül yıllarca ailesinden boks yaptığını saklamış. Ta ki 54 kiloda Türkiye Şampiyonu olana kadar. Sabriye Şengül şampiyon olduktan sonra gazetelerde haberi çıkınca ailesine yaptığı sporu söylemek zorunda kalmış. Sabriye Şengül şu ana kadar adada kötü performansı ve agresifliği ile öne çıktı.

  8. Adem Kılıççı ilk kez eleme adayı oldu ve bundan galip çıktı. Peki Adem Kılıççı aslen nereli ve kimdir? : Adem Kılıççı geçen hafta başında doping skandalı ile patladı. Olimpiyatlardan men edilen Adem Kılıççı milli boksör. Adem Kılıççı, 18 Nisan 1986 doğumlu. Aslen Ağrılı olan Adem Kılıççı, boksörlük yapıyor. Fenerbahçe Boks Şubesi üyesi olan Adem Kılıççı, Türkiye'yi sayısız turnuvada temsil etti. Adem Kılıççı Antalya'da düzenlenen 2004 Dünya Boks Şampiyonası'nda Türkiye'ye gümüş madalya kazandırdı. Adem Kılıççı 2008 yaz olimpiyatlarında da Türkiye'ye temsil etti. İlk turda İngiliz Billy Joe Saunders'a sayıyla yenilerek elenen Adem Kılıççı, ilk raundu 2-0, 2. raundu 6-1 ve 3'üncü raundu da 11-2 geride tamamladı ve olimpiyatlara veda etti.

    Adem Kılıççı ilk kez eleme adayı oldu ve bundan galip çıktı. Peki Adem Kılıççı aslen nereli ve kimdir? : Adem Kılıççı geçen hafta başında doping skandalı ile patladı. Olimpiyatlardan men edilen Adem Kılıççı milli boksör. Adem Kılıççı, 18 Nisan 1986 doğumlu. Aslen Ağrılı olan Adem Kılıççı, boksörlük yapıyor. Fenerbahçe Boks Şubesi üyesi olan Adem Kılıççı, Türkiye'yi sayısız turnuvada temsil etti. Adem Kılıççı Antalya'da düzenlenen 2004 Dünya Boks Şampiyonası'nda Türkiye'ye gümüş madalya kazandırdı. Adem Kılıççı 2008 yaz olimpiyatlarında da Türkiye'ye temsil etti. İlk turda İngiliz Billy Joe Saunders'a sayıyla yenilerek elenen Adem Kılıççı, ilk raundu 2-0, 2. raundu 6-1 ve 3'üncü raundu da 11-2 geride tamamladı ve olimpiyatlara veda etti.

  9. Erdi Ünver de gönüllüler takımından eleme adayı olan isimdi. Peki kimdir Erdi Ünver aslen nereli? Gözaltı yarışmasından birinci çıkanca Survivor'a Berna Keklikler ile birlikte katılma hakkı kazanan Erdi Ünver İstanbul Bayrampaşa semtinde oturuyor. Kırklareli'li olan Erdi Ünver aslen Boşnaktır. Sabit Büyükbayrak Lisesi'nden mezun olan Erdi Ünver amatör olarak futbol oynuyor. Erdi Ünver Gümrük komisyonculuğu yaparak geçimini sağlıyor. Asıl hayali ise futbol menajeri olmak. 28 yaşında olan Erdi şu ana kadar Survivor'da oyunlardaki başarısızlığı ile gündem oldu. Çenesi bolca çalışan Erdi Ünver, iş sahaya gelince fena halde çuvallıyor.

    Erdi Ünver de gönüllüler takımından eleme adayı olan isimdi. Peki kimdir Erdi Ünver aslen nereli? Gözaltı yarışmasından birinci çıkanca Survivor'a Berna Keklikler ile birlikte katılma hakkı kazanan Erdi Ünver İstanbul Bayrampaşa semtinde oturuyor. Kırklareli'li olan Erdi Ünver aslen Boşnaktır. Sabit Büyükbayrak Lisesi'nden mezun olan Erdi Ünver amatör olarak futbol oynuyor. Erdi Ünver Gümrük komisyonculuğu yaparak geçimini sağlıyor. Asıl hayali ise futbol menajeri olmak. 28 yaşında olan Erdi şu ana kadar Survivor'da oyunlardaki başarısızlığı ile gündem oldu. Çenesi bolca çalışan Erdi Ünver, iş sahaya gelince fena halde çuvallıyor.