Cem Yılmaz'dan Yeni Filmi İçin Bomba İsme Teklif

bomba isme teklif

  1. Komedyen Cem Yılmaz, yeni filmi 'Arif 216' için rol alacak isimleri de yavaş yavaş belirlemeye başladı. Yılmaz, süperstar Ajda Pekkan'a oyunculuk teklif etmek için buluştu. Herkes heyecanla gülmek için Cem Yılmaz'ın filmini bekliyor.

    Komedyen Cem Yılmaz, yeni filmi 'Arif 216' için rol alacak isimleri de yavaş yavaş belirlemeye başladı. Yılmaz, süperstar Ajda Pekkan'a oyunculuk teklif etmek için buluştu. Herkes heyecanla gülmek için Cem Yılmaz'ın filmini bekliyor.

  2. Cem Yılmaz ise yeni filmi için bomba isimlerle çalışmaya hazılanıyor. Ajda Pekkan'a teklif götüren Cem Yılmaz'ın henüz ne cevap aldığı bilinmiyor fakat ikili 16 yıl önce beraber reklam filmlerinde oynamışlardı.

    Cem Yılmaz ise yeni filmi için bomba isimlerle çalışmaya hazılanıyor. Ajda Pekkan'a teklif götüren Cem Yılmaz'ın henüz ne cevap aldığı bilinmiyor fakat ikili 16 yıl önce beraber reklam filmlerinde oynamışlardı.

  3. ‘G.O.R.A' filmindeki karakterleri olan ‘Arif ve 216' projesinin çalışmalarını hızlandıran Cem Yılmaz önceki gün Akmerkez'deki bir restoranda Ajda Pekkan'la buluştu.

    ‘G.O.R.A' filmindeki karakterleri olan ‘Arif ve 216' projesinin çalışmalarını hızlandıran Cem Yılmaz önceki gün Akmerkez'deki bir restoranda Ajda Pekkan'la buluştu.

  4. Ajda Pekkan'a yeni filmi için rol teklif ettiği öğrenilen Cem Yılmaz, ünlü sanatçıyla iki saat toplantı yaptı.

    Ajda Pekkan'a yeni filmi için rol teklif ettiği öğrenilen Cem Yılmaz, ünlü sanatçıyla iki saat toplantı yaptı.

  5. Toplantıya Ozan Güven’le birlikte gelen Cem Yılmaz’ın Yeşilçam’ın ünlü isimlerinden sonra Ajda Pekkan’a da teklif götürmesi, son filmi için bir hayli titiz davrandığını gözler önüne serdi.

    Toplantıya Ozan Güven’le birlikte gelen Cem Yılmaz’ın Yeşilçam’ın ünlü isimlerinden sonra Ajda Pekkan’a da teklif götürmesi, son filmi için bir hayli titiz davrandığını gözler önüne serdi.

  6. REKLAM FİLMİNDEN 16 YIL SONRA  Cem Yılmaz 2001 bir yılında bir telefon operatörü firmasının reklam filmi için kamera karşısına geçmiş ve usta şarkıcı Ajda Pekkan’la oynamıştı.

    REKLAM FİLMİNDEN 16 YIL SONRA Cem Yılmaz 2001 bir yılında bir telefon operatörü firmasının reklam filmi için kamera karşısına geçmiş ve usta şarkıcı Ajda Pekkan’la oynamıştı.

  7. 2053 yılının İstanbul’unda geçen reklam filminde Cem Yılmaz torunlarıyla bir parka gelen dede görünümündeyken Ajda Pekkan tıpkı bugünki görüntüsünü muhafaza ediyordu.

    2053 yılının İstanbul’unda geçen reklam filminde Cem Yılmaz torunlarıyla bir parka gelen dede görünümündeyken Ajda Pekkan tıpkı bugünki görüntüsünü muhafaza ediyordu.

  8. Cem Yılmaz’ın reklam filminde Ajda Pekkan’ın estetikli haline gönderme yaptığı ‘Ne o gerginsiniz bugün’ repliği halen akıllarda.

    Cem Yılmaz’ın reklam filminde Ajda Pekkan’ın estetikli haline gönderme yaptığı ‘Ne o gerginsiniz bugün’ repliği halen akıllarda.