Survivor Son Bölümde Kim Elendi?

Survivor son bölümde kim elendi? (İşte 22 Şubat eleme gecesi Survivor'da yaşananlar)

  1. Survivor'ın son bölümünde ünlüler takımı ile gönüllüler takımı iletişim oyununda yumurta ve mercimek ödülü için karşı karşıya geldi. Kazanan takımın ikişer yumurta ve mercimek alacağı yarışma gönüllüler takımının oldu. Ödülü kazanan gönüllüler ayrıca iletişim odasında tabletten oyun oynadı. Bu bölümün ise galibi Erdi oldu ve bir adet akıllı telefon kazandı.

    Survivor'ın son bölümünde ünlüler takımı ile gönüllüler takımı iletişim oyununda yumurta ve mercimek ödülü için karşı karşıya geldi. Kazanan takımın ikişer yumurta ve mercimek alacağı yarışma gönüllüler takımının oldu. Ödülü kazanan gönüllüler ayrıca iletişim odasında tabletten oyun oynadı. Bu bölümün ise galibi Erdi oldu ve bir adet akıllı telefon kazandı.

  2. Acun Ilıcalı, son veda konseyinde performans ödülünün birer çay ve kek olduğunu açıkladı. En iyi performans ödülünün sahibi ile en iyi ikincinin paylaşacağı ödülü erkeklerde İlhan Mansız kazandı. İkinci en iyi isim ise Furkan Kızılay oldu. Kızlarda ise birinci Sema, ikinci Berna oldu.  <p>  Veda konseyinde Çılgın Sedat, Sabriye, Berna ve Şahika'dan en az SMS oyunu alan Berna Survivor'dan elendi.

    Acun Ilıcalı, son veda konseyinde performans ödülünün birer çay ve kek olduğunu açıkladı. En iyi performans ödülünün sahibi ile en iyi ikincinin paylaşacağı ödülü erkeklerde İlhan Mansız kazandı. İkinci en iyi isim ise Furkan Kızılay oldu. Kızlarda ise birinci Sema, ikinci Berna oldu.

    Veda konseyinde Çılgın Sedat, Sabriye, Berna ve Şahika'dan en az SMS oyunu alan Berna Survivor'dan elendi.

  3. BERNA ÖZTÜRK NELER SÖYLEDİ?<p>    Survivor'dan elenen Berna karar sonrası şunları söyledi: "Bu fırsatı bana verdiğiniz için teşekkürler. Çok güzel bir ay geçirdim daha çok geçirmek isterdim ama kader kısmet herkesin ellerine sağlık."<p>    Acun Ilıcalı ise Berna hakkında şu sözleri söyledi: "Ben seni yeni tanıdım. Dürüstlüğün hareketlerine yansımış. Kaliteli duruşunu en başında hissettirdin. Örnek olacak tavır içerisindeydin hep o açıdan tebrik ediyorum seni."    <p>İşte Survivor'un beşinci haftasında yaşananlar...

    BERNA ÖZTÜRK NELER SÖYLEDİ?

    Survivor'dan elenen Berna karar sonrası şunları söyledi: "Bu fırsatı bana verdiğiniz için teşekkürler. Çok güzel bir ay geçirdim daha çok geçirmek isterdim ama kader kısmet herkesin ellerine sağlık."

    Acun Ilıcalı ise Berna hakkında şu sözleri söyledi: "Ben seni yeni tanıdım. Dürüstlüğün hareketlerine yansımış. Kaliteli duruşunu en başında hissettirdin. Örnek olacak tavır içerisindeydin hep o açıdan tebrik ediyorum seni."

    İşte Survivor'un beşinci haftasında yaşananlar...

  4. Pazartesi günü ünlüler takımı ile gönüllüller takımı yatak ödül oyunu için karşı karşıya geldi.<p>    İki takım arasındaki bir hafta boyunca yatakta uyuma ödül oyununu ünlüler takımı kazandı.

    Pazartesi günü ünlüler takımı ile gönüllüller takımı yatak ödül oyunu için karşı karşıya geldi.

    İki takım arasındaki bir hafta boyunca yatakta uyuma ödül oyununu ünlüler takımı kazandı.

  5. Sembol ödül oyununun galibi ise gönüllüler takımından Volkan oldu. Böylece gönüllüer sigara böreği yemeye hak kazandı.

    Sembol ödül oyununun galibi ise gönüllüler takımından Volkan oldu. Böylece gönüllüer sigara böreği yemeye hak kazandı.

  6. Survivor'ın pazar günü yayınlanan bölümünde ünlüler takımı ile gönüllüler takımı bu haftaki ikinci dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi.<p>    Elemeye konseyine kalacak 2 kişinin daha belirleneceği dokunulmazlık oyununu gönüllüler takımı kazandı.

