Survivor'da Kim Elenecek?

Survivor'da kim elenecek? (Survivor son bölümde dokunulmazlık oyununu kazanan belli oldu)

  1. Survivor'ın son bölümünde ünlüler takımı ile gönüllüler takımı bu haftaki ikinci dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi. Elemeye konseyine kalacak 2 kişinin daha belirleneceği dokunulmazlık oyununu finalde ünlüler takımı kazandı.

    Survivor'ın son bölümünde ünlüler takımı ile gönüllüler takımı bu haftaki ikinci dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi. Elemeye konseyine kalacak 2 kişinin daha belirleneceği dokunulmazlık oyununu finalde ünlüler takımı kazandı.

  2. Gönüllüler takımının kendi arasında oynadığı bireysel dokunulmaz oyununu ise Gökhan kazandı.

    Gönüllüler takımının kendi arasında oynadığı bireysel dokunulmaz oyununu ise Gökhan kazandı.

  3. Eleme konseyinde ünlüler takımından adı en çok yazılan Sadin ile Gökhan'ın adını verdiği Erdi Survivor'ın altıncı haftasında elemeye kaldı.

    Eleme konseyinde ünlüler takımından adı en çok yazılan Sadin ile Gökhan'ın adını verdiği Erdi Survivor'ın altıncı haftasında elemeye kaldı.

  4. Acun Ilıcalı, cumartesi günü elemeye kalan Fatih ve Sabriye ile bugün isimleri belirlenen Sadin ve Erdi'ye son sözlerini sordu....

    Acun Ilıcalı, cumartesi günü elemeye kalan Fatih ve Sabriye ile bugün isimleri belirlenen Sadin ve Erdi'ye son sözlerini sordu....

  5. Sadin karar için şunları söyledi: Böyle bir sonuç bekleniyor muydu? Açıkcası ben kendi tarafımdan beklemiyordum. Çünkü bu hafta içinden çok güzel oyunlar kazandık, kazandırdım takımıma. Neticede ismimiz yazılmış buraya gelmişiz Survivor'a arkadaşlar da bölye uygun görmüşler kendi kafalarında. Hakkımızda hayırlısı neyse o olacak.

    Sadin karar için şunları söyledi: Böyle bir sonuç bekleniyor muydu? Açıkcası ben kendi tarafımdan beklemiyordum. Çünkü bu hafta içinden çok güzel oyunlar kazandık, kazandırdım takımıma. Neticede ismimiz yazılmış buraya gelmişiz Survivor'a arkadaşlar da bölye uygun görmüşler kendi kafalarında. Hakkımızda hayırlısı neyse o olacak.

  6. Erdi karar sonrası şöyle konuştu: Benim için sürpriz olmadı. Beklediğim bir durumdu. Gökhan'ın da dediği gibi adaya geldiğimzden beri bir yarım saat konuşmuşluğumuz yok. Husumete ben husumet derim. Evet aramızda husumet var, kesinlikle dünyaya aynı görüş açısıyla bakmıyoruz...

    Erdi karar sonrası şöyle konuştu: Benim için sürpriz olmadı. Beklediğim bir durumdu. Gökhan'ın da dediği gibi adaya geldiğimzden beri bir yarım saat konuşmuşluğumuz yok. Husumete ben husumet derim. Evet aramızda husumet var, kesinlikle dünyaya aynı görüş açısıyla bakmıyoruz...

  7. ...Adada birbirimizden en uzuk iki insanız. Şu anda şu gönüllüler takımında kişisel performansın p'si konuşulamaz. 6. hafta gelmiş takımda tek bir performans birincisi yok. Bugün best of 5-0 kaybedilmiş. 6. haftada sembolü Volkan almış, altıncı haftaya kadar sembol alamamış bir takım performansı p'sini konuşamaz...

    ...Adada birbirimizden en uzuk iki insanız. Şu anda şu gönüllüler takımında kişisel performansın p'si konuşulamaz. 6. hafta gelmiş takımda tek bir performans birincisi yok. Bugün best of 5-0 kaybedilmiş. 6. haftada sembolü Volkan almış, altıncı haftaya kadar sembol alamamış bir takım performansı p'sini konuşamaz...

  8. ...Bu takımda başka bir şey eksik. Gökhan diyor ki kişisel performans. Ben de diyeyim ki "İstatistiği tuttuğumuzda Gökhan'ın oynamadığı 3 oyunda da gönüllüler takım oyundan galip geldi" Bu Gökhan sen çok kötüsün anlamına gelmiz...

    ...Bu takımda başka bir şey eksik. Gökhan diyor ki kişisel performans. Ben de diyeyim ki "İstatistiği tuttuğumuzda Gökhan'ın oynamadığı 3 oyunda da gönüllüler takım oyundan galip geldi" Bu Gökhan sen çok kötüsün anlamına gelmiz...

