Onu Kemal Sunal Filmleriyle Tanıdık Son Hali İnanılmaz!

Yüzünü görünce büyük ihtimalle size tanıdık gelecek.

  1. Yüzünü görünce büyük ihtimalle size tanıdık gelecek. Yeşilçam filmlerinden tanıyoruz onu çünkü. Kimden mi bahsediyoruz? Müge Akyamaç. Milyarder, Şaban Pabucu Yarım, Gurbetçi Şaban gibi filmlerle tanıdığımız oyuncu Müge Akyamaç ekranlardan kopamadı. Peki Müge Akyamaç şimdilerde ne yapıyor? Müge Akyamaç'ın oynadığı sonra yapım hangisi bir tahmininiz var mı?

    Yüzünü görünce büyük ihtimalle size tanıdık gelecek. Yeşilçam filmlerinden tanıyoruz onu çünkü. Kimden mi bahsediyoruz? Müge Akyamaç. Milyarder, Şaban Pabucu Yarım, Gurbetçi Şaban gibi filmlerle tanıdığımız oyuncu Müge Akyamaç ekranlardan kopamadı. Peki Müge Akyamaç şimdilerde ne yapıyor? Müge Akyamaç'ın oynadığı sonra yapım hangisi bir tahmininiz var mı?

  2. Müge Akmayaç; 25 Haziran 1963 İstanbul doğumlu sinema ve tiyatro oyuncusu. Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sanat Yönetimi Bölümü'nde eğitimini tamamladı. Tiyatro hayatına 1982 senesinde Tuncay Özinel - Halit Akçatepe Tiyatrosunda görev alarak başladı. 1984 senesinde Çevre Tiyatrosu’nda bir sezon görev aldı. 1985 senesinde Nisa Serezli - Tolga Aşkıner Tiyatrosu’na katılma kararı aldı ve altı sene boyunca burada oyunda rol aldı.

    Müge Akmayaç; 25 Haziran 1963 İstanbul doğumlu sinema ve tiyatro oyuncusu. Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sanat Yönetimi Bölümü'nde eğitimini tamamladı. Tiyatro hayatına 1982 senesinde Tuncay Özinel - Halit Akçatepe Tiyatrosunda görev alarak başladı. 1984 senesinde Çevre Tiyatrosu’nda bir sezon görev aldı. 1985 senesinde Nisa Serezli - Tolga Aşkıner Tiyatrosu’na katılma kararı aldı ve altı sene boyunca burada oyunda rol aldı.

  3. Ayrıca bu tarihlerde sinema ve televizyon filmlerinde rol almaya başladı. Önce Canan, Ayaşlı ve Kiracıları, Bizim Mahalle, Kurtlar Sofrası gibi diziler ile Çark, Milyarder, Gurbetçi Şaban, Doruk gibi on beşe yakın sinema filminde görev aldı. 1992 senesinde İstanbul Belediyesi Şehir Tiyatroları kadrosuna katıldı ve halen İstanbul Belediyesi Şehir Tiyatrolarında çalışıyor.

    Ayrıca bu tarihlerde sinema ve televizyon filmlerinde rol almaya başladı. Önce Canan, Ayaşlı ve Kiracıları, Bizim Mahalle, Kurtlar Sofrası gibi diziler ile Çark, Milyarder, Gurbetçi Şaban, Doruk gibi on beşe yakın sinema filminde görev aldı. 1992 senesinde İstanbul Belediyesi Şehir Tiyatroları kadrosuna katıldı ve halen İstanbul Belediyesi Şehir Tiyatrolarında çalışıyor.

  4. 2006 yılında Sadri Alışık Ödülleri'nde en iyi kadın oyuncu ödülünü aldı.

    2006 yılında Sadri Alışık Ödülleri'nde en iyi kadın oyuncu ödülünü aldı.

  5. 20'yi aşkın tiyatro, 30'u aşkın film de dizi de rol aldı Müge Akyamaç.

    20'yi aşkın tiyatro, 30'u aşkın film de dizi de rol aldı Müge Akyamaç.

  6. Biz onu en çok Kemal Sunal ile oynadığı Şaban Pabucu Yarım, Gurbetçi Şaban filmleri ile tanıyoruz.

    Biz onu en çok Kemal Sunal ile oynadığı Şaban Pabucu Yarım, Gurbetçi Şaban filmleri ile tanıyoruz.

  7. Ayrıca Müge Akyamaç, Poyral Karayel, Rüzgarın Kalbi, Sen De Gitme gibi son dönem yapımlarında da rol aldı.

    Ayrıca Müge Akyamaç, Poyral Karayel, Rüzgarın Kalbi, Sen De Gitme gibi son dönem yapımlarında da rol aldı.

  8. Müge Akyamaç'ın son hali görenleri şaşırtıyor. Son dönemde oynadığı dizilerde onu kimse tanıyamadı.

    Müge Akyamaç'ın son hali görenleri şaşırtıyor. Son dönemde oynadığı dizilerde onu kimse tanıyamadı.

  9. İŞTE MÜGE AKYAMAÇ'IN SON HALİ;

    İŞTE MÜGE AKYAMAÇ'IN SON HALİ;