Hastalarından Hoşlanmayınca Onları Öldürdü! Korkunç

İşte korkunç seri cinayetler...

  1. Onlara bizler gibi doktora şifa aramaya gitmişlerdi. Fakat Gittikleri doktorlar sonları oldu. Bazıları hastalarından hoşlanmadığı için bile öldürdü. İşte korkunç seri cinayetler...

    Onlara bizler gibi doktora şifa aramaya gitmişlerdi. Fakat Gittikleri doktorlar sonları oldu. Bazıları hastalarından hoşlanmadığı için bile öldürdü. İşte korkunç seri cinayetler...

  2. 1-H. H. Holmes / Amerikan tarihinin ilk seri katillerinden biri kabul edilir. 1980'lerin sonunda Holmes 9 ila 200 arasında insan öldürdü. Kurbanlarını Chicago Dünya Fuarı'ndan seçen Holmes ölüm cezasına çarptırıldı ve asılarak idam edildi.

    1-H. H. Holmes / Amerikan tarihinin ilk seri katillerinden biri kabul edilir. 1980'lerin sonunda Holmes 9 ila 200 arasında insan öldürdü. Kurbanlarını Chicago Dünya Fuarı'ndan seçen Holmes ölüm cezasına çarptırıldı ve asılarak idam edildi.

  3. 2. Daniela Poggiali  -İtalyan hemşire 38 hastasını öldürdü. Sebebi ise onlardan ve ailelerinden hoşlanmamasıydı. Cesetlerle de selfie çekti. Polis Lugo hastanesinde çalışan kadının kurbanlarını yüksek dozda potasyum klorür ile öldürdüğünü düşünüyor. 78 yaşındaki Rosa Calderoni adlı kurbanın otopsisinden sonra tutuklandı. 86 hastasından 38'i üç aylık bir süre içinde öldü.

    2. Daniela Poggiali -İtalyan hemşire 38 hastasını öldürdü. Sebebi ise onlardan ve ailelerinden hoşlanmamasıydı. Cesetlerle de selfie çekti. Polis Lugo hastanesinde çalışan kadının kurbanlarını yüksek dozda potasyum klorür ile öldürdüğünü düşünüyor. 78 yaşındaki Rosa Calderoni adlı kurbanın otopsisinden sonra tutuklandı. 86 hastasından 38'i üç aylık bir süre içinde öldü.

  4. 3. Harold Shipman  -İngiliz doktor hastalarının yalnızca 15'inin ölümüyle suçlandı ancak 250'ye yakın kurbanı olduğu düşünülüyor. Müebbet hapis cezası aldı. 2004'te Shipman kendini astı.

    3. Harold Shipman -İngiliz doktor hastalarının yalnızca 15'inin ölümüyle suçlandı ancak 250'ye yakın kurbanı olduğu düşünülüyor. Müebbet hapis cezası aldı. 2004'te Shipman kendini astı.

  5. 4. Michael Swango-  Yalnızca 4 hastayı öldürdüğünü itiraf eden Swango'nun 60'a yakın hastayı zehirlediği düşünülüyor. Müebbet hapis cezası aldı.

    4. Michael Swango- Yalnızca 4 hastayı öldürdüğünü itiraf eden Swango'nun 60'a yakın hastayı zehirlediği düşünülüyor. Müebbet hapis cezası aldı.

  6. 5. Marcel Petiot-  Fransız doktorun 60 kişiyi öldürdüğünden şüpheleniliyor. Ancak 2. Dünya Savaşı sırasında Fransa'daki evinde yalnızca 23 ceset bulundu. 1946'da kafası uçuruldu.

    5. Marcel Petiot- Fransız doktorun 60 kişiyi öldürdüğünden şüpheleniliyor. Ancak 2. Dünya Savaşı sırasında Fransa'daki evinde yalnızca 23 ceset bulundu. 1946'da kafası uçuruldu.

  7. 6. Shirō Ishii-  2. Çin-Japon Savaşı sırasında Japon ordusunda çalışırken insanlar üzerinde deneyler yaptı. Biyolojik silahlar üzerine çalışmalar yaparken yüzlerce insanı katletti, belki de binlerce. Savaş sonunda suçlarından dokunulmazlık aldı.

    6. Shirō Ishii- 2. Çin-Japon Savaşı sırasında Japon ordusunda çalışırken insanlar üzerinde deneyler yaptı. Biyolojik silahlar üzerine çalışmalar yaparken yüzlerce insanı katletti, belki de binlerce. Savaş sonunda suçlarından dokunulmazlık aldı.

