Efsane Telefon Geri Dönüyor Nokia 3310'U Duyurdu

Efsane telefon geri dönüyor Nokia 3310'u duyurdu

  1. Bir dönemin efsane telefonu. İlk olarak17 yıl önce üretilmeye başlanmıştı. 90'lı yıllarda herkesin kullandığı telefonlardan biri olan Nokia 3310 geri dönüyor. Yılan oyunuyla hatırladığımız ve neredeyse hemen hemen hepimizin ilk kullandığı telefonlardan biri olan efsane 3310 yeniden piyasaya giriş yapmaya hazırlanıyor. Nokia tarafından açıklanan bilgiye göre efsane telefon yeniden üretilmeye başlayacak. 26 Şubat tarihinde ise Nokia'nın yeni 3310'u duyurması bekleniyor.

    Bir dönemin efsane telefonu. İlk olarak17 yıl önce üretilmeye başlanmıştı. 90'lı yıllarda herkesin kullandığı telefonlardan biri olan Nokia 3310 geri dönüyor. Yılan oyunuyla hatırladığımız ve neredeyse hemen hemen hepimizin ilk kullandığı telefonlardan biri olan efsane 3310 yeniden piyasaya giriş yapmaya hazırlanıyor. Nokia tarafından açıklanan bilgiye göre efsane telefon yeniden üretilmeye başlayacak. 26 Şubat tarihinde ise Nokia'nın yeni 3310'u duyurması bekleniyor.

  2. Sağlamlığı ve uzun şarj ömrü ile ikonik hale gelen telefona bir kaç özellik eklenip akıllı telefonları 'karışık' bulanlar için yeniden piyasaya sürüleceği iddia edildi.

    Sağlamlığı ve uzun şarj ömrü ile ikonik hale gelen telefona bir kaç özellik eklenip akıllı telefonları 'karışık' bulanlar için yeniden piyasaya sürüleceği iddia edildi.

  3. İddiaya göre 26 Şubat tarihinde yapılacak olan Mobil Dünya Kongresi sırasında Nokia'nın yeni telefonları duyurması bekleniyor. İddiaya göre satış fiyatı yaklaşık 62 $ olacak!

    İddiaya göre 26 Şubat tarihinde yapılacak olan Mobil Dünya Kongresi sırasında Nokia'nın yeni telefonları duyurması bekleniyor. İddiaya göre satış fiyatı yaklaşık 62 $ olacak!

  4. Telefonların yeni özelliklerle akıllı sınıfında olacağı da söylenenler arasında...

    Telefonların yeni özelliklerle akıllı sınıfında olacağı da söylenenler arasında...

  5. Nokia 3310’un ise teknik özelliklerinin elden geçirileceği ve tasarım olarak orijinalliğinden bir şey kaybetmeyeceği söyleniyor.

    Nokia 3310’un ise teknik özelliklerinin elden geçirileceği ve tasarım olarak orijinalliğinden bir şey kaybetmeyeceği söyleniyor.

  6. Tıpkı 17 yıl önce piyasaya çıkan model gibi dayanıklı olarak tasarlanacak Nokia 3310’un fiyatı 60 euro olacak.

    Tıpkı 17 yıl önce piyasaya çıkan model gibi dayanıklı olarak tasarlanacak Nokia 3310’un fiyatı 60 euro olacak.