Kişiliğinizi Ele Veren 5 Soru

Nasıl bir karaktere sahipsiniz. Bazen sinirlenip bazen birdenbire çocuk bir ruha mı kapılıyorsunuz?

  1. 1- Adam- Elma-Yüz  <p>  Resme dikkatlice bakın. Resimde ilk olarak ne görüyorsunuz? Resimde gördüğünüz ilk şey ne oldu?  <p>  A- Yüz<p>     B- Oturan Bir Adam   <p>  C- Elmalar

    1- Adam- Elma-Yüz

    Resme dikkatlice bakın. Resimde ilk olarak ne görüyorsunuz? Resimde gördüğünüz ilk şey ne oldu?

    A- Yüz

    B- Oturan Bir Adam

    C- Elmalar

  2. Eğer ilk baktığınızda oturan bir insan gördüyseniz bunun anlamı dengeli bir insan olduğunuzdur. Ayrıca uyumlu bir insansınız ve genelde gerçekçi ve mantıklı düşünüyorsunuz.

    Eğer ilk baktığınızda oturan bir insan gördüyseniz bunun anlamı dengeli bir insan olduğunuzdur. Ayrıca uyumlu bir insansınız ve genelde gerçekçi ve mantıklı düşünüyorsunuz.

  3. Eğer ilk baktığınızda bir yüz gördüyseniz bunun anlamı da hayatınızdaki negatif şeyleri pozitif şeylere kolay çevirebildiğinizdir.

    Eğer ilk baktığınızda bir yüz gördüyseniz bunun anlamı da hayatınızdaki negatif şeyleri pozitif şeylere kolay çevirebildiğinizdir.

  4. Eğer ilk bakışta elmaları gördüyseniz daha iyimser bir insansınız ve aşırı ciddi insanlardan biri değilsiniz.

    Eğer ilk bakışta elmaları gördüyseniz daha iyimser bir insansınız ve aşırı ciddi insanlardan biri değilsiniz.

  5. 2- Kadın Yaşlı Adam<p>Bu fotoğrafa baktığınızdaysa ilk gördüğünüz şey nedir? Gözünüze ilk çarpan yaşlı bir adamın yüzümü oldu yoksa bir kızın saçları mı?

    2- Kadın Yaşlı Adam

    Bu fotoğrafa baktığınızdaysa ilk gördüğünüz şey nedir? Gözünüze ilk çarpan yaşlı bir adamın yüzümü oldu yoksa bir kızın saçları mı?

  6. Eğer yaşlı bir adamın yüzünü kızın saçından önce gördüyseniz, liderlik özellikleriniz ön planda ve sadaka ta daha çok önem veriyorsunuz.

    Eğer yaşlı bir adamın yüzünü kızın saçından önce gördüyseniz, liderlik özellikleriniz ön planda ve sadaka ta daha çok önem veriyorsunuz.

  7. Eğer kızın saçlarını gördüyseniz hayata daha iyimser bakıyorsunuz ve pozitif enerjiniz fazla demektir.

    Eğer kızın saçlarını gördüyseniz hayata daha iyimser bakıyorsunuz ve pozitif enerjiniz fazla demektir.

  8. 3- Merdiven<p>Öncelikle gördüğünüz resmi kısa bir süre inceleyin, neler görüyorsunuz? Eğer yeterince incelediyseniz gördüğünüz gibi resimde iki tane merdiven var. Peki, bu merdivenlerden hangisini aşağı gitmek için, hangisini yukarı gitmek için kullanırdınız? Genelde test sonuçlarına göre pek çok insan soldaki merdiveni inmek için, sağdaki merdiveni de yukarı çıkmak için kullanmaktaymış. Aslında bu testin net bir cevabı bulunmamakta çünkü sonuç nerede yaşadığınıza ve bir yazıyı hangi taraftan okumanıza bağladır. Ayrıca gündelik hayattaki bazı alışkanlıklarınıza göre değişebiliyor. Yani günümüzdeki pek çok ülkedeki gibi soldan sağa doğru okuyan bir ülkedenseniz inmek için soldaki merdiveni kullanacaksınız. Fakat Arapça gibi sağdan sola okunan ülkelerden birisindeyseniz sağdaki merdiveni seçme şansınız yüksek. Ya da direksiyonu sağda olan bir seçimleriniz değişebilir.

    3- Merdiven

    Öncelikle gördüğünüz resmi kısa bir süre inceleyin, neler görüyorsunuz? Eğer yeterince incelediyseniz gördüğünüz gibi resimde iki tane merdiven var. Peki, bu merdivenlerden hangisini aşağı gitmek için, hangisini yukarı gitmek için kullanırdınız? Genelde test sonuçlarına göre pek çok insan soldaki merdiveni inmek için, sağdaki merdiveni de yukarı çıkmak için kullanmaktaymış. Aslında bu testin net bir cevabı bulunmamakta çünkü sonuç nerede yaşadığınıza ve bir yazıyı hangi taraftan okumanıza bağladır. Ayrıca gündelik hayattaki bazı alışkanlıklarınıza göre değişebiliyor. Yani günümüzdeki pek çok ülkedeki gibi soldan sağa doğru okuyan bir ülkedenseniz inmek için soldaki merdiveni kullanacaksınız. Fakat Arapça gibi sağdan sola okunan ülkelerden birisindeyseniz sağdaki merdiveni seçme şansınız yüksek. Ya da direksiyonu sağda olan bir seçimleriniz değişebilir.