  8. 7. Linda Hazzard-  Kemik hastalıkları üzerine çalışırken en az 13 insanın ölümüne sebep oldu. Onun terapi olarak kullandığı 'oruç' metodu hastalarının açlıktan ölmesine yol açtı. Aynı terapi yüzünden kendi de açlıktan öldü.

    7. Linda Hazzard- Kemik hastalıkları üzerine çalışırken en az 13 insanın ölümüne sebep oldu. Onun terapi olarak kullandığı 'oruç' metodu hastalarının açlıktan ölmesine yol açtı. Aynı terapi yüzünden kendi de açlıktan öldü.

  9. 8. John Bodkin Adams-  John Bodkin Adams öldürdüğü 160 hastasının cezasını hiç almamış olabilir ancak sahtecilikten bir süre hapiste yattı çünkü 132 hastası vasiyetinde mirasını ona bıraktı.

    8. John Bodkin Adams- John Bodkin Adams öldürdüğü 160 hastasının cezasını hiç almamış olabilir ancak sahtecilikten bir süre hapiste yattı çünkü 132 hastası vasiyetinde mirasını ona bıraktı.

  10. 9. Josef Mengele-  Alman doktor Auschwitz toplama kampında çalışarak adını tarihe yazdı. Öldürülecek insanları seçip onlar üzerinde deneyler yaptı. Sonrasında Brezilya'ya kaçtığı için hiç yargılanamadı.

    9. Josef Mengele- Alman doktor Auschwitz toplama kampında çalışarak adını tarihe yazdı. Öldürülecek insanları seçip onlar üzerinde deneyler yaptı. Sonrasında Brezilya'ya kaçtığı için hiç yargılanamadı.

  11. 10. Robert George Clements  -İrlanda'da bir cerrah olarak çalıştı. 4 karısını aşırı doz morfinle öldürdüğünden şüpheleniyor. Mahkemeye çıkamadan kendi aşırı dozuyla intihar etti.

    10. Robert George Clements -İrlanda'da bir cerrah olarak çalıştı. 4 karısını aşırı doz morfinle öldürdüğünden şüpheleniyor. Mahkemeye çıkamadan kendi aşırı dozuyla intihar etti.

  12. 11. Thomas Neill Cream-  En az 5 kişiyi öldürdü. Kurbanlarını zehirleyip suçu başkalarına atardı. 1892'de asılarak idam edildi.

    11. Thomas Neill Cream- En az 5 kişiyi öldürdü. Kurbanlarını zehirleyip suçu başkalarına atardı. 1892'de asılarak idam edildi.

  13. 12. Morris Bolber-  Philadelphia'daki bir suç çetesinin üyesiydi. Kiralık katil olarak çalışırken 50 kişiyi öldürdüğü biliniyor. Zehirlemeden tutun sopalamaya kadar birçok yöntemle kurbanlarını öldürdüğü biliniyor. 1939'da müebbet hapse çarptırıldı ve 1954'te öldü

    12. Morris Bolber- Philadelphia'daki bir suç çetesinin üyesiydi. Kiralık katil olarak çalışırken 50 kişiyi öldürdüğü biliniyor. Zehirlemeden tutun sopalamaya kadar birçok yöntemle kurbanlarını öldürdüğü biliniyor. 1939'da müebbet hapse çarptırıldı ve 1954'te öldü

  14. 13. Dr. X Cinayetleri-  1966'da New Jersey'de bir hastanede birçok insan gizemli Dr. X tarafından zehirlendi. Yıllar sonra suçlunun Mario Jascalevich olduğu ortaya çıktı. Ancak delil eksikliğinden mahkemede tutuksuz yargılandı.

    13. Dr. X Cinayetleri- 1966'da New Jersey'de bir hastanede birçok insan gizemli Dr. X tarafından zehirlendi. Yıllar sonra suçlunun Mario Jascalevich olduğu ortaya çıktı. Ancak delil eksikliğinden mahkemede tutuksuz yargılandı.

