Kendinizi Toplamanıza Yardım Edecek 8 Yöntem!

Kendinizi toplamanıza yardım edecek 8 yöntem!

  1. 1. Bir daha gülümseyemeyeceğini düşünmeyin.  <p>Şu an cehennemden geçmeniz, bir daha asla gülümsemeyeceğiniz anlamına gelmiyor. Ağrı tamamen geçicidir. Tekrar bütün olmayacağınıza karar vermeden ve vazgeçmeden önce bunu hatırlayın.

    1. Bir daha gülümseyemeyeceğini düşünmeyin.

    Şu an cehennemden geçmeniz, bir daha asla gülümsemeyeceğiniz anlamına gelmiyor. Ağrı tamamen geçicidir. Tekrar bütün olmayacağınıza karar vermeden ve vazgeçmeden önce bunu hatırlayın.

  2. 2. Bundan bir yıl sonra tamamen farklı bir insan olacağınızı hatırlayın.  <p>Bundan bir yıl sonra tamamen farklı birisi olacaksınız. Bu ağrıdan ve kalp acısından kurtulmuş,  daha güçlü, daha şefkatli ve daha iyi biri haline geleceksiniz. Geçen her gün, acı çekmenize sebep olan şeyden daha da uzaklaşacaksınız. Bunu unutmayın.

    2. Bundan bir yıl sonra tamamen farklı bir insan olacağınızı hatırlayın.

    Bundan bir yıl sonra tamamen farklı birisi olacaksınız. Bu ağrıdan ve kalp acısından kurtulmuş, daha güçlü, daha şefkatli ve daha iyi biri haline geleceksiniz. Geçen her gün, acı çekmenize sebep olan şeyden daha da uzaklaşacaksınız. Bunu unutmayın.

  3. 3. Kendinizi bağışlayın.  <p>Kendinizi bağışlayın. Bunu her geçen gün tekrar edin. Nihayetinde siz de bir insansınız ve hatalarınız olacak. Onları sırtınızda taşımaktan vazgeçin.

    3. Kendinizi bağışlayın.

    Kendinizi bağışlayın. Bunu her geçen gün tekrar edin. Nihayetinde siz de bir insansınız ve hatalarınız olacak. Onları sırtınızda taşımaktan vazgeçin.

  4. 4. Kişisel bakımınıza dikkat edin. Madden ve manen.  <p>Zihninizle, vücudunuzla ve ruhunuzla ilgilenmeyi ihmal etmeyin. Kendinizi iyileştirmeye çalışırken insanların sizin hakkınızda ne dediğini umursamayın. En önemlisi sizsiniz.

    4. Kişisel bakımınıza dikkat edin. Madden ve manen.

    Zihninizle, vücudunuzla ve ruhunuzla ilgilenmeyi ihmal etmeyin. Kendinizi iyileştirmeye çalışırken insanların sizin hakkınızda ne dediğini umursamayın. En önemlisi sizsiniz.

  5. 5. Her ilişki sonsuza kadar sürmez. Bunu kabul etmelisiniz.  <p>Bazı insanlar hayatınıza girer, rollerini tamamlar ve hayatınızdan geldiği gibi çıkar. Bunu kabullenip hayatınızdaki rolleri için onlara minnettar kalın.

    5. Her ilişki sonsuza kadar sürmez. Bunu kabul etmelisiniz.

    Bazı insanlar hayatınıza girer, rollerini tamamlar ve hayatınızdan geldiği gibi çıkar. Bunu kabullenip hayatınızdaki rolleri için onlara minnettar kalın.

  6. 6. Yaşadığınız acının size empati yapmayı öğretmesine izin verin.  <p>Bu acıyı daha önce de çektiniz ve muhtemelen birkaç kere daha çekeceksiniz. Acıdan kaçmayın. İnanın kaçmadığınız zaman çok daha az üzücü olacak.

    6. Yaşadığınız acının size empati yapmayı öğretmesine izin verin.

    Bu acıyı daha önce de çektiniz ve muhtemelen birkaç kere daha çekeceksiniz. Acıdan kaçmayın. İnanın kaçmadığınız zaman çok daha az üzücü olacak.

  7. 7. Herkes için kendinizi paralamaktan vazgeçin.  <p>Çünkü herkes kendisini sizin için parçalamayacak. Siz olmazsanız hayatınızdaki kimsenin hiçbir anlamı kalmaz. O yüzden en çok kendinizi düşünmelisiniz.

    7. Herkes için kendinizi paralamaktan vazgeçin.

    Çünkü herkes kendisini sizin için parçalamayacak. Siz olmazsanız hayatınızdaki kimsenin hiçbir anlamı kalmaz. O yüzden en çok kendinizi düşünmelisiniz.

  8. 8. Zaman makinesi diye bir şey yok. Geçmişe dönme isteğinizden vazgeçin.  <p>Biliyoruz çok keşkeleriniz var ve değiştirmek istediğiniz çok hatanız, çok hamleniz var. Ama değiştiremeyeceğiniz şeylerin peşinden koşup olanı kabullenmeniz daha iyi hissetmenize sebep olacaktır. Bunu unutmayın.

    8. Zaman makinesi diye bir şey yok. Geçmişe dönme isteğinizden vazgeçin.

    Biliyoruz çok keşkeleriniz var ve değiştirmek istediğiniz çok hatanız, çok hamleniz var. Ama değiştiremeyeceğiniz şeylerin peşinden koşup olanı kabullenmeniz daha iyi hissetmenize sebep olacaktır. Bunu unutmayın.