  9. ...Benim mücadelem de ortada. Son zamanlar şöyle bir şey görüyorum. Bu gitme adayları devamlı özgeçmişleriyle ilgili acitisyon ve dram içerisindeler. Madem ki moda oldu ben de söyleyiyim. Kimseye ezilip bükülmem, kimseye eğilip bükülmem. Özgeçmişimle de ilgili hiçbir şeye ihtiyacım yoktu. Allah babamdan razı olsun. Orta halli semtin orta halli ailesinin çocuğuyum. Ben burada milletin merhamet oylarına değil adalet oylarına talibim, korkmuyorum.

    ...Benim mücadelem de ortada. Son zamanlar şöyle bir şey görüyorum. Bu gitme adayları devamlı özgeçmişleriyle ilgili acitisyon ve dram içerisindeler. Madem ki moda oldu ben de söyleyiyim. Kimseye ezilip bükülmem, kimseye eğilip bükülmem. Özgeçmişimle de ilgili hiçbir şeye ihtiyacım yoktu. Allah babamdan razı olsun. Orta halli semtin orta halli ailesinin çocuğuyum. Ben burada milletin merhamet oylarına değil adalet oylarına talibim, korkmuyorum.

  10. Erdi sonrası söz alan Sabriye ise şunları söyledi:   Erdi'ye şunu söylemek istiyorum. Herhalde lafı bana attı. Susuyorsam asaletimdendir. Lafa bakarım laf mı diye. Bir de adama bakarım adam mı diye. Bunu söylemek istedim Erdi'ye cevap olarak. Kaç haftadır bu potadan kurtuluyorum sevenlerim sayesinde, beni destekleyenler sayesinde. Hepsini çok seviyorum hepsinden Allah razı olsun. İnşallah bu hafta da bu potadan güçlü ayrılacağım. Her şey halkın taktiri. Hepsinden Allah razı olsun.

    Erdi sonrası söz alan Sabriye ise şunları söyledi: Erdi'ye şunu söylemek istiyorum. Herhalde lafı bana attı. Susuyorsam asaletimdendir. Lafa bakarım laf mı diye. Bir de adama bakarım adam mı diye. Bunu söylemek istedim Erdi'ye cevap olarak. Kaç haftadır bu potadan kurtuluyorum sevenlerim sayesinde, beni destekleyenler sayesinde. Hepsini çok seviyorum hepsinden Allah razı olsun. İnşallah bu hafta da bu potadan güçlü ayrılacağım. Her şey halkın taktiri. Hepsinden Allah razı olsun.

  11. Ünlüler takımından elemeye kalan bir .aşka isi Fatih ise "Ben SMS ile ilgili durumumu hiç bilmiyorum. Sevenim de var sevmiyenim de var. Çünkü ben yıllarca kötü adamı oynadım. O anlamda durumum nedir hiç bilgim yok. Ama hayatımın en kötü dönemlerimde kendimi ne kadar kötü hissidersem hissedeyim kendimi Allah'a teslim ettim. O üzüldüğüm anlarda beni sonrasında rahata güzelliğe kavuşturdu. Ben yine yüce Rabbime sığınıyorum. O beni elenirsem yine iyi bir şeye sığındıracaktır. Kalırsam ki Survivor'a katılmayı çok istediğimi siz de biliyorsunuz. Burada savaşmak istiyorum. Hayatım boyunca hep zoru seçtim, başarmaya çalıştım, başardığım da çok oldu. Survivor'da gerçekten çok zor. Seçtim geldim. Savaşmak istiyorum. Önce Allah'a sonra seyircinin oylarıyla buradayız. Allah izin verirse inşallah.

    Ünlüler takımından elemeye kalan bir .aşka isi Fatih ise "Ben SMS ile ilgili durumumu hiç bilmiyorum. Sevenim de var sevmiyenim de var. Çünkü ben yıllarca kötü adamı oynadım. O anlamda durumum nedir hiç bilgim yok. Ama hayatımın en kötü dönemlerimde kendimi ne kadar kötü hissidersem hissedeyim kendimi Allah'a teslim ettim. O üzüldüğüm anlarda beni sonrasında rahata güzelliğe kavuşturdu. Ben yine yüce Rabbime sığınıyorum. O beni elenirsem yine iyi bir şeye sığındıracaktır. Kalırsam ki Survivor'a katılmayı çok istediğimi siz de biliyorsunuz. Burada savaşmak istiyorum. Hayatım boyunca hep zoru seçtim, başarmaya çalıştım, başardığım da çok oldu. Survivor'da gerçekten çok zor. Seçtim geldim. Savaşmak istiyorum. Önce Allah'a sonra seyircinin oylarıyla buradayız. Allah izin verirse inşallah.

  12. Bugün oynanacak ödül oyunundan sonra salı günü veda konseyi yapılacak. Sabriye, Erdi, Fatih, Sadin'den en az SMS oyunu alan Survivor'dan elenecek. İşte Survivor'da bu hafta yaşananlar...

