Survivor'da Elemeye Kim Kaldı?

Survivor'da elemeye kim kaldı? (Survivor son bölümde dokunulmazlık oyununu kazanan belli oldu)

  1. Survivor'ın son bölümünde ünlüler takımı ile gönüllüler takımı bu haftaki ikinci dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi.<p>    Elemeye konseyine kalacak 2 kişinin daha belirleneceği dokunulmazlık oyununu gönüllüler takımı kazandı.

    Survivor'ın son bölümünde ünlüler takımı ile gönüllüler takımı bu haftaki ikinci dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi.

    Elemeye konseyine kalacak 2 kişinin daha belirleneceği dokunulmazlık oyununu gönüllüler takımı kazandı.

  2. Ünlüler takımının kendi arasında oynadığı bireysel dokunulmaz oyununu ise Furkan Kızılay kazandı.<p>    Eleme konseyinde ünlüler takımından adı en çok yazılan Berna ile Furkan'ın adını verdiği Şahika Survivor'da elemeye kaldı.

    Ünlüler takımının kendi arasında oynadığı bireysel dokunulmaz oyununu ise Furkan Kızılay kazandı.

    Eleme konseyinde ünlüler takımından adı en çok yazılan Berna ile Furkan'ın adını verdiği Şahika Survivor'da elemeye kaldı.

  3. Bugün oynanacak ödül oyunundan sonra salı günü veda konseyi yapılacak. Böylece Çılgın Sedat, Sabriye, Berna ve Şahika'dan en az oyun alan Survivor'dan elenecek.

    Bugün oynanacak ödül oyunundan sonra salı günü veda konseyi yapılacak. Böylece Çılgın Sedat, Sabriye, Berna ve Şahika'dan en az oyun alan Survivor'dan elenecek.

  4. Gönüllüler takımında yer alan Sadin Bakır ise Acun Ilıcalı ikinci çocuğunun dünyaya geldiğini söyledi. Müjdeli haberi alan Sadin gözyaşlarına hakim olamadı. Çocuğuna Ömer Seyit ismi verilen Sadin, "Günlerdir bu haberi bekliyordum. Şu an anlatılamaz bir mutluluk içerisindeyim. Vatana millete hayırlı bir evlat olarak yetişecek" açıklamasını yaptı.<p>    Daha sonra ise Acun Ilıcalı tarafından eşiyle konuşmasına izin verilen Sadin, 'facetime' görüşmesi sonucunda çocuklarının ve eşinin sağlıklı olduğunu öğrendi.<p>    İşte Survivor'ın beşinci haftasında yaşananlar...

    Gönüllüler takımında yer alan Sadin Bakır ise Acun Ilıcalı ikinci çocuğunun dünyaya geldiğini söyledi. Müjdeli haberi alan Sadin gözyaşlarına hakim olamadı. Çocuğuna Ömer Seyit ismi verilen Sadin, "Günlerdir bu haberi bekliyordum. Şu an anlatılamaz bir mutluluk içerisindeyim. Vatana millete hayırlı bir evlat olarak yetişecek" açıklamasını yaptı.

    Daha sonra ise Acun Ilıcalı tarafından eşiyle konuşmasına izin verilen Sadin, 'facetime' görüşmesi sonucunda çocuklarının ve eşinin sağlıklı olduğunu öğrendi.

    İşte Survivor'ın beşinci haftasında yaşananlar...

  5. SADİN BAKIR KİMDİR?  <p>  Survivor'da Eser West'in adadan ayrılmasının ardından cumartesi günü ünlüler ile gönüllüler takımı dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi.

    SADİN BAKIR KİMDİR?

    Survivor'da Eser West'in adadan ayrılmasının ardından cumartesi günü ünlüler ile gönüllüler takımı dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi.

  6. Nefes kesen yarışmayı gönüllüler takımı kazandı. Böylece gönüllüler takımı, Survivor'da ilk kez ilk dokunulmazlıklarını kazanmış oldu. Ünlüler takımında bireysel dokunulmazlık oyununun sahibi ise Adem oldu.

    Nefes kesen yarışmayı gönüllüler takımı kazandı. Böylece gönüllüler takımı, Survivor'da ilk kez ilk dokunulmazlıklarını kazanmış oldu. Ünlüler takımında bireysel dokunulmazlık oyununun sahibi ise Adem oldu.

