Ünlülerin Birbirinden Tuhaf Kaprisleri

İşte birbirinden tuhaf kaprisler

  1. Meryem Uzerli: 'Koşu Bandı Kaprisi'  <br>  Kaldığı otelin spor salonunda hayranlarının ilgisinden bunalan Meryem Uzerli, otelin koşu bandını odasına taşıtmak istemişti. Uzerli&#8217;nin kaprisi otel yönetimi tarafından reddedilince, yapımcı 4 bin liraya koşu bandı almıştı.

    Meryem Uzerli: 'Koşu Bandı Kaprisi'
    Kaldığı otelin spor salonunda hayranlarının ilgisinden bunalan Meryem Uzerli, otelin koşu bandını odasına taşıtmak istemişti. Uzerli’nin kaprisi otel yönetimi tarafından reddedilince, yapımcı 4 bin liraya koşu bandı almıştı.

  2. Elçin Sangu: &#8216;Karmaşık Ruh Hali&#8217;    <br>Ekranların tatlı sevimli yüzü Elçin Sangu da tam bir inatçı keçi. Kararsız ruh haliyle makyözüne zor anlar yaşattığı iddia ediliyor. Çalıştığı dizi setinde kıyafetleri beğenmeyip tüm kıyafetlerinin çıkartılmasını ve kendi seçeceğini söyleyip çalışanları çileden çıkartabiliyormuş.

    Elçin Sangu: ‘Karmaşık Ruh Hali’
    Ekranların tatlı sevimli yüzü Elçin Sangu da tam bir inatçı keçi. Kararsız ruh haliyle makyözüne zor anlar yaşattığı iddia ediliyor. Çalıştığı dizi setinde kıyafetleri beğenmeyip tüm kıyafetlerinin çıkartılmasını ve kendi seçeceğini söyleyip çalışanları çileden çıkartabiliyormuş.

  3. Fahriye Evcen: &#8216;Makyaj Çilesi&#8217;    <br>Türkiye'nin en güzel kadınlarından olmasına rağmen özgüven sorunun olması kendisiyle çalışılmasını epey zorlaştırıyormuş. İşi profesyonellere bırakmakta zorlanıyor. Çekim için hazırlanan saç ve makyajını beğenmediğinde son dakika bozup kendi yapmaya kalkabiliyor. Bitmiş hazır makyajı da tuvalete gidip silmesi de ayrı bir sorun yaratıyor. Fahriye Evcen oyunculuk yaptığı dizi setlerinde sık sık gereksiz ama gerçek kaprisleri ile haber oluyor. Set çalışanları ile anlaşamaması, sete geç kalması, meyveli yoğurt gibi isteklerinin olması ile biliniyor.

    Fahriye Evcen: ‘Makyaj Çilesi’
    Türkiye'nin en güzel kadınlarından olmasına rağmen özgüven sorunun olması kendisiyle çalışılmasını epey zorlaştırıyormuş. İşi profesyonellere bırakmakta zorlanıyor. Çekim için hazırlanan saç ve makyajını beğenmediğinde son dakika bozup kendi yapmaya kalkabiliyor. Bitmiş hazır makyajı da tuvalete gidip silmesi de ayrı bir sorun yaratıyor. Fahriye Evcen oyunculuk yaptığı dizi setlerinde sık sık gereksiz ama gerçek kaprisleri ile haber oluyor. Set çalışanları ile anlaşamaması, sete geç kalması, meyveli yoğurt gibi isteklerinin olması ile biliniyor.

  4. Hülya Avşar: &#8216;Tropikal Meyve!&#8217;<br>    Avşar kızı da kaprisli oyuncular arasına girdi. Geçtiğimiz sezon ''Muhteşem Yüzyıl - Kösem'' kadrosunda yer alan oyuncu, odasına masaj koltuğu, Tropikal meyve ve Hollywood starlarının içtiği özel mineralli su talep etmesinin set ekibine zor anlar yaşattığı iddia edilmişti.

