Oscar'da Büyük Skandal En İyi Film Ödülü Karıştı

Oscar'da büyük skandal en iyi film ödülü karıştı

  1. 2017 Oscar ödülleri sahiplerini buldu. Oscar ödül töreninde bu yıl bir ilk yaşanırken bir de büyük bir skandal yaşandı. Oscar'da bu yıl ilkler yaşanmaya devam ediyor. 89. verilen Oscar ödül töreninde ilk kez Müslüman bir oyuncu en iyi erkek yardımcı ödülünü aldı. Donald Trump'a göndermelerin de yapıldığı Oscar ödül töreninde ise en iyi film ödülü yanlış anons edilince ortalık karıştı.

    2017 Oscar ödülleri sahiplerini buldu. Oscar ödül töreninde bu yıl bir ilk yaşanırken bir de büyük bir skandal yaşandı. Oscar'da bu yıl ilkler yaşanmaya devam ediyor. 89. verilen Oscar ödül töreninde ilk kez Müslüman bir oyuncu en iyi erkek yardımcı ödülünü aldı. Donald Trump'a göndermelerin de yapıldığı Oscar ödül töreninde ise en iyi film ödülü yanlış anons edilince ortalık karıştı.

  2. 89'uncu Oscar Ödülleri'nde En iyi Film Ödülü açıklandığında bir skandala imza atıldı. Zarflar karışınca, ödül önce La La Land ekibine verildi. Ancak daha sonra sahneye ödülün gerçek sahibi Moonlight ekibi çağrıldı.

    89'uncu Oscar Ödülleri'nde En iyi Film Ödülü açıklandığında bir skandala imza atıldı. Zarflar karışınca, ödül önce La La Land ekibine verildi. Ancak daha sonra sahneye ödülün gerçek sahibi Moonlight ekibi çağrıldı.

  3. 89'uncu Oscar törenine damga vuran skandal, Hollywood'un emektarlarından Warren Beatty'nin en iyi film ödülünü açıklamasıyla başladı. Beatty, ödülün La La Land filminin olduğunu anons etti. Ardından filmin bütün ekibi sahneye çıktı. Filmin kadrosu sevinç içinde sahneye çıkıp ödülü kutladı. Ama o sırada beklenmedik bir gelişme oldu.

    89'uncu Oscar törenine damga vuran skandal, Hollywood'un emektarlarından Warren Beatty'nin en iyi film ödülünü açıklamasıyla başladı. Beatty, ödülün La La Land filminin olduğunu anons etti. Ardından filmin bütün ekibi sahneye çıktı. Filmin kadrosu sevinç içinde sahneye çıkıp ödülü kutladı. Ama o sırada beklenmedik bir gelişme oldu.

  4. Zarfların karıştığı açıklandı ve La La Land yapımcısı Jordan Horowitz de yapılan yanlışı düzeltmek için devreye girdi. Horowitz, "Hayır hayır, bir hata var. Moonlight, en iyi film ödülünü siz kazandınız" diyerek, Moonlight ekibine seslendi. Büyük bir mutluluk yaşayan La La Land ekibinin sevinci de yarım kaldı.

    Zarfların karıştığı açıklandı ve La La Land yapımcısı Jordan Horowitz de yapılan yanlışı düzeltmek için devreye girdi. Horowitz, "Hayır hayır, bir hata var. Moonlight, en iyi film ödülünü siz kazandınız" diyerek, Moonlight ekibine seslendi. Büyük bir mutluluk yaşayan La La Land ekibinin sevinci de yarım kaldı.

  5. EN İYİ FİLM ÖDÜLÜ MOONLIGHT'IN<p>  La Land Land ekibi ödülü almak için sahneye dahi çıktı. Ancak daha sonra bir karışıklık olduğu belirtilerek, Moonlight ekibi sahneye çağrıldı. Böylece en iyi ödül filmi Monnlight'ın oldu.

    EN İYİ FİLM ÖDÜLÜ MOONLIGHT'IN

    La Land Land ekibi ödülü almak için sahneye dahi çıktı. Ancak daha sonra bir karışıklık olduğu belirtilerek, Moonlight ekibi sahneye çağrıldı. Böylece en iyi ödül filmi Monnlight'ın oldu.

  6. MOONLIGHT FİLMİ KONUSU<p>  Amerikan siyahi bir çocuk olan John'un Miami'de ki uyuşturucu bataklığında ki hayatına ne zaman nasıl ne şekilde girdiğini ve aradan geçen uzun yıllardan sonra bu bataklıktan ne zaman nasıl ve ne şekilde çıktığını konu alan Moonlight filmi aşk ve sevginin insan üzerindeki tesirine değinen hikayedir.

    MOONLIGHT FİLMİ KONUSU

    Amerikan siyahi bir çocuk olan John'un Miami'de ki uyuşturucu bataklığında ki hayatına ne zaman nasıl ne şekilde girdiğini ve aradan geçen uzun yıllardan sonra bu bataklıktan ne zaman nasıl ve ne şekilde çıktığını konu alan Moonlight filmi aşk ve sevginin insan üzerindeki tesirine değinen hikayedir.

  7. Türkiye'de Moonlight filmi 17 Şubat tarihinde vizyona girdi.

    Türkiye'de Moonlight filmi 17 Şubat tarihinde vizyona girdi.