Ebru Gündeş'in Fotoğrafındaki Şaşırtan Detay

Ebru Gündeş'in fotoğrafındaki şaşırtan detay

  1. Eşinden ayrılık kararı alıp yeniden barışan Ebru Gündeş, Instagram'dan paylaştığı fotoğrafta elinde aksesuar olarak kullandığı yüzüğün dışında evlilik yüzüğünün olmaması dikkat çekti. Ayrılık kararından vazgeçmesine rağmen evlilik yüzüğünü çıkaran Gündeş, akıllara "yeniden boşanma kararı mı aldı" sorusunu getirdi.

    Eşinden ayrılık kararı alıp yeniden barışan Ebru Gündeş, Instagram'dan paylaştığı fotoğrafta elinde aksesuar olarak kullandığı yüzüğün dışında evlilik yüzüğünün olmaması dikkat çekti. Ayrılık kararından vazgeçmesine rağmen evlilik yüzüğünü çıkaran Gündeş, akıllara "yeniden boşanma kararı mı aldı" sorusunu getirdi.

  2. 2015 Mart'ında Amerika'da tutuklanarak cezaevine giren Reza Zarrab, Eylül ayında avukatı aracılığıyla yaptığı açıklamada, ''Ebru avukatı aracılığıyla üzerimde baskı uyguladı, boşanma vekaletnamesini tarafıma gönderdi. Üzülerek boşanıyorum'' demişti. Ancak taraflar hiçbir zaman boşanma davası açmadı.

    2015 Mart'ında Amerika'da tutuklanarak cezaevine giren Reza Zarrab, Eylül ayında avukatı aracılığıyla yaptığı açıklamada, ''Ebru avukatı aracılığıyla üzerimde baskı uyguladı, boşanma vekaletnamesini tarafıma gönderdi. Üzülerek boşanıyorum'' demişti. Ancak taraflar hiçbir zaman boşanma davası açmadı.

  3. Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, sevgililer günü için takipçileri ile özel bir paylaşımda bulunmuştu. Sosyal medya hesabından konser provası görüntülerini yayınlayan Ebru Gündeş, Müslüm Gürses'in şarkısı Hangimiz Sevmedik'i söylemişti. Eğlenceli hali ile dikkat çeken Ebru Gündeş, şarkı sırasında 'sevdik' diyerek özel bir gönderme yapmıştı.

    Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, sevgililer günü için takipçileri ile özel bir paylaşımda bulunmuştu. Sosyal medya hesabından konser provası görüntülerini yayınlayan Ebru Gündeş, Müslüm Gürses'in şarkısı Hangimiz Sevmedik'i söylemişti. Eğlenceli hali ile dikkat çeken Ebru Gündeş, şarkı sırasında 'sevdik' diyerek özel bir gönderme yapmıştı.

  4. Reza Zarrab ile 11 Şubat 2010'da evlenen Ebru Gündeş, bir süre önce eşi ile ayrılık kararı almıştı. Çift barışarak boşanma kararlarından vazgeçti. ran asıllı Türk vatandaşı Reza Zarrab, 22 Mart 2016 tarihinden bu yana ABD'de tutuklu olarak yargılanıyor.

    Reza Zarrab ile 11 Şubat 2010'da evlenen Ebru Gündeş, bir süre önce eşi ile ayrılık kararı almıştı. Çift barışarak boşanma kararlarından vazgeçti. ran asıllı Türk vatandaşı Reza Zarrab, 22 Mart 2016 tarihinden bu yana ABD'de tutuklu olarak yargılanıyor.