Ebru Gündeş'in Bilet Fiyatına Bakın Dudak Uçuklattı

Ebru Gündeş'in bilet fiyatına bakın dudak uçuklattı

  1. Ebru Gündeş hem sesiyle hem de özel hayatıyla gündemden düşmeyen isimlerden biri. Eşi Reza Zarrab'dan boşanacağı söylenen fakat daha sonra barışma kararı alan Ebru Gündeş, konser hayatında devam ediyor. 8 Mart Kadınlar Günü'ne özel konsere çıkmaya hazırlanan Ebru Gündeş'i dinlemek isteyenler kesinin ağzını açması gerekiyor. Çünkü Ebru Gündeş'in konser bileti fiyatları deyim yerindeyse dudak uçuklatıyor.

    Ebru Gündeş hem sesiyle hem de özel hayatıyla gündemden düşmeyen isimlerden biri. Eşi Reza Zarrab'dan boşanacağı söylenen fakat daha sonra barışma kararı alan Ebru Gündeş, konser hayatında devam ediyor. 8 Mart Kadınlar Günü'ne özel konsere çıkmaya hazırlanan Ebru Gündeş'i dinlemek isteyenler kesinin ağzını açması gerekiyor. Çünkü Ebru Gündeş'in konser bileti fiyatları deyim yerindeyse dudak uçuklatıyor.

  2. Şarkı Ebru Gündeş, 8 Mart Kadınlar Günü programında sahne alacak. Gündeş'i dinlemeye gelenler kişi başı 5 Bin TL ödeyecek.

    Şarkı Ebru Gündeş, 8 Mart Kadınlar Günü programında sahne alacak. Gündeş'i dinlemeye gelenler kişi başı 5 Bin TL ödeyecek.

  3. Eşi Reza Zarrab ABD'de tutuklu bulunan Ebru Gündeş, konserlerine aralıksız devam ediyor.

    Eşi Reza Zarrab ABD'de tutuklu bulunan Ebru Gündeş, konserlerine aralıksız devam ediyor.

  4. Önceki gün Günay'da sahne alan sanatçı, 8 Mart Kadınlar Günü'nde yine aynı mekânda şarkı söyleyecek. Ancak Gündeş'i dinlemek biraz pahalı. Ön masalarda oturan hayranları 5 bin lira ödeyecek

    Önceki gün Günay'da sahne alan sanatçı, 8 Mart Kadınlar Günü'nde yine aynı mekânda şarkı söyleyecek. Ancak Gündeş'i dinlemek biraz pahalı. Ön masalarda oturan hayranları 5 bin lira ödeyecek

  5. Şişli Günay Restaurant'ın ekim ayı başında açılışını yapan ve sahnesine devam eden Ebru Gündeş, önceki akşam yine hayranlarıyla buluştu.

    Şişli Günay Restaurant'ın ekim ayı başında açılışını yapan ve sahnesine devam eden Ebru Gündeş, önceki akşam yine hayranlarıyla buluştu.

  6. Programının ikinci yarısında Müslüm Gürses şarkılarına yer veren ünlü sanatçı, büyük ustayı 'Kaç Kadeh Kırıldı', 'Taht Kurmuşsun Kalbime' ve 'Hangimiz Sevmedik' gibi unutulmaz şarkılarıyla andı.

    Programının ikinci yarısında Müslüm Gürses şarkılarına yer veren ünlü sanatçı, büyük ustayı 'Kaç Kadeh Kırıldı', 'Taht Kurmuşsun Kalbime' ve 'Hangimiz Sevmedik' gibi unutulmaz şarkılarıyla andı.

  7. Gündeş yaklaşık 3 saat boyunca ara vermeden şarkı söyledi ve Günay'ı dolduran yüzlerce misafiri tarafından ayakta alkışlandı.

    Gündeş yaklaşık 3 saat boyunca ara vermeden şarkı söyledi ve Günay'ı dolduran yüzlerce misafiri tarafından ayakta alkışlandı.

  8. 8 Mart 'Dünya Kadınlar Günü'nde aynı mekânda sahne alacak olan Gündeş'in rezervasyonlarının günler öncesinden dolduğu öğrenildi. Hayranları sanatçıyı 8 Mart Kadınlar Günü'nde ön masa ve localardan izlemek için 5 bin TL ödeyecek.

    8 Mart 'Dünya Kadınlar Günü'nde aynı mekânda sahne alacak olan Gündeş'in rezervasyonlarının günler öncesinden dolduğu öğrenildi. Hayranları sanatçıyı 8 Mart Kadınlar Günü'nde ön masa ve localardan izlemek için 5 bin TL ödeyecek.