Her Sabah Ballı Limonlu Su İçti... Hayatı Değişti

1 sene boyunca her sabah limonlu ve ballı su içtiğini söyleyen Crystal Davis, Bright Side'da yayınladığı yazısında bu sihirli içeceğin etkilerini anlattı.

  1. "Birkaç yıl önce grip olduğumda ballı ve limonlu içecekler alıp içerdim ancak hiçbir faydasını görmedim.

    "Birkaç yıl önce grip olduğumda ballı ve limonlu içecekler alıp içerdim ancak hiçbir faydasını görmedim.

  2. Bunun yerine taze sıkılmış limon suyuyla balı evde karıştırmayı denedim. Gerçekten söylendiği kadar etkili olup olmadığını anlamak için 12 ay boyunca her sabah yaptığım karışımdan içtim. Hayatım tamamen değişti. Nasıl mı?

    Bunun yerine taze sıkılmış limon suyuyla balı evde karıştırmayı denedim. Gerçekten söylendiği kadar etkili olup olmadığını anlamak için 12 ay boyunca her sabah yaptığım karışımdan içtim. Hayatım tamamen değişti. Nasıl mı?

  3. "Bütün bir yıl boyunca grip soğuk algınlığı veya hiçbir mide hastalığına yakalanmadım.

    "Bütün bir yıl boyunca grip soğuk algınlığı veya hiçbir mide hastalığına yakalanmadım.

  4. Tabii ki ilk başlarda zaman zaman burnum aktı, başım ağrıdı ancak bir süre sonra bu semptomların hiçbirine rastlamamaya başladım.

    Tabii ki ilk başlarda zaman zaman burnum aktı, başım ağrıdı ancak bir süre sonra bu semptomların hiçbirine rastlamamaya başladım.

  5. Büyük bir ailem var. Bazen çevremdeki herkesin soğuk algınlığına yakalandığı oluyor. Buna rağmen bana bir türlü geçmiyor.

    Büyük bir ailem var. Bazen çevremdeki herkesin soğuk algınlığına yakalandığı oluyor. Buna rağmen bana bir türlü geçmiyor.

  6. "Sabahları uyanmak için kahveye ihtiyacım yok. Limon ve balın sabahları bana verdiği kuvvet sürekli aradığım bir şey haline geldi...

    "Sabahları uyanmak için kahveye ihtiyacım yok. Limon ve balın sabahları bana verdiği kuvvet sürekli aradığım bir şey haline geldi...

  7. Ancak kahve gibi içmediğinizde baş ağrısı yapmıyor. Verdiği enerjiyle sabahları daha enerjik uyanıyorum ve daha çok gülümsüyorum. Eskiden uyandıktan sonra kendime gelmem en az 1 saatimi alıyordu.

    Ancak kahve gibi içmediğinizde baş ağrısı yapmıyor. Verdiği enerjiyle sabahları daha enerjik uyanıyorum ve daha çok gülümsüyorum. Eskiden uyandıktan sonra kendime gelmem en az 1 saatimi alıyordu.

  8. "Etrafımdakiler de daha sağlıklı. Ailemi de yavaş yavaş ikna etmeye başladım. Onlar da aynı şekilde iyi hissettiklerini söylüyorlar. Bu beni çok mutlu ediyor.

    "Etrafımdakiler de daha sağlıklı. Ailemi de yavaş yavaş ikna etmeye başladım. Onlar da aynı şekilde iyi hissettiklerini söylüyorlar. Bu beni çok mutlu ediyor.

  9. "İşte limonlu ballı içecek tarifim:   <p>  Yarım taze limonun suyuna bir çay kaşığı organik bal ekleyin. Kaynattığınız bir kupa suya ilk sıcağının geçmesini bekledikten sonra limonlu ballı karışımı ekleyin. Limon içmek için fazla ekşiyle çeyrek limon da sıkabilirsiniz. Bu karışımı her sabah aç karna içmenin en az 9 faydası var. İşte bunlardan 3 tanesi;

    "İşte limonlu ballı içecek tarifim:

    Yarım taze limonun suyuna bir çay kaşığı organik bal ekleyin. Kaynattığınız bir kupa suya ilk sıcağının geçmesini bekledikten sonra limonlu ballı karışımı ekleyin. Limon içmek için fazla ekşiyle çeyrek limon da sıkabilirsiniz. Bu karışımı her sabah aç karna içmenin en az 9 faydası var. İşte bunlardan 3 tanesi;

  10. Enfeksiyonlardan korur<p>     Sabah ilk iş bu karışımı içtiğinizde sindirim sisteminizi tetikler ve bağırsaklarınıza gereken sıvı ihtiyacını karşılar. Böylece kabızlığı önler. Aynı zamanda idrar söktürücü etkisiyle idrar yollarını temizleyerek enfeksiyonları önler.

    Enfeksiyonlardan korur

    Sabah ilk iş bu karışımı içtiğinizde sindirim sisteminizi tetikler ve bağırsaklarınıza gereken sıvı ihtiyacını karşılar. Böylece kabızlığı önler. Aynı zamanda idrar söktürücü etkisiyle idrar yollarını temizleyerek enfeksiyonları önler.

  11. Sindirimi geliştirir   <p>  Limon karaciğerinizin daha fazla safra üretmesini sağlayarak yiyeceklerin daha kolay yakılmasını sağlar ve yiyeceklerdeki besleyici öğeler daha kolay sisteminize karışır. Ayrıca bal antibakteriyel özelliğiyle sizi enfeksiyonlara karşı korur. Bunun yanı sıra mukus üretimini destekleyerek toksinlerin daha kolay atılmasını ve kilo dengesinin korunmasını sağlar.

    Sindirimi geliştirir

    Limon karaciğerinizin daha fazla safra üretmesini sağlayarak yiyeceklerin daha kolay yakılmasını sağlar ve yiyeceklerdeki besleyici öğeler daha kolay sisteminize karışır. Ayrıca bal antibakteriyel özelliğiyle sizi enfeksiyonlara karşı korur. Bunun yanı sıra mukus üretimini destekleyerek toksinlerin daha kolay atılmasını ve kilo dengesinin korunmasını sağlar.

  12. Sağlıkla parıldamanızı sağlar<p>     Cildinizi sayısız faydası olan limon, kanı temizleyerek yeni kan hücrelerinin üretilmesine yardımcı olur. Su ve bal da cildiniz için koruyucu, antibakteriyel ve kolajen arttırıcı etkiye sahiptir."

    Sağlıkla parıldamanızı sağlar

    Cildinizi sayısız faydası olan limon, kanı temizleyerek yeni kan hücrelerinin üretilmesine yardımcı olur. Su ve bal da cildiniz için koruyucu, antibakteriyel ve kolajen arttırıcı etkiye sahiptir."