    Hülya Avşar: ‘Tropikal Meyve!’
    Avşar kızı da kaprisli oyuncular arasına girdi. Geçtiğimiz sezon ''Muhteşem Yüzyıl - Kösem'' kadrosunda yer alan oyuncu, odasına masaj koltuğu, Tropikal meyve ve Hollywood starlarının içtiği özel mineralli su talep etmesinin set ekibine zor anlar yaşattığı iddia edilmişti.

  5. Cem Yılmaz: &#8216;Gürültü Olmayacak&#8217;    <br>Ünlü komedyen Cem Yılmaz sahneye çıkmadan bir saat önce kulise geliyor. Uyuyor ve gösterisine 5 dakika kala uyanıyor. Kendisi kuliste uyurken çevrede gürültü yapılmamasını şart koşuyor. Cem Yılmaz, zaman zaman yüzünde yastık izleriyle sahneye çıktığını söylüyor.

    Cem Yılmaz: ‘Gürültü Olmayacak’
    Ünlü komedyen Cem Yılmaz sahneye çıkmadan bir saat önce kulise geliyor. Uyuyor ve gösterisine 5 dakika kala uyanıyor. Kendisi kuliste uyurken çevrede gürültü yapılmamasını şart koşuyor. Cem Yılmaz, zaman zaman yüzünde yastık izleriyle sahneye çıktığını söylüyor.

  6. Berrak Tüzünataç:&#8217;Bol Kıyafet Çilesi&#8217;<br>    Tüzünataç özellikle giyeceği kıyafetler konusunda çok titiz. Üstüne asla bol gelen kıyafetler giymiyor. Kusursuz vücut hatlarını ortaya çıkarmaktan çekinmeyen Tüzünataç kendisiyle anlaşma yapan giyim markalarını bazen çileden çıkartabiliyor.

    Berrak Tüzünataç:’Bol Kıyafet Çilesi’
    Tüzünataç özellikle giyeceği kıyafetler konusunda çok titiz. Üstüne asla bol gelen kıyafetler giymiyor. Kusursuz vücut hatlarını ortaya çıkarmaktan çekinmeyen Tüzünataç kendisiyle anlaşma yapan giyim markalarını bazen çileden çıkartabiliyor.

  7. Farah Zeynep Abdullah: &#8216;Kusursuz Photoshop!&#8217;<br>    Çekimler sırasında hiçbir zorluk çıkarmayan Farah Zeynep Abdullah çilesi çekimler bittikten sonra fotoğrafların photoshoplanmaya başladığı zaman başlıyor. Kusursuz bir fotoğraf isteyen Abdullah ekibi bazen çileden çıkartarak saç telinde kadar inceleyebiliyormuş.

    Farah Zeynep Abdullah: ‘Kusursuz Photoshop!’
    Çekimler sırasında hiçbir zorluk çıkarmayan Farah Zeynep Abdullah çilesi çekimler bittikten sonra fotoğrafların photoshoplanmaya başladığı zaman başlıyor. Kusursuz bir fotoğraf isteyen Abdullah ekibi bazen çileden çıkartarak saç telinde kadar inceleyebiliyormuş.

  8. Tarkan: &#8216;Bol Bol Havlu&#8217;<br>    Tarkan konserlerine giderken orkestrasıyla aynı otelde kalmayı şart koşuyor. Megastar ayrıca kulisinde viski ve Antep fıstığının yanısıra bol havlu bulundurulmasını da istiyor. Bulamadığı taktirde çok sinirleniyor

    Tarkan: ‘Bol Bol Havlu’
    Tarkan konserlerine giderken orkestrasıyla aynı otelde kalmayı şart koşuyor. Megastar ayrıca kulisinde viski ve Antep fıstığının yanısıra bol havlu bulundurulmasını da istiyor. Bulamadığı taktirde çok sinirleniyor

  9. Naz Elmas: 'Set Çalışanlarına Kötü Davranıyor'  <br>  Naz Elmas sette çıkan yemekleri beğenmediği kimi zaman set çalışanlarına kötü davrandığı iddia ediliyor.