    Survivor'ın pazar günü yayınlanan bölümünde ünlüler takımı ile gönüllüler takımı bu haftaki ikinci dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi.

    Elemeye konseyine kalacak 2 kişinin daha belirleneceği dokunulmazlık oyununu gönüllüler takımı kazandı.

  7. Ünlüler takımının kendi arasında oynadığı bireysel dokunulmaz oyununu ise Furkan Kızılay kazandı.<p>    Eleme konseyinde ünlüler takımından adı en çok yazılan Berna ile Furkan'ın adını verdiği Şahika Survivor'da elemeye kaldı.

    Ünlüler takımının kendi arasında oynadığı bireysel dokunulmaz oyununu ise Furkan Kızılay kazandı.

    Eleme konseyinde ünlüler takımından adı en çok yazılan Berna ile Furkan'ın adını verdiği Şahika Survivor'da elemeye kaldı.

  8. Gönüllüler takımında yer alan Sadin Bakır ise Acun Ilıcalı ikinci çocuğunun dünyaya geldiğini söyledi. Müjdeli haberi alan Sadin gözyaşlarına hakim olamadı. Çocuğuna Ömer Seyit ismi verilen Sadin, "Günlerdir bu haberi bekliyordum. Şu an anlatılamaz bir mutluluk içerisindeyim. Vatana millete hayırlı bir evlat olarak yetişecek" açıklamasını yaptı.<p>    Daha sonra ise Acun Ilıcalı tarafından eşiyle konuşmasına izin verilen Sadin, 'facetime' görüşmesi sonucunda çocuklarının ve eşinin sağlıklı olduğunu öğrendi.<p>    İşte Survivor'ın beşinci haftasında yaşananlar...

    Gönüllüler takımında yer alan Sadin Bakır ise Acun Ilıcalı ikinci çocuğunun dünyaya geldiğini söyledi. Müjdeli haberi alan Sadin gözyaşlarına hakim olamadı. Çocuğuna Ömer Seyit ismi verilen Sadin, "Günlerdir bu haberi bekliyordum. Şu an anlatılamaz bir mutluluk içerisindeyim. Vatana millete hayırlı bir evlat olarak yetişecek" açıklamasını yaptı.

    Daha sonra ise Acun Ilıcalı tarafından eşiyle konuşmasına izin verilen Sadin, 'facetime' görüşmesi sonucunda çocuklarının ve eşinin sağlıklı olduğunu öğrendi.

    İşte Survivor'ın beşinci haftasında yaşananlar...

  9. Survivor'da Eser West'in adadan ayrılmasının ardından cumartesi günü ünlüler ile gönüllüler takımı dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi.

    Survivor'da Eser West'in adadan ayrılmasının ardından cumartesi günü ünlüler ile gönüllüler takımı dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi.

  10. Nefes kesen yarışmayı gönüllüler takımı kazandı. Böylece gönüllüler takımı, Survivor'da ilk kez ilk dokunulmazlıklarını kazanmış oldu. Ünlüler takımında bireysel dokunulmazlık oyununun sahibi ise Adem oldu.

    Nefes kesen yarışmayı gönüllüler takımı kazandı. Böylece gönüllüler takımı, Survivor'da ilk kez ilk dokunulmazlıklarını kazanmış oldu. Ünlüler takımında bireysel dokunulmazlık oyununun sahibi ise Adem oldu.

  11. Acun Ilıcalı, ada konseyinde açlığa dayanamadığı için kendi isteğiyle Survivor'dan ayrılan Eser West'in yerine Gözaltı yarışmasının ikincisi Bulut'un gönüllüler takımına katıldığını açıkladı.

    Acun Ilıcalı, ada konseyinde açlığa dayanamadığı için kendi isteğiyle Survivor'dan ayrılan Eser West'in yerine Gözaltı yarışmasının ikincisi Bulut'un gönüllüler takımına katıldığını açıkladı.

  12. Bulut, 5 yıldır Survivor olmayı hedeflediğini hayalini gerçekleştirmeye geldiğini söyledi.

    Bulut, 5 yıldır Survivor olmayı hedeflediğini hayalini gerçekleştirmeye geldiğini söyledi.

  13. Ünlüleri takımında adı en çok yazılan Sabriye ile bireysel dokunulmazlık sembolünün sahibi Adem'in adını verdiği Çılgın Sedat elemeye kalan iki isim oldu.

    Ünlüleri takımında adı en çok yazılan Sabriye ile bireysel dokunulmazlık sembolünün sahibi Adem'in adını verdiği Çılgın Sedat elemeye kalan iki isim oldu.