İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Survivor Aylin Şallı İmaj Değiştirdi Yeni Haline Bakın

Yeni haline bakın

  1. Survivor 2016 gönüllüler yarışmacılarından olan Aylin Şallı başarılı bir performansın ardından adaya veda etmişti. 1991 doğumlu olan güzel yıldız instagram'dan günlük hayatıyla ilgili fotoğraf paylaşmaya devam ediyor. Sarı saçlarıyla hatırladığımız Aylin Şallı instagram'dan paylaştığı son fotoğraf ile imaj değişikliğine gittiğini duyurdu. Saçlarını koyu renk yapan Aylin Şallı birçok beğeni ve yorum aldı.

    Survivor 2016 gönüllüler yarışmacılarından olan Aylin Şallı başarılı bir performansın ardından adaya veda etmişti. 1991 doğumlu olan güzel yıldız instagram'dan günlük hayatıyla ilgili fotoğraf paylaşmaya devam ediyor. Sarı saçlarıyla hatırladığımız Aylin Şallı instagram'dan paylaştığı son fotoğraf ile imaj değişikliğine gittiğini duyurdu. Saçlarını koyu renk yapan Aylin Şallı birçok beğeni ve yorum aldı.

  2. 1991 doğumlu olan genç yıldız Survivor 2016 gönüllüler takımında yarışmıştı.

    1991 doğumlu olan genç yıldız Survivor 2016 gönüllüler takımında yarışmıştı.

  3. 2015 Best Model Of Turkey yarışmasına katılarak üçüncü olan Aylin Şallı adını böyle duyurmuştu.

    2015 Best Model Of Turkey yarışmasına katılarak üçüncü olan Aylin Şallı adını böyle duyurmuştu.

  4. İnstagram'da 100 bini aşkın takipçisi olan Aylin Şallı eskiden beri kullandığı sarı saçlarına veda etti.

    İnstagram'da 100 bini aşkın takipçisi olan Aylin Şallı eskiden beri kullandığı sarı saçlarına veda etti.

  5. İnstagram'dan paylaştığı fotoğraf ile sarı saçlarına veda ettiğini duyuran Aylin Şallı yeni imajıyla dikkatleri üzerine çekti.

    İnstagram'dan paylaştığı fotoğraf ile sarı saçlarına veda ettiğini duyuran Aylin Şallı yeni imajıyla dikkatleri üzerine çekti.

  6. Star Tv'de yeni başlayacak olan Çember dizisinde rol alacağını duyuran Aylin Şallı'nın dizi nedeniyle imaj değişikliğine gittiği konuşuluyor.

    Star Tv'de yeni başlayacak olan Çember dizisinde rol alacağını duyuran Aylin Şallı'nın dizi nedeniyle imaj değişikliğine gittiği konuşuluyor.

  7. İŞTE AYLİN ŞALLI'NIN YENİ İMAJI

    İŞTE AYLİN ŞALLI'NIN YENİ İMAJI