    Naz Elmas: 'Set Çalışanlarına Kötü Davranıyor'
    Naz Elmas sette çıkan yemekleri beğenmediği kimi zaman set çalışanlarına kötü davrandığı iddia ediliyor.

  10. Kıvanç Tatlıtuğ: &#8217;Ben O Kadınlarla Poz Vermem&#8217;    <br>Bundan bir kaç yıl önce Kıvanç Tatlıtuğ'un Kıbrıs'ta bir eğlence merkezinin açılışında yaptıkları da 'kapris' olarak nitelendirilecek türden. Bu açılışa katılmak için 50 bin lira aldığı iddia edilen Tatlıtuğ kendisiyle birlikte aynı görevde yer alan Aysu Baceoğlu ve Şebnem Schaeffer ile de gerilim yaşadı. Açılışta Schaeffer ve Baceoğlu'nun yanına gitmesini istemeyen Tatlıtuğ "O kadınlarla poz vermem. Ben gidince gelsinler" dedi.

    Kıvanç Tatlıtuğ: ’Ben O Kadınlarla Poz Vermem’
    Bundan bir kaç yıl önce Kıvanç Tatlıtuğ'un Kıbrıs'ta bir eğlence merkezinin açılışında yaptıkları da 'kapris' olarak nitelendirilecek türden. Bu açılışa katılmak için 50 bin lira aldığı iddia edilen Tatlıtuğ kendisiyle birlikte aynı görevde yer alan Aysu Baceoğlu ve Şebnem Schaeffer ile de gerilim yaşadı. Açılışta Schaeffer ve Baceoğlu'nun yanına gitmesini istemeyen Tatlıtuğ "O kadınlarla poz vermem. Ben gidince gelsinler" dedi.

  11. Demet Akalın: &#8216;Benim Basına İhtiyacım Yok&#8217;    <br>Aslında magazin basınıyla arası her zaman iyidir Demet Akalın'ın. Ama, bir dönem kaprisleri yüzünden gazetecilerden beklemediği bir tepki görmüştü. Yakınlarına &#8220;Benim magazin basınına ihtiyacım yok. Onlarla konuşmayacağım&#8221; demesi üzerine muhabirlerin protestosuyla karşılaştı. Akalın, bir gece arkadaşı Meltem Ören ile birlikte bardan çıkarken kötü bir sürprizle karşılaştı. Kameralarını ve fotoğraf makinelerini yere bırakan haberciler şarkıcıya sırtlarını döndü. Akalın neye uğradığını şaşırdı.

    Demet Akalın: ‘Benim Basına İhtiyacım Yok’
    Aslında magazin basınıyla arası her zaman iyidir Demet Akalın'ın. Ama, bir dönem kaprisleri yüzünden gazetecilerden beklemediği bir tepki görmüştü. Yakınlarına “Benim magazin basınına ihtiyacım yok. Onlarla konuşmayacağım” demesi üzerine muhabirlerin protestosuyla karşılaştı. Akalın, bir gece arkadaşı Meltem Ören ile birlikte bardan çıkarken kötü bir sürprizle karşılaştı. Kameralarını ve fotoğraf makinelerini yere bırakan haberciler şarkıcıya sırtlarını döndü. Akalın neye uğradığını şaşırdı.

  12. Ajda Pekkan: &#8216;Çin Çayı Olacak&#8217;    <br>Titizliği ve işine olan düşkünlüğüyle tanınan Ajda Pekkan, sahne öncesi tüm hazırlıkların eksiksiz olmasını şart koşar. Sürekli Çin çayı içen Pekkan, kuliste Çin çayının yanı sıra, diyet bisküvi ve salatalık bulundurulmasını istiyor.

    Ajda Pekkan: ‘Çin Çayı Olacak’
    Titizliği ve işine olan düşkünlüğüyle tanınan Ajda Pekkan, sahne öncesi tüm hazırlıkların eksiksiz olmasını şart koşar. Sürekli Çin çayı içen Pekkan, kuliste Çin çayının yanı sıra, diyet bisküvi ve salatalık bulundurulmasını istiyor.