Survivor 2017'De Acil Durum Konseyi Toplandı

Survivor 2017'de acil durum konseyi toplandı (Survivor'dan kim gidecek?)

  1. Survivor'ın bu akşam yayınlanacak yeni bölümü öncesi Acun Ilıcalı, ünlüler ve gönüllüler takımınları acil durum konseyine çağırdı. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında Ilıcalı şöyle konuştu: "Bir acil durum konseyinde birlikteyiz. Çok önemli birşey olduğu zaman sizi toplayıp bir açıklama yapmamız gerekiyor.

    Survivor'ın bu akşam yayınlanacak yeni bölümü öncesi Acun Ilıcalı, ünlüler ve gönüllüler takımınları acil durum konseyine çağırdı. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında Ilıcalı şöyle konuştu: "Bir acil durum konseyinde birlikteyiz. Çok önemli birşey olduğu zaman sizi toplayıp bir açıklama yapmamız gerekiyor.

  2. Şu an aramızda bir yarışmacımız eksik. Kuzey Kıbrıs'taki büyük finalin önemli adaylarından biriydi. Ve o artık Survivor'da olmayacak."

    Şu an aramızda bir yarışmacımız eksik. Kuzey Kıbrıs'taki büyük finalin önemli adaylarından biriydi. Ve o artık Survivor'da olmayacak."

  3. Yayınlanan fragmanda gözüken yarışmacılar ise Şahika Ercümen, Tarık Mengüç, Berna Öztürk, Pınar Saka, Burçak Tuncer ve Tuğçe Melis Demir oldu.

    Yayınlanan fragmanda gözüken yarışmacılar ise Şahika Ercümen, Tarık Mengüç, Berna Öztürk, Pınar Saka, Burçak Tuncer ve Tuğçe Melis Demir oldu.

  4. Adaya veda etmek zorunda kalacak yarışmacılar arasında en güçlü adaylar ise sakatlıkları bulunan Çılgın Sedat ve Serhat Akın.    Çılgın Sedat, enfeksiyon kapmış, daha sonra da bileği dönmüştü.

    Adaya veda etmek zorunda kalacak yarışmacılar arasında en güçlü adaylar ise sakatlıkları bulunan Çılgın Sedat ve Serhat Akın. Çılgın Sedat, enfeksiyon kapmış, daha sonra da bileği dönmüştü.

  5. Serhat Akın talihsiz bir sakatlık yaşamış ve 'arka adelem' koptu diyerek acı içinde yere yığılmıştı. Akın ilk doktor müdahalesinin ardından hastaneye kaldırımıştı.<p>    Daha sonra adaya dönen Serhat Akın için Ilıcalı, "Ağrısı çok, zor yürüyor. Zaman onu iyileştirecek diye düşünüyorum. Futbolcu bir kardeşim bu tür problemlere alışkın. İnşallah yakın zamanda oyunlara dönersin." diye konuşmuştu.

    Serhat Akın talihsiz bir sakatlık yaşamış ve 'arka adelem' koptu diyerek acı içinde yere yığılmıştı. Akın ilk doktor müdahalesinin ardından hastaneye kaldırımıştı.

    Daha sonra adaya dönen Serhat Akın için Ilıcalı, "Ağrısı çok, zor yürüyor. Zaman onu iyileştirecek diye düşünüyorum. Futbolcu bir kardeşim bu tür problemlere alışkın. İnşallah yakın zamanda oyunlara dönersin." diye konuşmuştu.