  15. 14. Louay Omar Mohammed ai-Taei-  Dr. Louay, Ekim 2005 ile Mart 2006 arasında 43 yaralı polis, asker ve subayı öldürmekle suçlanan Iraklı bir doktor. Tedavi ettiği düşünülürken yaralılara verdiği maddelerle kanamayı arttırıp sonuç olarak ölümlerine sebep olduğu biliniyor. Cinayetleri siyasi sebeplerden işlediği biliniyor. Irak Savaşı'nda Amerikan askerlerine karşı savaşan grupta olduğunu itiraf etti.

    14. Louay Omar Mohammed ai-Taei- Dr. Louay, Ekim 2005 ile Mart 2006 arasında 43 yaralı polis, asker ve subayı öldürmekle suçlanan Iraklı bir doktor. Tedavi ettiği düşünülürken yaralılara verdiği maddelerle kanamayı arttırıp sonuç olarak ölümlerine sebep olduğu biliniyor. Cinayetleri siyasi sebeplerden işlediği biliniyor. Irak Savaşı'nda Amerikan askerlerine karşı savaşan grupta olduğunu itiraf etti.

  16. 15. Maxim Petrov-  Maxim Petrov Rusya'da doktorken 12 hastasını öldürdüğü biliniyor. Aynı zamanda kurbanlarının paralarını da çalıyordu. Müebbet hapisle cezalandırıldı.

    15. Maxim Petrov- Maxim Petrov Rusya'da doktorken 12 hastasını öldürdüğü biliniyor. Aynı zamanda kurbanlarının paralarını da çalıyordu. Müebbet hapisle cezalandırıldı.

  17. 16. Anders Hansson-  Anders Hansson İsveç'in en hızlı katili olarak kabul edilir. Henüz 18 yaşındayken, Ekim 1978 ve Ocak 1979 arasında 27 yaşlı hastayı çalışma saatleri içinde öldürdü. Şu an psikiyatri koğuşunda tedavi görüyor.

    16. Anders Hansson- Anders Hansson İsveç'in en hızlı katili olarak kabul edilir. Henüz 18 yaşındayken, Ekim 1978 ve Ocak 1979 arasında 27 yaşlı hastayı çalışma saatleri içinde öldürdü. Şu an psikiyatri koğuşunda tedavi görüyor.

  18. 17. Hu Wanlin-  Hu Wanlin doktor olduğu sürede 146 insanın ölümüyle suçlanıyor. Kariyeri süresince insan ticareti ve cinayetten birçok kez tutuklandı ancak medikal kariyerini devam ettirmesine izin verildi. Ürettiği bitkisel tedavi çok fazla sodyum sülfat içerdiğinden hastaların ölümüne sebep oldu. 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

    17. Hu Wanlin- Hu Wanlin doktor olduğu sürede 146 insanın ölümüyle suçlanıyor. Kariyeri süresince insan ticareti ve cinayetten birçok kez tutuklandı ancak medikal kariyerini devam ettirmesine izin verildi. Ürettiği bitkisel tedavi çok fazla sodyum sülfat içerdiğinden hastaların ölümüne sebep oldu. 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

  19. 18. Kermit Gosnell-  1941 doğumlu Amerikalı bir hekim. 2013 yılında 8 cinayetle suçlanıp 4'ünden yargılandı. 3'ü yeni doğup makasla omurgası kesilen bebekler ve 1'i de komplikasyonlardan ölen bir anne. Gosnell ve ekibi tarafından bu operasyonların yüzlercesi yapıldığı ortaya çıktı.

    18. Kermit Gosnell- 1941 doğumlu Amerikalı bir hekim. 2013 yılında 8 cinayetle suçlanıp 4'ünden yargılandı. 3'ü yeni doğup makasla omurgası kesilen bebekler ve 1'i de komplikasyonlardan ölen bir anne. Gosnell ve ekibi tarafından bu operasyonların yüzlercesi yapıldığı ortaya çıktı.

  20. 19. Steven Massof-  Kermit Gosnell'ın kürtaj kliniğinde çalıştı. Yaşam belirtisi gösteren 100'den fazla bebeğin omurgasını kırdığını itiraf etti. 2003-2008 arasında çalıştı.

    19. Steven Massof- Kermit Gosnell'ın kürtaj kliniğinde çalıştı. Yaşam belirtisi gösteren 100'den fazla bebeğin omurgasını kırdığını itiraf etti. 2003-2008 arasında çalıştı.

  21. 20. Miyuki Ishikawa-  Miyuki Ishikawa Japonya'da 1940'larda bir ebeydi. Bu süre boyunca Japonya'da kürtaj yasaktı, bu yüzden ailesinin bakmak istemediği çocukları öldürüyordu. 103'ten fazla yeni doğan bebeği öldürdüğü söyleniyor. 1948'de tutuklandı ve 4 yıl hapisle cezalandırıldı.

