Nusret Bu Kez Ödül Gecesini Tuzladı Yıldızlar Peşindeydi

Nusret bu kez ödül gecesini tuzladı yıldızlar peşindeydi

  1. Nusret Gökçe dünya çapında bir fenomen olmaya devam ediyor. Adeta tuz ve et diyince akıllara gelen ilk isim olan Nusret ününe ün katmıyor. ABD'de bir televizyon şovunda ilk olarak et kesme videosu gösterilen Nusret fenomenliğe ilk adımı böyle attı. Cemiyetin ünlü kasabı olarak bilinen Nusret artık bir dünya yıldızı olmaya aday. En son olarak Oscar ödüllü oyuncu Leonardo Di Caprio'yu tuzlaya Nusret ödül gecesinde yer aldı. Adına birçok video çekilen hatta Avusturya'da duvara tuz dökerken ki resmi çekilen Nusret, Laureus Dünya Spor Ödülleri'nin verildiği geceye katıldı. Geceye tuz dökerek damga vuran Nusret dünyaca ünlü yıldızlara da kol hareketini yaptırmayı ihmal etmedi.

    Nusret Gökçe dünya çapında bir fenomen olmaya devam ediyor. Adeta tuz ve et diyince akıllara gelen ilk isim olan Nusret ününe ün katmıyor. ABD'de bir televizyon şovunda ilk olarak et kesme videosu gösterilen Nusret fenomenliğe ilk adımı böyle attı. Cemiyetin ünlü kasabı olarak bilinen Nusret artık bir dünya yıldızı olmaya aday. En son olarak Oscar ödüllü oyuncu Leonardo Di Caprio'yu tuzlaya Nusret ödül gecesinde yer aldı. Adına birçok video çekilen hatta Avusturya'da duvara tuz dökerken ki resmi çekilen Nusret, Laureus Dünya Spor Ödülleri'nin verildiği geceye katıldı. Geceye tuz dökerek damga vuran Nusret dünyaca ünlü yıldızlara da kol hareketini yaptırmayı ihmal etmedi.

  2. Nusret Gökçe dünyada tanınmış bir yıldız olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Laureus Dünya Spor Ödülleri'ne katılan Nusret'e dünyaca ünlü sporcular büyük ilgi gösterdi.

    Nusret Gökçe dünyada tanınmış bir yıldız olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Laureus Dünya Spor Ödülleri'ne katılan Nusret'e dünyaca ünlü sporcular büyük ilgi gösterdi.

  3. Tuzlama hareketiyle dünya çapında fenomen haline gelen Nusr-et'in sahibi Nusret Gökçe de törene katılan isimler arasında yer aldı. Nusret Gökçe'ye büyük ilgi gösteren spor dünyasının yıldızları, birlikte fotoğraf çektirdi.

    Tuzlama hareketiyle dünya çapında fenomen haline gelen Nusr-et'in sahibi Nusret Gökçe de törene katılan isimler arasında yer aldı. Nusret Gökçe'ye büyük ilgi gösteren spor dünyasının yıldızları, birlikte fotoğraf çektirdi.

  4. Törene katılanlardan bazıları, tuzlama hareketi yapmayı da ihmal etmedi.

    Törene katılanlardan bazıları, tuzlama hareketi yapmayı da ihmal etmedi.

  5. Nusret Gökçe, törenin resmi Twitter hesabından, "Bakın Laureus'un kırmızı halısını kim tuzladı" mesajıyla tanıtıldı.

    Nusret Gökçe, törenin resmi Twitter hesabından, "Bakın Laureus'un kırmızı halısını kim tuzladı" mesajıyla tanıtıldı.