Kenan'dan Beren'e Sürpriz Doğum Günü Partisi

Kenan Doğulu'dan Beren Saat'e sürpriz doğum günü partisi

  1. Kenan Doğulu'dan oyuncu eşi Beren Saat'in 35. yaş gününe özel parti... Saat için Asmalımescit'teki Soho House'da düzenlenen doğum günü partisine popçunun annesi Serpil Doğulu, Beren Saat'in annesi Ayla Saat ve anneannesi Habibe Dikmen ile ikilinin yakın dostları katıldı.

    Kenan Doğulu'dan oyuncu eşi Beren Saat'in 35. yaş gününe özel parti... Saat için Asmalımescit'teki Soho House'da düzenlenen doğum günü partisine popçunun annesi Serpil Doğulu, Beren Saat'in annesi Ayla Saat ve anneannesi Habibe Dikmen ile ikilinin yakın dostları katıldı.

  2. Gecenin kusursuz geçmesi için her detayla bizzat ilgilenen Kenan Doğulu, parti için Soho House'da özel oda tutup sahne kurdurdu.

    Gecenin kusursuz geçmesi için her detayla bizzat ilgilenen Kenan Doğulu, parti için Soho House'da özel oda tutup sahne kurdurdu.

  3. Organizasyona yaklaşık 50 bin lira harcadığı öğrenilen ünlü popçu, eşini sürpriz yağmuruna tuttu.

    Organizasyona yaklaşık 50 bin lira harcadığı öğrenilen ünlü popçu, eşini sürpriz yağmuruna tuttu.

  4. Davetlilerin DJ performansı eşliğinde eğlendiği gecede güzel oyuncunun pastasını kesmesinin ardından oryantal Didem içeri girdi ve eğlence doruğa ulaştı. Partide eşinin gözlerine bakarak en sevilen aşk şarkılarını söyleyen Doğulu'nun sürprizleri bununla sınırlı değildi.

    Davetlilerin DJ performansı eşliğinde eğlendiği gecede güzel oyuncunun pastasını kesmesinin ardından oryantal Didem içeri girdi ve eğlence doruğa ulaştı. Partide eşinin gözlerine bakarak en sevilen aşk şarkılarını söyleyen Doğulu'nun sürprizleri bununla sınırlı değildi.

  5. Otelin geceliği 960 euro'luk (yaklaşık 3 bin 600 lira) kral dairesini tutan sanatçı, odayı Saat'in sevdiği beyaz güllerle donattı. İşte Beren Saat için düzenlenen partiye katılan isimler...

    Otelin geceliği 960 euro'luk (yaklaşık 3 bin 600 lira) kral dairesini tutan sanatçı, odayı Saat'in sevdiği beyaz güllerle donattı. İşte Beren Saat için düzenlenen partiye katılan isimler...

  6. ECE-OZAN DOĞULU

    ECE-OZAN DOĞULU

  7. AYLA SAAT

    AYLA SAAT

  8. SERPİL DOĞULU

    SERPİL DOĞULU

  9. HABİBE DİKMEN

    HABİBE DİKMEN

  10. ZERRİN TEKİNDOR

    ZERRİN TEKİNDOR

  11. CANER ERKİN-ŞÜKRAN OVALI

    CANER ERKİN-ŞÜKRAN OVALI

  12. YILMAZ ERDOĞAN<p>    Mekan çıkışında sokak çalgıcıları, Yılmaz Erdoğan&#8217;ın bulunduğu aracın önünü kesti. Ünlü oyuncu çalgıcılara 200 lira verdi.

    YILMAZ ERDOĞAN

    Mekan çıkışında sokak çalgıcıları, Yılmaz Erdoğan’ın bulunduğu aracın önünü kesti. Ünlü oyuncu çalgıcılara 200 lira verdi.