    20. Miyuki Ishikawa- Miyuki Ishikawa Japonya'da 1940'larda bir ebeydi. Bu süre boyunca Japonya'da kürtaj yasaktı, bu yüzden ailesinin bakmak istemediği çocukları öldürüyordu. 103'ten fazla yeni doğan bebeği öldürdüğü söyleniyor. 1948'de tutuklandı ve 4 yıl hapisle cezalandırıldı.

  22. 21. Donald Harvey-  Donald Harvey 87 kişiyi öldürmüş Amerikalı bir seri katil. Hastaların acısını dindirmek için öldürdüğünü söyledi. Öldürmeye devam ettikçe zevk almaya başladı ve kendini bir 'Azrail' olarak nitelendirdi. 28 müebbetin ilkini yatıyor şu an.

    21. Donald Harvey- Donald Harvey 87 kişiyi öldürmüş Amerikalı bir seri katil. Hastaların acısını dindirmek için öldürdüğünü söyledi. Öldürmeye devam ettikçe zevk almaya başladı ve kendini bir 'Azrail' olarak nitelendirdi. 28 müebbetin ilkini yatıyor şu an.

  23. 22. Jane Toppan-  1901'de Amerika'da hemşirelik yapan kadın kendi cinsel tatmini için 31 hastasını zehirledi. Hastalarına aşırı doz verdikten sonra onlarla yatağa girip ölene kadar yanlarında kalırdı. Deli olduğu kabul edilince yargılanmadı ve 1983'te ölene kadar akıl hastanesine yatırıldı.

    22. Jane Toppan- 1901'de Amerika'da hemşirelik yapan kadın kendi cinsel tatmini için 31 hastasını zehirledi. Hastalarına aşırı doz verdikten sonra onlarla yatağa girip ölene kadar yanlarında kalırdı. Deli olduğu kabul edilince yargılanmadı ve 1983'te ölene kadar akıl hastanesine yatırıldı.

  24. 23. Stephan Letter-  Alman hemşire Sonthofen'de bir hastanede çalışırken en az 29 hastasını öldürdü. Hastalarını tehlikeli ilaç karışımlarıyla öldürüyordu. 2. Dünya Savaşı'ndan beri Almanya'nın en yüksek sayıda ölümü sayıldı. Müebbet hapisle cezalandırıldı.

    23. Stephan Letter- Alman hemşire Sonthofen'de bir hastanede çalışırken en az 29 hastasını öldürdü. Hastalarını tehlikeli ilaç karışımlarıyla öldürüyordu. 2. Dünya Savaşı'ndan beri Almanya'nın en yüksek sayıda ölümü sayıldı. Müebbet hapisle cezalandırıldı.

  25. 25. Charles Cullen-  New Jersey'de çalışan hemşire, 16 yıllık hemşirelik kariyerinde 40 hastayı öldürdü. Bunu da odalarına sıvışıp serumlarına uyuşturucu katarak yaptı. Sonunda 40 hasta cinayetini itiraf etti. Ancak sonrasında yapılan araştırmalara göre yaklaşık 400 kişiyi öldürdüğü ortaya çıktı. Eğer bu doğruysa, onu Amerikan tarihinin en çok öldüren seri katili yapıyor.

    25. Charles Cullen- New Jersey'de çalışan hemşire, 16 yıllık hemşirelik kariyerinde 40 hastayı öldürdü. Bunu da odalarına sıvışıp serumlarına uyuşturucu katarak yaptı. Sonunda 40 hasta cinayetini itiraf etti. Ancak sonrasında yapılan araştırmalara göre yaklaşık 400 kişiyi öldürdüğü ortaya çıktı. Eğer bu doğruysa, onu Amerikan tarihinin en çok öldüren seri katili yapıyor.

  26. 27. Frederick Mors-  Doğum adı Carl Menarik, Mors 8 yaşlı hastayı zehirleyerek öldürdü. Gönderildiği akıl hastanesinden kaçtı ve bir daha asla bulunamadı.

    27. Frederick Mors- Doğum adı Carl Menarik, Mors 8 yaşlı hastayı zehirleyerek öldürdü. Gönderildiği akıl hastanesinden kaçtı ve bir daha asla bulunamadı.