  9. Tavşan ve Ördek<p>Bu resme ilk baktığınızda hangi hayvanı görüyorsunuz ? Bu çizim ilk olarak 1892 senesinde bir Alman dergisinde yayınlanmıştır. Gazetede yayınlandıktan 7 yıl sonra ABD'de yaşayan bir psikolok olan Joseph Jastrow bu çizimi ünlü etmiştir. Bu resim insanın yaratıcılığını ya da beyninizin ne kadar hızlı çalıştığını göstermektedir.

    Tavşan ve Ördek

    Bu resme ilk baktığınızda hangi hayvanı görüyorsunuz ? Bu çizim ilk olarak 1892 senesinde bir Alman dergisinde yayınlanmıştır. Gazetede yayınlandıktan 7 yıl sonra ABD'de yaşayan bir psikolok olan Joseph Jastrow bu çizimi ünlü etmiştir. Bu resim insanın yaratıcılığını ya da beyninizin ne kadar hızlı çalıştığını göstermektedir.

  10. Bu resme ilk baktığınızda ördek görüyorsanız bu sizin sakin bir kişiliğe sahip olduğunuzu göstermektedir.

    Bu resme ilk baktığınızda ördek görüyorsanız bu sizin sakin bir kişiliğe sahip olduğunuzu göstermektedir.

  11. Fakat bu fotoğrafa ilk baktığınızda tavşan görüyorsanız bu sizin agresif bir kişiliğe sahip olduğunuzu göstermektedir.

    Fakat bu fotoğrafa ilk baktığınızda tavşan görüyorsanız bu sizin agresif bir kişiliğe sahip olduğunuzu göstermektedir.

  12. Elma - Bıçak - Kelebek<p>Peki bu şekle baktığınızda ne görüyorsunuz ? Diğerlerine göre gözünüze çarpan en belirgin şey ne?

    Elma - Bıçak - Kelebek

    Peki bu şekle baktığınızda ne görüyorsunuz ? Diğerlerine göre gözünüze çarpan en belirgin şey ne?

  13. Eğer elma görüyorsanız, ayağınız yere sağlam basan, arada dengenizi kaybetseniz de çabuk toparlanabilen bir kişiliğe sahip olduğunuzu göstermektedir.<p>Daima kendinizi geliştirmeye çalışırsınız. Eğer hayatta yanlış yaparsanız o hatayı telafi etmek için çabalayan bir kişiliğe sahipsiniz. İnsanlar size güvenirler.

    Eğer elma görüyorsanız, ayağınız yere sağlam basan, arada dengenizi kaybetseniz de çabuk toparlanabilen bir kişiliğe sahip olduğunuzu göstermektedir.

    Daima kendinizi geliştirmeye çalışırsınız. Eğer hayatta yanlış yaparsanız o hatayı telafi etmek için çabalayan bir kişiliğe sahipsiniz. İnsanlar size güvenirler.

  14. Eğer kelebek görüyorsanız bu sizin çocuk ruhlu olduğunuzu göstermektedir. <p>Bu dünya size bazen çekilmez geliyor. İçinizdeki masumluk, sevecenlik, iyilik o kadar çok ki kızgınlığı,nefreti anlayamıyorsunuz. Sizler o kadar naifsinizki hiçbir canlıyı incitemez siniz.

    Eğer kelebek görüyorsanız bu sizin çocuk ruhlu olduğunuzu göstermektedir.

    Bu dünya size bazen çekilmez geliyor. İçinizdeki masumluk, sevecenlik, iyilik o kadar çok ki kızgınlığı,nefreti anlayamıyorsunuz. Sizler o kadar naifsinizki hiçbir canlıyı incitemez siniz.

  15. Eğer bıçak görüyorsanız sizler çok iyi insanlarsınız ancak geçmişte çok kırılmışsınız.<p>Zamanında size yapılan bütün haksızlıklar içinize işlemiş adeta sırtınızda bıçak yarası varmış gibi hissediyorsunuz. Dışarı çıkıp eğleniyorsunuz ama zaman zamanda eve kapanıp yaralarınızı sarmaya çalışıyorsunuz. Boş verin geçmişte yaşanmışları siz bu dünyaya lazımsınız. Şu anda geçmişinizi affedin ve hayata yeniden neşeniz ile sarılın.

    Eğer bıçak görüyorsanız sizler çok iyi insanlarsınız ancak geçmişte çok kırılmışsınız.

    Zamanında size yapılan bütün haksızlıklar içinize işlemiş adeta sırtınızda bıçak yarası varmış gibi hissediyorsunuz. Dışarı çıkıp eğleniyorsunuz ama zaman zamanda eve kapanıp yaralarınızı sarmaya çalışıyorsunuz. Boş verin geçmişte yaşanmışları siz bu dünyaya lazımsınız. Şu anda geçmişinizi affedin ve hayata yeniden neşeniz ile sarılın.