    Bugün oynanacak ödül oyunundan sonra salı günü veda konseyi yapılacak. Sabriye, Erdi, Fatih, Sadin'den en az SMS oyunu alan Survivor'dan elenecek. İşte Survivor'da bu hafta yaşananlar...

  13. Survivor'da cumartesi günü ünlüler takımı ile gönüllüler takımı altıncı haftanın ilk dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi.     Nefes kesen ve finale kalan oyunu gönüllüler takımı kazandı. Oyun sonunda Sadin'in sevinme şekli başta Tarık Mengüç olmak üzere ünlüler takımının tepkisini çekti. İki takım arasında sözlü tartışma yaşandı.

    Survivor'da cumartesi günü ünlüler takımı ile gönüllüler takımı altıncı haftanın ilk dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi. Nefes kesen ve finale kalan oyunu gönüllüler takımı kazandı. Oyun sonunda Sadin'in sevinme şekli başta Tarık Mengüç olmak üzere ünlüler takımının tepkisini çekti. İki takım arasında sözlü tartışma yaşandı.

  14. Ünlüler takımı arasındaki bireysel dokunulmazlık oyununu ise Furkan kazandı.     Ada konseyinde ünlüler takımından adı en çok yazılan Sabriye ile bireysel dokunulmazlık sembolü Furkan'ın adını verdiği Fatih elemeye kaldı.

    Ünlüler takımı arasındaki bireysel dokunulmazlık oyununu ise Furkan kazandı. Ada konseyinde ünlüler takımından adı en çok yazılan Sabriye ile bireysel dokunulmazlık sembolü Furkan'ın adını verdiği Fatih elemeye kaldı.

  15. Elemeye kalan Fatih'in sözleri ise şöyle:    "Bugünü ne zaman göreceğimle ilgili hep kafamda bir şey vardı, bu kadar erken beklemiyordum aslında. Yarıştığım arkadaşların en büyüğü benden 10 yaş ufak, olabiliyor böyle şeyler. Kendime kızdığım çok zaman da oluyor gerçekten, yapamadığımla ilgili. Bazen bu yapamama sebeplerimi içimden değil de dıştan söylediğim için mazeret olarak algınladığı zamanlar da oldu. Bunu sonra anlayıp düzeltmiştim. Ben hakka, hukuka çok dikkat ederim. Herkesi mutlu olmaya teşvik etmeye çalışırım. Ada hayatında bunu ne kadar gösterdim bilmiyorum ama Furkan kardeşime kesinlikle kızmıyorum. Durumum da belli. Ben böyle değilim, güçlüyüm, ama tabii ki açız. Olabiliyor. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah."

    Elemeye kalan Fatih'in sözleri ise şöyle: "Bugünü ne zaman göreceğimle ilgili hep kafamda bir şey vardı, bu kadar erken beklemiyordum aslında. Yarıştığım arkadaşların en büyüğü benden 10 yaş ufak, olabiliyor böyle şeyler. Kendime kızdığım çok zaman da oluyor gerçekten, yapamadığımla ilgili. Bazen bu yapamama sebeplerimi içimden değil de dıştan söylediğim için mazeret olarak algınladığı zamanlar da oldu. Bunu sonra anlayıp düzeltmiştim. Ben hakka, hukuka çok dikkat ederim. Herkesi mutlu olmaya teşvik etmeye çalışırım. Ada hayatında bunu ne kadar gösterdim bilmiyorum ama Furkan kardeşime kesinlikle kızmıyorum. Durumum da belli. Ben böyle değilim, güçlüyüm, ama tabii ki açız. Olabiliyor. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah."

  16. Adı eleme potasında çıkan Sabriye şu açıklamayı yaptı:    "Ben potanın kraliçesi oldum, alışığım. Ben gidene kadar bu potada adım hep olacak. Arkadaşlar bana kafayı takmış durumdalar çünkü. Performansım parkurlarda ne kadar iyi de olsa benim adım potada olacak. Sevenlerimin, beni destekleyenlerin pes etmesini bekliyorlar. Sıkıntı yok, ben alışığım, sevenlerimin desteğine güveniyorum. Sonuç iyi de olsa, kötü de olsa kabulüm. Hayırlısı neyse o olsun."

    Adı eleme potasında çıkan Sabriye şu açıklamayı yaptı: "Ben potanın kraliçesi oldum, alışığım. Ben gidene kadar bu potada adım hep olacak. Arkadaşlar bana kafayı takmış durumdalar çünkü. Performansım parkurlarda ne kadar iyi de olsa benim adım potada olacak. Sevenlerimin, beni destekleyenlerin pes etmesini bekliyorlar. Sıkıntı yok, ben alışığım, sevenlerimin desteğine güveniyorum. Sonuç iyi de olsa, kötü de olsa kabulüm. Hayırlısı neyse o olsun."