7 Yaşındaki Kız Google'a İş Başvurusunda Bulundu, Cevap CEO'dan Geldi

7 yaşındaki kız Google’a iş başvurusunda bulundu, cevap CEO’dan geldi

  1. 7 yaşındaki Chloe Bridgewater, el yazısıyla teknoloji devi Google'a mektup yazarak iş başvurusunda bulundu.

    7 yaşındaki Chloe Bridgewater, el yazısıyla teknoloji devi Google'a mektup yazarak iş başvurusunda bulundu.

  2. Chloe, Google'a bilgisayar becerilerine sahip olduğunu ve "armut koltuklarda oturup, kaydıraklardan kayabileceği bir ofis"te çalışmak istediğini anlattı.

    Chloe, Google'a bilgisayar becerilerine sahip olduğunu ve "armut koltuklarda oturup, kaydıraklardan kayabileceği bir ofis"te çalışmak istediğini anlattı.

  3. Google, çalışanlarına sağladığı renkli ve serbest çalışma ofisleriyle biliniyor.

    Google, çalışanlarına sağladığı renkli ve serbest çalışma ofisleriyle biliniyor.

  4. Mektubunda tablet ve bilgisayar kullanabildiğini, okumayı, hecelemeyi, toplamayı ve bilgisayar oynamayı bildiğini anlatan Chloe, öğretmenleri ve ailesinin kendisini başarılı bulduklarını anlattı.<p>    "Babam derslerimde ve öğrenmekte iyi olmaya devam edersem bir gün Google'da çalışabilebileğimi söylüyor" yazdığı mektubunda, iş başvurusunun nasıl bir şey olduğunu bilmediğini ama bu mektubun iyi olabileceğini düşündüğünü anlattı. Chloe mektubunu "Mektubumu okuduğunuz için teşekkürler çünkü daha önce sadece Noel Baba'ya mektup yazmıştım" diyerek bitirdi.

    Mektubunda tablet ve bilgisayar kullanabildiğini, okumayı, hecelemeyi, toplamayı ve bilgisayar oynamayı bildiğini anlatan Chloe, öğretmenleri ve ailesinin kendisini başarılı bulduklarını anlattı.

    "Babam derslerimde ve öğrenmekte iyi olmaya devam edersem bir gün Google'da çalışabilebileğimi söylüyor" yazdığı mektubunda, iş başvurusunun nasıl bir şey olduğunu bilmediğini ama bu mektubun iyi olabileceğini düşündüğünü anlattı. Chloe mektubunu "Mektubumu okuduğunuz için teşekkürler çünkü daha önce sadece Noel Baba'ya mektup yazmıştım" diyerek bitirdi.

  5. Küçük kıza cevap ise Google'ın CEO'su Sundar Pichai'den geldi.

    Küçük kıza cevap ise Google'ın CEO'su Sundar Pichai'den geldi.

  6. Pichai, Chloe'ye verdiği cevapta, "Eğer çalışmaya devam eder ve hayallerinin peşinden gidersen her şeyi başarabilirsin. Google'da da çalışabilirsin, Olimpiyatlar'da yüzme şampiyonu da olabilirsin" sözlerine yer verdi.

    Pichai, Chloe'ye verdiği cevapta, "Eğer çalışmaya devam eder ve hayallerinin peşinden gidersen her şeyi başarabilirsin. Google'da da çalışabilirsin, Olimpiyatlar'da yüzme şampiyonu da olabilirsin" sözlerine yer verdi.

  7. "Okulun bittiği zaman iş başvurunu heyecanla bekliyor olacağız" diyen Pichai'ye teşekkür Chloe'nin babasından geldi. Kızının bir trafik kazası sonrası kendine güveninin kaybettiğini ve bu mektubun onu çok mutlu ettiğini, çalışmaları konusunda şevklendirdiğini söyledi.

    "Okulun bittiği zaman iş başvurunu heyecanla bekliyor olacağız" diyen Pichai'ye teşekkür Chloe'nin babasından geldi. Kızının bir trafik kazası sonrası kendine güveninin kaybettiğini ve bu mektubun onu çok mutlu ettiğini, çalışmaları konusunda şevklendirdiğini söyledi.