Survivor'dan Ayrıldı Eser West'in İlk Paylaşımına Bakın

Eser West'in ilk paylaşımına bakın

  1. Survivor tarihinde dün akşam bir ilk yaşandı. Gönüllüler takımında yarışmacı olan ve daha önce Kısmetse Olur programına katılan Eser West dün açlık krizi nedeniyle Survivor 2017'den ayrıldı. Acun Ilıcalı dün ada konseyini acil toplayarak bir yarışmacının veda edeceğini duyurdu. Serhat Akın ile olan kavgaları nedeniyle damga vuran Eser West dün Survivor yarışmasından elendi. Survivor'dan elenen Eser West ise dün instagram hesabından paylaşım yaparak Acun Ilıcalı'ya teşekkür etti. Herkesin aklına ise Eser West'in Survivor yarışmasından neden ayrıldığı sorusu geldi.

    Survivor tarihinde dün akşam bir ilk yaşandı. Gönüllüler takımında yarışmacı olan ve daha önce Kısmetse Olur programına katılan Eser West dün açlık krizi nedeniyle Survivor 2017'den ayrıldı. Acun Ilıcalı dün ada konseyini acil toplayarak bir yarışmacının veda edeceğini duyurdu. Serhat Akın ile olan kavgaları nedeniyle damga vuran Eser West dün Survivor yarışmasından elendi. Survivor'dan elenen Eser West ise dün instagram hesabından paylaşım yaparak Acun Ilıcalı'ya teşekkür etti. Herkesin aklına ise Eser West'in Survivor yarışmasından neden ayrıldığı sorusu geldi.

  2. Survivor 2017 adasının favori isimlerinden Eser West 'açlık krizine' dayanamadı ve Survivor'ı terketti.

    Survivor 2017 adasının favori isimlerinden Eser West 'açlık krizine' dayanamadı ve Survivor'ı terketti.

  3. Acun Ilıcalı dün ada konseyini acil toplayarak bir yarışmacının elendiğini duyurdu.

    Acun Ilıcalı dün ada konseyini acil toplayarak bir yarışmacının elendiğini duyurdu.

  4. Açlık krizi nedeniyle yarışmayı terk eden Eser West ise instagram'dan ada sonrası ilk paylaşımını yaptı.

    Açlık krizi nedeniyle yarışmayı terk eden Eser West ise instagram'dan ada sonrası ilk paylaşımını yaptı.

  5. Acun Ilıcalı'yı etiketleyerek teşekkür eden Eser West, böylelikle ada sonrası da ilk paylaşımını yapmış oldu.

    Acun Ilıcalı'yı etiketleyerek teşekkür eden Eser West, böylelikle ada sonrası da ilk paylaşımını yapmış oldu.

  6. İŞTE ESER WEST'İN İNSTAGRAM'DAN PAYLAŞTIĞI O FOTOĞRAF

    İŞTE ESER WEST'İN İNSTAGRAM'DAN PAYLAŞTIĞI O FOTOĞRAF

  7. ESER WEST NEDEN AYRILDI İDDİALAR FENA!  Eser West'in 'açlık krizi' sebebiyle ayrıldığının açıklanması dedikodu çarklarını çevirmeye başladı. Hem Eser West'in hem de sevgilisi Cansel Çördük'ün sosyal medya hesaplarında bir çok iddia ortaya atıldı. O iddialardan biri 'uyuşturucu' kullandığı ve 'yoksunluk krizleri' geçirdiği yönünde oldu.

    ESER WEST NEDEN AYRILDI İDDİALAR FENA! Eser West'in 'açlık krizi' sebebiyle ayrıldığının açıklanması dedikodu çarklarını çevirmeye başladı. Hem Eser West'in hem de sevgilisi Cansel Çördük'ün sosyal medya hesaplarında bir çok iddia ortaya atıldı. O iddialardan biri 'uyuşturucu' kullandığı ve 'yoksunluk krizleri' geçirdiği yönünde oldu.

  8. Eser West hakkında Kısmetse Olur yarışmasında da benzer bir söylenti çıkmıştı. Survivor'da teknede geçirdiği kriz 'yeni dedikoduların dayanak noktası oldu. Eser West'in fanatik taraftarları ise 'uyuşturucu kullananın böyle bir vücudu olmaz' diyerek olay yarışmacıyı savunuyorlar.

    Eser West hakkında Kısmetse Olur yarışmasında da benzer bir söylenti çıkmıştı. Survivor'da teknede geçirdiği kriz 'yeni dedikoduların dayanak noktası oldu. Eser West'in fanatik taraftarları ise 'uyuşturucu kullananın böyle bir vücudu olmaz' diyerek olay yarışmacıyı savunuyorlar.