'Bu Filmde Oynamaz Olaydım' Diyen 7 Oyuncu

'Bu filmde oynamaz olaydım' diyen 7 oyuncu

  1. George Clooney &#8211; Batman &Robin<p>  <p>George Clooney filmi beğenmemekle bir bakıma haklı.  <p>  Batman hayranları tarafından bile 'en başarısız seri' seçilmişti 'Batman&Robin'.  <p>  Clooney böyle kötü bir filmde rol aldığı için hayranlarından özür diledi.

    George Clooney – Batman &Robin

    George Clooney filmi beğenmemekle bir bakıma haklı.

    Batman hayranları tarafından bile 'en başarısız seri' seçilmişti 'Batman&Robin'.

    Clooney böyle kötü bir filmde rol aldığı için hayranlarından özür diledi.

  2. Ben Affleck &#8211; Korkusuz (Daredevil)  <p>Son dönemlerde oyunculuğu kadar yönetmenlik kariyerinden de söz ettiren Ben Affleck, Daredevil filminden pek hoşnut değil.<p>    Affleck memnuniyetsizliğini &#8220;Daredevil beni gerçekten öldürüyor&#8230;&#8221; diyerek itiraf etmişti.

    Ben Affleck – Korkusuz (Daredevil)

    Son dönemlerde oyunculuğu kadar yönetmenlik kariyerinden de söz ettiren Ben Affleck, Daredevil filminden pek hoşnut değil.

    Affleck memnuniyetsizliğini “Daredevil beni gerçekten öldürüyor…” diyerek itiraf etmişti.

  3. Kate Winslet &#8211; Titanic  <p>Kate filmden ziyade, filmdeki performansından hoşnut değil.  <p>  Ayrıca Titanic ile özdeşleşen 'My Heart Will Go On' şarkısından da hiç haz etmiyor.<p>    Her duyduğunda kusmak istiyormuş! :)

    Kate Winslet – Titanic

    Kate filmden ziyade, filmdeki performansından hoşnut değil.

    Ayrıca Titanic ile özdeşleşen 'My Heart Will Go On' şarkısından da hiç haz etmiyor.

    Her duyduğunda kusmak istiyormuş! :)

  4. Daniel Radcliffe  - Harry Potter ve Melez Prens  <p>Harry Potter da kendi filmindeki performansını hiç beğenmiyormuş!<p>    Üzülme Daniel, biz seni o filmde de seviyoruz. :)

    Daniel Radcliffe - Harry Potter ve Melez Prens

    Harry Potter da kendi filmindeki performansını hiç beğenmiyormuş!

    Üzülme Daniel, biz seni o filmde de seviyoruz. :)

  5. Alec Guinness &#8211; Yıldız Savaşları  <p><p>Tüm dünyanın hayran olduğu Star Wars, Alec Guinness için başarısız bir filmmiş.  <p>  Filmden nefret eden oyuncu, kendisinden imza isteyen küçük hayranına bir daha filmi izlememesi karşılığında imzayı vermiş     Bu kadar nefret de beklemezdik!

    Alec Guinness – Yıldız Savaşları

    Tüm dünyanın hayran olduğu Star Wars, Alec Guinness için başarısız bir filmmiş.

    Filmden nefret eden oyuncu, kendisinden imza isteyen küçük hayranına bir daha filmi izlememesi karşılığında imzayı vermiş Bu kadar nefret de beklemezdik!

  6. Channing Tatum - G.I.Joe: Kobranın Yükselişi<p>  <p>Tatum, G.I Joe projesini çocukluk hayali olduğu için kabul etmiş ama sonuçtan hiç memnun kalmamış.

    Channing Tatum - G.I.Joe: Kobranın Yükselişi

    Tatum, G.I Joe projesini çocukluk hayali olduğu için kabul etmiş ama sonuçtan hiç memnun kalmamış.

  7. Jim Carrey &#8211; Göster Gününü 2 (Kick Ass 2)  <p>Mimik kralı Jim Carrey, KickAss 2 için "Filme dahil olan diğer oyunculardan özür dilerim ancak şiddetin bu kadarına tahammül edemeyeceğimi anladım&#8221; diyerek haklı bir sitemde bulunmuştu.

    Jim Carrey – Göster Gününü 2 (Kick Ass 2)

    Mimik kralı Jim Carrey, KickAss 2 için "Filme dahil olan diğer oyunculardan özür dilerim ancak şiddetin bu kadarına tahammül edemeyeceğimi anladım” diyerek haklı bir sitemde bulunmuştu.