  7. Acun Ilıcalı, ada konseyinde açlığa dayanamadığı için kendi isteğiyle Survivor'dan ayrılan Eser West'in yerine Gözaltı yarışmasının ikincisi Bulut'un gönüllüler takımına katıldığını açıkladı.

    Acun Ilıcalı, ada konseyinde açlığa dayanamadığı için kendi isteğiyle Survivor'dan ayrılan Eser West'in yerine Gözaltı yarışmasının ikincisi Bulut'un gönüllüler takımına katıldığını açıkladı.

  8. Bulut, 5 yıldır Survivor olmayı hedeflediğini hayalini gerçekleştirmeye geldiğini söyledi.

    Bulut, 5 yıldır Survivor olmayı hedeflediğini hayalini gerçekleştirmeye geldiğini söyledi.

  9. Ünlüleri takımında adı en çok yazılan Sabriye ile bireysel dokunulmazlık sembolünün sahibi Adem'in adını verdiği Çılgın Sedat elemeye kalan iki isim oldu. <p>    Cuma günü yaşananlar ise şöyleydi...

    Ünlüleri takımında adı en çok yazılan Sabriye ile bireysel dokunulmazlık sembolünün sahibi Adem'in adını verdiği Çılgın Sedat elemeye kalan iki isim oldu.

    Cuma günü yaşananlar ise şöyleydi...

  10. Survivor'da ünlüler ile gönüllüler takımları; hamburger, patates ve soğan halkası ödül oyununda karşı karşıya geldi.

    Survivor'da ünlüler ile gönüllüler takımları; hamburger, patates ve soğan halkası ödül oyununda karşı karşıya geldi.

  11. Olimpiyat oyunlarından basketbolun Survivor'a uyarlanmış versiyonunda kazanan ünlüler takımı oldu.

    Olimpiyat oyunlarından basketbolun Survivor'a uyarlanmış versiyonunda kazanan ünlüler takımı oldu.

  12. Ödül oyunu sonrası ise bir sürpriz yaşandı ve Acun Ilıcalı acil durum konseyini topladı.

    Ödül oyunu sonrası ise bir sürpriz yaşandı ve Acun Ilıcalı acil durum konseyini topladı.

  13. Acun Ilıcalı konseyde eksik olan ismin bundan sonra adada olmayacağını açıkladı.

    Acun Ilıcalı konseyde eksik olan ismin bundan sonra adada olmayacağını açıkladı.

  14. Acun Ilıcalı, Eser West'in Survivor'da açlığa dayanamadığını ve 4-5 kere açlık krizine girdiğini söyledi. Eser West kendi isteğiyle Survivor'da açlığa dayanamadığı için doktor ile de konuşarak Survivor'dan ayrılmaya karar verdi.

    Acun Ilıcalı, Eser West'in Survivor'da açlığa dayanamadığını ve 4-5 kere açlık krizine girdiğini söyledi. Eser West kendi isteğiyle Survivor'da açlığa dayanamadığı için doktor ile de konuşarak Survivor'dan ayrılmaya karar verdi.

  15. Acun Ilıcalı Survivor'ın yeni bölümünde gönüllüler takımına yeni bir yarışmacının geleceğini açıkladı.   <p>  Eser West ise Survivor'da arkadaşlarıyla vedalaşarak adadan ayrıldı.

    Acun Ilıcalı Survivor'ın yeni bölümünde gönüllüler takımına yeni bir yarışmacının geleceğini açıkladı.

    Eser West ise Survivor'da arkadaşlarıyla vedalaşarak adadan ayrıldı.

  16. Yarışmadan ayrılan Eser West, Survivor'da yaşadıklarına dair şu açıklamayı yaptı:   <p>  "Gelmeden önce kafamda büyük soru işareti vardı. Açlığa dayanabilir miyim, alışabilir miyim diye. California&#8217;ya gittim, kendimi denedim, üç gün aç kaldım, yapamam dedim. İlk hafta çok zordu, kriz geçirdim, kendimi tanıyamadım. Açlıktan sinir kirizi geçirdim. Sonra savaşmak istiyorum, bu zor günler geçecek dedim. İkinci hafta hastanelik oldum, bunun yanında özlem de vardı. Her şeye uyum sağladım. Pisliğe, parkurdaki zorluklara... Sadece kendi iç dünyamda yaşadığım şeye yenildim."

