Niran Ünsal Başını Tekrar Açtı! Sebebine Bakın

Niran Ünsal başını tekrar açtı! Sebebine bakın

  1. Bir yıl önce tesettüre girip kapandığını söyleyen şarkıcı Niran Ünsal, işlerinin yolunda gitmediği gerekçesiyle tekrar saçlarını açtı.

    Bir yıl önce tesettüre girip kapandığını söyleyen şarkıcı Niran Ünsal, işlerinin yolunda gitmediği gerekçesiyle tekrar saçlarını açtı.

  2. Bir yıl önce tesettüre giren Niran Ünsal, işlerinin yolunda gitmediğini belirtip tekrar saçlarını açtı. Ünlü şarkıcının bu kararı sosyal medyada büyük tepki çekti.

    Bir yıl önce tesettüre giren Niran Ünsal, işlerinin yolunda gitmediğini belirtip tekrar saçlarını açtı. Ünlü şarkıcının bu kararı sosyal medyada büyük tepki çekti.

  3. Star TV ekranlarında yayınlanan 'Duymayan Kalmasın' programına konuk olan Niran Ünsal, işlerinin yolunda gitmemesini gerekçe göstererek saçlarını açtığını söyledi.

    Star TV ekranlarında yayınlanan 'Duymayan Kalmasın' programına konuk olan Niran Ünsal, işlerinin yolunda gitmemesini gerekçe göstererek saçlarını açtığını söyledi.

  4. "TİCARİ KAYIP YAŞADIM, PERUK DA İŞE YARAMADI"

    "TİCARİ KAYIP YAŞADIM, PERUK DA İŞE YARAMADI"

  5. Niran Ünsal, "Kapanmak benim hayatımda aldığım önemli karardı ama kapanarak sanatçı olunmuyor. Ticari olarak çok ciddi bir kayıp yaşadık. Çoğu insan mağdur oldu ben yılda 80 konser veriyordum" sözleriyle, peruk takmanında çare olmadığını ve tesettürü çıkardığını açıkladı.

    Niran Ünsal, "Kapanmak benim hayatımda aldığım önemli karardı ama kapanarak sanatçı olunmuyor. Ticari olarak çok ciddi bir kayıp yaşadık. Çoğu insan mağdur oldu ben yılda 80 konser veriyordum" sözleriyle, peruk takmanında çare olmadığını ve tesettürü çıkardığını açıkladı.