İçerde'ye Transfer Oldu.Uğur Yücel'in Yeni Haline Bakın

Uğur Yücel'in yeni haline bakın tam 30 kilo verdi

  1. Familya dizisinde oynadıktan sonra setlere ara veren Uğur Yücel, ekranların en çok izlenen dizisi İçerde ile yeniden geri dönüyor. Yayınlanan 24.bölüm fragmanında Kudret Sönmez Tek karakterini kimin canlandıracağı merak konusu olmuştu. 24.bölüm 2. fragmanda ise Kudret Sönmez Tek karakterini kimin canlandıracağı belli oldu. Celal'den intikam alacak olan Kudret Sönmez Tek karakterini yeni bölüm fragmanıyla ünlü oyuncu Uğur Yücel'in canlandıracağı ortaya çıktı.

    Familya dizisinde oynadıktan sonra setlere ara veren Uğur Yücel, ekranların en çok izlenen dizisi İçerde ile yeniden geri dönüyor. Yayınlanan 24.bölüm fragmanında Kudret Sönmez Tek karakterini kimin canlandıracağı merak konusu olmuştu. 24.bölüm 2. fragmanda ise Kudret Sönmez Tek karakterini kimin canlandıracağı belli oldu. Celal'den intikam alacak olan Kudret Sönmez Tek karakterini yeni bölüm fragmanıyla ünlü oyuncu Uğur Yücel'in canlandıracağı ortaya çıktı.

  2. İçerde dizisinde Kudret Sönmez Tek karakterini canlandıracak olan Uğur Yücel yeniden gündeme oturdu.

    İçerde dizisinde Kudret Sönmez Tek karakterini canlandıracak olan Uğur Yücel yeniden gündeme oturdu.

  3. Son dönemde aldığı kilolarla dikkat çeken Uğur Yücel, İçerde'nin yayınlanan yeni fragmanında bir hayli kilo verdiği görüldü.

    Son dönemde aldığı kilolarla dikkat çeken Uğur Yücel, İçerde'nin yayınlanan yeni fragmanında bir hayli kilo verdiği görüldü.

  4. Fragmanı izleyenlerin tanımakta zorlandığı Uğur Yücel 11 ayda tam 30 kilo verdi.

    Fragmanı izleyenlerin tanımakta zorlandığı Uğur Yücel 11 ayda tam 30 kilo verdi.

  5. Yücel'in, 11 ay boyunca sıkı bir diyet uygulayarak 30 kilo verdiği öğrenildi.

    Yücel'in, 11 ay boyunca sıkı bir diyet uygulayarak 30 kilo verdiği öğrenildi.

  6. İçerde'de oynayacak Uğur Yücel'in dizideki son hali.

    İçerde'de oynayacak Uğur Yücel'in dizideki son hali.

  7. 1957 İstanbul doğumlu olan sanatçı kendini adeta oyunculuğa adamış durumda. İstanbul Belediye Konservatuvarı Tiyatro bölümünü bitiren Uğur Yücel Kabare Tiyatrosu'nda da oynadı.

    1957 İstanbul doğumlu olan sanatçı kendini adeta oyunculuğa adamış durumda. İstanbul Belediye Konservatuvarı Tiyatro bölümünü bitiren Uğur Yücel Kabare Tiyatrosu'nda da oynadı.

  8. Televizyonda, Aziz Ahmet, Karanlıkta Koşanlar, Alacakaranlık ve Hırsız Polis gibi dizilerde oynadı; bunlardan Karanlıkta Koşanlar'ın tamamını ve Alacakaranlık'ın bazı bölümlerini (Alican Yücel takma adıyla) yönetti. Karanlıkta Koşanlar dizisinin senaryosunu, Ahmet Ümit'in polisiye öyküsünden uyarlayarak yazdı; Alacakaranlık'ın yazımına da katkıda bulundu.

    Televizyonda, Aziz Ahmet, Karanlıkta Koşanlar, Alacakaranlık ve Hırsız Polis gibi dizilerde oynadı; bunlardan Karanlıkta Koşanlar'ın tamamını ve Alacakaranlık'ın bazı bölümlerini (Alican Yücel takma adıyla) yönetti. Karanlıkta Koşanlar dizisinin senaryosunu, Ahmet Ümit'in polisiye öyküsünden uyarlayarak yazdı; Alacakaranlık'ın yazımına da katkıda bulundu.

  9. Familya dizisinden sonra ekranlara ara veren Uğur Yücel, İçerde dizisinde Kudret Sönmez Tek karakterini canlandıracak. Fragmana baktığımız zaman ise Uğur Yücel'in bir hayli kilo verdiği anlaşıldı.<p>    <p><iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/VXAmAoQIFWc" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

    Familya dizisinden sonra ekranlara ara veren Uğur Yücel, İçerde dizisinde Kudret Sönmez Tek karakterini canlandıracak. Fragmana baktığımız zaman ise Uğur Yücel'in bir hayli kilo verdiği anlaşıldı.