    Yarışmadan ayrılan Eser West, Survivor'da yaşadıklarına dair şu açıklamayı yaptı:

    "Gelmeden önce kafamda büyük soru işareti vardı. Açlığa dayanabilir miyim, alışabilir miyim diye. California’ya gittim, kendimi denedim, üç gün aç kaldım, yapamam dedim. İlk hafta çok zordu, kriz geçirdim, kendimi tanıyamadım. Açlıktan sinir kirizi geçirdim. Sonra savaşmak istiyorum, bu zor günler geçecek dedim. İkinci hafta hastanelik oldum, bunun yanında özlem de vardı. Her şeye uyum sağladım. Pisliğe, parkurdaki zorluklara... Sadece kendi iç dünyamda yaşadığım şeye yenildim."

  17. "Asla kendimi farklı bir şekilde lanse etmek istemedim. Lanse ettiysem bu da açlığımdandır. Açlık gerçekten insanı kendi halinden çıkarıyor. Burada kendimi kaybettiğim zamanlar oldu. Zararım kendimedir, kimseye zarar vermem, kendi kendimi yerim. Baltayı alır masum bir ağaca vururum. En büyük özürüm o ağaçtan. Daha kötü bir duruma düşmek istemiyorum. O teknedeki halimi kimse görsün istemiyorum, ağaca vururken beni kimse öyle tanısın isyemiyorum. Çünkü ben o değilim. Ama açken oluyor."

    "Asla kendimi farklı bir şekilde lanse etmek istemedim. Lanse ettiysem bu da açlığımdandır. Açlık gerçekten insanı kendi halinden çıkarıyor. Burada kendimi kaybettiğim zamanlar oldu. Zararım kendimedir, kimseye zarar vermem, kendi kendimi yerim. Baltayı alır masum bir ağaca vururum. En büyük özürüm o ağaçtan. Daha kötü bir duruma düşmek istemiyorum. O teknedeki halimi kimse görsün istemiyorum, ağaca vururken beni kimse öyle tanısın isyemiyorum. Çünkü ben o değilim. Ama açken oluyor."

  18. "İyi ki geldim, yaşadım, gördüm. Burada yaşanan her şey gerçek. Bir pişmanlığım yok, ama daha kötüleşmek istemedim. O yüzden akli dengem yerindeyken dönmek bence en doğru, en sağlıklı karar oldu benim için."

    "İyi ki geldim, yaşadım, gördüm. Burada yaşanan her şey gerçek. Bir pişmanlığım yok, ama daha kötüleşmek istemedim. O yüzden akli dengem yerindeyken dönmek bence en doğru, en sağlıklı karar oldu benim için."

  19. "Tek pişmanlığım, keşke yapabilseydim ve Kıbrıs&#8217;ta olsaydım. Kıbrıs&#8217;ta iki final koltuğundan birini boşaltmış gibi hissediyorum kendimi.<p>    Buraya kendimle savaşmaya geldim. Her testi geçtim, ne yazık ki sadece açlıkta kaldım."

    "Tek pişmanlığım, keşke yapabilseydim ve Kıbrıs’ta olsaydım. Kıbrıs’ta iki final koltuğundan birini boşaltmış gibi hissediyorum kendimi.

    Buraya kendimle savaşmaya geldim. Her testi geçtim, ne yazık ki sadece açlıkta kaldım."

  20. İşte Survivor 2017'den yansıyan kareler...

    İşte Survivor 2017'den yansıyan kareler...

  21. Nefes kesen yarışmayı gönüllüler takımı kazandı. Böylece gönüllüler takımı, Survivor'da ilk kez ilk dokunulmazlıklarını kazanmış oldu. Ünlüler takımında bireysel dokunulmazlık oyununun sahibi ise Adem oldu.

    Nefes kesen yarışmayı gönüllüler takımı kazandı. Böylece gönüllüler takımı, Survivor'da ilk kez ilk dokunulmazlıklarını kazanmış oldu. Ünlüler takımında bireysel dokunulmazlık oyununun sahibi ise Adem oldu.