Maneviyata Yönelen Ünlüler

Maneviyata yönelen ünlüler

  1. Burcu Çetinkaya<p>    Ünlü ralli pilotu Burçu Çetinkaya, kendi içinde yaşadığı manevi yolculuk sonrası tesettüre girmeye karar verdi. Bu kararıyla oldukça dikkat çeken ve olumlu-olumsuz pek çok yorumla karşılaşan Çetinkaya, çıktığı manevi yolculuğun onu tamamladığını ve çok mutlu olduğunu söyledi.

    Burcu Çetinkaya

    Ünlü ralli pilotu Burçu Çetinkaya, kendi içinde yaşadığı manevi yolculuk sonrası tesettüre girmeye karar verdi. Bu kararıyla oldukça dikkat çeken ve olumlu-olumsuz pek çok yorumla karşılaşan Çetinkaya, çıktığı manevi yolculuğun onu tamamladığını ve çok mutlu olduğunu söyledi.

  2. Büşra Ayaydın<p>    Rol aldığı filmin galasına tesettüre girmiş bir şekilde gelerek herkesin dikkatini çeken genç oyuncu, küçüklükten itibaren kapanmayı istediğini ancak içinde bulunduğu şartların onu farklı şekillendirdiğini söylemişti. Tesettürün, oyunculuğunu etkilemesinden endişe duymayan Büşra Ayaydın, rol için asla tesettüründen vazgeçmeyeceğini her fırsatta dile getirdi.

    Büşra Ayaydın

    Rol aldığı filmin galasına tesettüre girmiş bir şekilde gelerek herkesin dikkatini çeken genç oyuncu, küçüklükten itibaren kapanmayı istediğini ancak içinde bulunduğu şartların onu farklı şekillendirdiğini söylemişti. Tesettürün, oyunculuğunu etkilemesinden endişe duymayan Büşra Ayaydın, rol için asla tesettüründen vazgeçmeyeceğini her fırsatta dile getirdi.

  3. İkbal Gülpınar<p>    İçinden gelen sesi dinledim diyerek kapandığını söyleyen İkbal Gülpınar Umreye gittiğini ve burada karar vererek artık tesettürlü olduğunu söyledi.. İşime engel olacağı için kapanmayı düşünmüyordum ama Kabede namaz kılarken içimdeki ses kapanmam

    İkbal Gülpınar

    İçinden gelen sesi dinledim diyerek kapandığını söyleyen İkbal Gülpınar Umreye gittiğini ve burada karar vererek artık tesettürlü olduğunu söyledi.. İşime engel olacağı için kapanmayı düşünmüyordum ama Kabede namaz kılarken içimdeki ses kapanmam

  4. Serra Karaçam (eski TRT spikeri)<p>    Eski TRT spikeri Serra Karaçam kapandı&#8230; Evliliğiden dolayı olduğu düşünülse de İmam Hatip mezunuydum zaten kapanmayı düşünüyordum hep ve sonunda karar verdim dedi.

    Serra Karaçam (eski TRT spikeri)

    Eski TRT spikeri Serra Karaçam kapandı… Evliliğiden dolayı olduğu düşünülse de İmam Hatip mezunuydum zaten kapanmayı düşünüyordum hep ve sonunda karar verdim dedi.

  5. Tuğçe Güder  <p>  Bir zamanlar podyumların aranan ismi olan manken Tuğçe Güder de maneviyata yönelen ünlülerden. Evlenip çocuk sahibi olan ve sektörden tamamen çekilen Güder, kimse için değil sadece Allah için kapandığını söylüyor ve gözden uzak bir hayat yaşıyor.

    Tuğçe Güder

    Bir zamanlar podyumların aranan ismi olan manken Tuğçe Güder de maneviyata yönelen ünlülerden. Evlenip çocuk sahibi olan ve sektörden tamamen çekilen Güder, kimse için değil sadece Allah için kapandığını söylüyor ve gözden uzak bir hayat yaşıyor.

  6. Necla Nazır Yeşilçam da bir dönemene damgasını vuran ünlü yıldızlardan, Ferdi Tayfur ile uzun süre birlikte yaşamış ve o dönemde kapanmış olmasına rağmen etki altında kalmadığını ve kendi inançları doğrultusunda kapandığını söylemiştir. Ferdi Tayfur'dan ayrıldıktan sonra iş bulamadığı için bir dönem açılmış ama sonra tekrar başını kapamış bir sanatçımızdır..

    Necla Nazır Yeşilçam da bir dönemene damgasını vuran ünlü yıldızlardan, Ferdi Tayfur ile uzun süre birlikte yaşamış ve o dönemde kapanmış olmasına rağmen etki altında kalmadığını ve kendi inançları doğrultusunda kapandığını söylemiştir. Ferdi Tayfur'dan ayrıldıktan sonra iş bulamadığı için bir dönem açılmış ama sonra tekrar başını kapamış bir sanatçımızdır..

  7. Eski manken Emel Yıldırım, kutsal topraklara gitti. Mescid-i Nebevi'yi ziyaret eden Yıldırım, sosyal medyadan bu fotoğrafları paylaştı.

    Eski manken Emel Yıldırım, kutsal topraklara gitti. Mescid-i Nebevi'yi ziyaret eden Yıldırım, sosyal medyadan bu fotoğrafları paylaştı.

  8. Geçtiğimiz yıl Erdal Acar'la 19 yıllık evliliğini bitiren Emel Yıldırım, buna gerekçe olarak eşinin kendisine şiddet uyguladığını göstermişti.

    Geçtiğimiz yıl Erdal Acar'la 19 yıllık evliliğini bitiren Emel Yıldırım, buna gerekçe olarak eşinin kendisine şiddet uyguladığını göstermişti.

