Yılmaz Erdoğan İle Demet Akbağ Yeniden Bir Araya Geliyor

Yılmaz Erdoğan ile Demet Akbağ yeniden bir araya geliyor

  1. Oyuncu, yazar ve yönetmen Yılmaz Erdoğan, önceki akşam BKM’de ‘Münaşaka’ adlı oyunuyla seyirci karşısına çıktı. Erdoğan ile yıllarca aynı sahneyi paylaşan yakın dostu Demet Akbağ da izleyiciler arasındaydı.

    Oyuncu, yazar ve yönetmen Yılmaz Erdoğan, önceki akşam BKM’de ‘Münaşaka’ adlı oyunuyla seyirci karşısına çıktı. Erdoğan ile yıllarca aynı sahneyi paylaşan yakın dostu Demet Akbağ da izleyiciler arasındaydı.

  2. Kardeşi Sedef İybar ile mekana gelen Akbağ, “Yılmaz’ı sahnede görmeyi özlemişiz. En önden birlikte konuşa konuşa keyifli dakikalar yaşadık. Katıla katıla güldüm” dedi.

    Kardeşi Sedef İybar ile mekana gelen Akbağ, “Yılmaz’ı sahnede görmeyi özlemişiz. En önden birlikte konuşa konuşa keyifli dakikalar yaşadık. Katıla katıla güldüm” dedi.

  3. Muhabirlerin “Yılmaz Bey’le tekrar aynı tiyatro sahnesinde buluşur musunuz?” sorusuna Akbağ, “İnşallah yeniden aynı sahnede olacağız. Gelecekte sürprizler olabilir. Bakalım, her şey kısmet” yanıtını verdi.

    Muhabirlerin “Yılmaz Bey’le tekrar aynı tiyatro sahnesinde buluşur musunuz?” sorusuna Akbağ, “İnşallah yeniden aynı sahnede olacağız. Gelecekte sürprizler olabilir. Bakalım, her şey kısmet” yanıtını verdi.

  4. Erdoğan da gösteri sonrası aynı soruya “İnşallah. Bu konuda çalışıyoruz bakalım” cevabını verdi.

    Erdoğan da gösteri sonrası aynı soruya “İnşallah. Bu konuda çalışıyoruz bakalım” cevabını verdi.

  5. ORGANİZE İŞLER 2 MÜJDESİ<p>    Öte yandan Yılmaz Erdoğan, muhabirlerin &#8220;Organize İşler&#8221; filminin ikincisinin geleceği doğru mu?&#8221; sorusunu; &#8220;Evet üzerine uğraşıyoruz&#8221; diyerek doğruladı.

    ORGANİZE İŞLER 2 MÜJDESİ

    Öte yandan Yılmaz Erdoğan, muhabirlerin “Organize İşler” filminin ikincisinin geleceği doğru mu?” sorusunu; “Evet üzerine uğraşıyoruz” diyerek doğruladı.

  6. Yılmaz Erdoğan&#8217;ın mekandan yoğun güvenlik önlemleri altında çıkarılması dikkat çekti. Erdoğan&#8217;ı oyun sırasında da 8 kişilik koruma ekibi korudu.

    Yılmaz Erdoğan’ın mekandan yoğun güvenlik önlemleri altında çıkarılması dikkat çekti. Erdoğan’ı oyun sırasında da 8 kişilik koruma ekibi korudu.

  7. Yılmaz Erdoğan ve Demet Akbağ&#8217;ın son olarak üç sene boyunca kapalı gişe oynadığı Haybeden Gerçeküstü Aşk'ın sinema filmi olacağı iddia edilmişti.

    Yılmaz Erdoğan ve Demet Akbağ’ın son olarak üç sene boyunca kapalı gişe oynadığı Haybeden Gerçeküstü Aşk'ın sinema filmi olacağı iddia edilmişti.