  9. Eşinden tazminat almayan Yıldırım'ın bir dönem maddi sıkıntılar çektiği öne sürülmüştü.

    Eşinden tazminat almayan Yıldırım'ın bir dönem maddi sıkıntılar çektiği öne sürülmüştü.

  10. Gece kulüplerinde sahne almam  <p>  Uzun süredir sesi soluğu çıkmayan Onur Şan&#8217;ın altı ay önce sessiz sedasız evlendiği ortaya çıktı.

    Gece kulüplerinde sahne almam

    Uzun süredir sesi soluğu çıkmayan Onur Şan’ın altı ay önce sessiz sedasız evlendiği ortaya çıktı.

  11. Beş vakit namaza başlayıp, maneviyata yöneldikten sonra ilahiyat bölümü mezunu Büşra Aköz&#8217;le hayatını birleştiren türkücü, bar ve gece kulübünde sahne almayı bıraktığını açıkladı.

    Beş vakit namaza başlayıp, maneviyata yöneldikten sonra ilahiyat bölümü mezunu Büşra Aköz’le hayatını birleştiren türkücü, bar ve gece kulübünde sahne almayı bıraktığını açıkladı.

  12. &#8216;Göresim Var&#8217; adlı türküyü geçtiğimiz günlerde yayınlayan Şan, yaklaşık dört yıl önce bir geçiş dönemi yaşadığını,

    ‘Göresim Var’ adlı türküyü geçtiğimiz günlerde yayınlayan Şan, yaklaşık dört yıl önce bir geçiş dönemi yaşadığını,

  13. &#8220;Verdiğim arada kendimle savaştım. Uzun süredir içkili yerlerde sahne almıyorum. Böyle huzurluyum&#8221; sözleriyle anlattı.

    “Verdiğim arada kendimle savaştım. Uzun süredir içkili yerlerde sahne almıyorum. Böyle huzurluyum” sözleriyle anlattı.

  14. Tarkan umreye gidiyor!

    Tarkan umreye gidiyor!

  15. , bir tur şirketiyle anlaşan sanatçı, iki gün Mekke, iki gün de Medine&#8217;de kalacak.

    , bir tur şirketiyle anlaşan sanatçı, iki gün Mekke, iki gün de Medine’de kalacak.

  16. GÖRENLER POLİSE ŞİKAYET ETTİ<p>      Bir zamanların ünlü mankeni ve film yıldızı Yaşar Alptekin, film çekimi için geldiği Amasya'da üstlendiği 'cin çıkartan hoca' rolüne daha iyi adapte olmak için giydiği cübbe ve başındaki sarık ile geç saatlerde sokaklarda dolaşırken kıyafetinden şüphelenen bir vatandaş tarafından polise şikayet edildi. Alptekin, ihbarı üzerine Polis tarafından kimlik sorgulamasına tabi tutulduğunu söyledi.

    GÖRENLER POLİSE ŞİKAYET ETTİ

    Bir zamanların ünlü mankeni ve film yıldızı Yaşar Alptekin, film çekimi için geldiği Amasya'da üstlendiği 'cin çıkartan hoca' rolüne daha iyi adapte olmak için giydiği cübbe ve başındaki sarık ile geç saatlerde sokaklarda dolaşırken kıyafetinden şüphelenen bir vatandaş tarafından polise şikayet edildi. Alptekin, ihbarı üzerine Polis tarafından kimlik sorgulamasına tabi tutulduğunu söyledi.

  17. Murat Yıldırım

    Murat Yıldırım

  18. İpek Tanrıyar

    İpek Tanrıyar

  19. Eski TRT spikeri Serra Karaçam

    Eski TRT spikeri Serra Karaçam

  20. İmam Hatip mezunu olduğunu söyleyen Karaçam, üniversiteye kayıt olmak için fotoğraf çektirdiğinde ağlayarak başını açtığını dile getirdi.

    İmam Hatip mezunu olduğunu söyleyen Karaçam, üniversiteye kayıt olmak için fotoğraf çektirdiğinde ağlayarak başını açtığını dile getirdi.

  21. Serra Karaçam, kapanmaya kızının doğumundan 5 ay sonra karar verdiğini söyledi.

    Serra Karaçam, kapanmaya kızının doğumundan 5 ay sonra karar verdiğini söyledi.

  22. "Çocuk olunca, örneğin yataktan düşüyor, başına bir şey geliyor, Allah&#8217;ın onu sürekli koruduğunu gördükçe, şükür duygum arttı. Kendi sorumluluklarımı ve teşekkürümü daha titiz yapma isteği netleşti içimde. Ve birden zaten düşündüğüm şeyi uyguladım bir gün."

    "Çocuk olunca, örneğin yataktan düşüyor, başına bir şey geliyor, Allah’ın onu sürekli koruduğunu gördükçe, şükür duygum arttı. Kendi sorumluluklarımı ve teşekkürümü daha titiz yapma isteği netleşti içimde. Ve birden zaten düşündüğüm şeyi uyguladım bir gün."

  23. Karaçam, başörtüsünün mesleği açısından ne avantaj ne dezavantaj olmasını istemediğini de belirtti.

    Karaçam, başörtüsünün mesleği açısından ne avantaj ne dezavantaj olmasını istemediğini de belirtti.

  24. Bora Kozanoğlu

    Bora Kozanoğlu

  25. İntizar

    İntizar

  26. Sayışman ailesiyle beraber Umre'ye gittiğini söyledi. Genç oyuncu "Elimden geldiğince dini inancımı yerine getirmeye çalışıyorum" dedi.

    Sayışman ailesiyle beraber Umre'ye gittiğini söyledi. Genç oyuncu "Elimden geldiğince dini inancımı yerine getirmeye çalışıyorum" dedi.