Deniz Seki'ye Hapishanede Büyük Sürpriz

Deniz Seki'ye hapishanede büyük sürpriz bakın kim geldi

  1. Deniz Seki'ye hapishanede büyük sürpriz. Uyuşturucu ticaretinden 2010 yılında tutuklanan 218 gün hapishanede kaldıktan sonra tahliye edilen Deniz Seki 2014 yılında yeniden hapishaneye girmişti. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde hapishane sahnesinde oynadıktan sonra tepki çeken Deniz Seki'yi dün sürpriz bir isim ziyaret etti. Hep ziyaret ettiğini söyleyen fakat ilk defa açık görüşte birbirlerine sarılacaklarını söyleyen kişi Gülben Ergen'den başkası değildi.

    Deniz Seki'ye hapishanede büyük sürpriz. Uyuşturucu ticaretinden 2010 yılında tutuklanan 218 gün hapishanede kaldıktan sonra tahliye edilen Deniz Seki 2014 yılında yeniden hapishaneye girmişti. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde hapishane sahnesinde oynadıktan sonra tepki çeken Deniz Seki'yi dün sürpriz bir isim ziyaret etti. Hep ziyaret ettiğini söyleyen fakat ilk defa açık görüşte birbirlerine sarılacaklarını söyleyen kişi Gülben Ergen'den başkası değildi.

  2. Gülben Ergen, Bakırköy Kadın Cezaevinde hükümlü bulunan arkadaşı Deniz Seki'yi 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü' nedeniyle ziyaret etti. Ergen ve Deniz Seki, diğer hükümlülerin katılımıyla cezaevinde düzenlenen özel bir organizasyonda, Kadınlar Gününü şarkı söyleyerek kutladılar.

    Gülben Ergen, Bakırköy Kadın Cezaevinde hükümlü bulunan arkadaşı Deniz Seki'yi 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü' nedeniyle ziyaret etti. Ergen ve Deniz Seki, diğer hükümlülerin katılımıyla cezaevinde düzenlenen özel bir organizasyonda, Kadınlar Gününü şarkı söyleyerek kutladılar.

  3. İLK KEZ SARILACAĞIM<p>  Çok heyecanlı olduğunu kaydeden Gülben Ergen, "Deniz Seki'yi hep ziyaret ediyordum ancak hep camın arkasından görüyordum. Bu kez ilk defa içeri girip sarılabileceğim. Hep camın arkasından telefonla konuşuyorduk. Ama şimdi çok mutlu olacak" diye konuştu.

    İLK KEZ SARILACAĞIM

    Çok heyecanlı olduğunu kaydeden Gülben Ergen, "Deniz Seki'yi hep ziyaret ediyordum ancak hep camın arkasından görüyordum. Bu kez ilk defa içeri girip sarılabileceğim. Hep camın arkasından telefonla konuşuyorduk. Ama şimdi çok mutlu olacak" diye konuştu.

  4. Gülben Ergen'in ziyareti yaklaşık 2 saat sürdü. Ergen, çıkışta da yine kendisini bekleyen basın mensuplarına kısa bir açıklama yaptı.

    Gülben Ergen'in ziyareti yaklaşık 2 saat sürdü. Ergen, çıkışta da yine kendisini bekleyen basın mensuplarına kısa bir açıklama yaptı.

  5. Ergen, "Hepinize çok selamları var. Görüşmemiz çok sıcak geçti. Ona da bir şarkı söylettik. Çok güzel bir gün oldu. Hayatımda hiç böyle bir şey yaşamadım. Çok kalabalıklardı. Hem sohbet ettik hem şarkı söyledik. Haziran bir an önce gelsin" ifadelerini kullandı.

    Ergen, "Hepinize çok selamları var. Görüşmemiz çok sıcak geçti. Ona da bir şarkı söylettik. Çok güzel bir gün oldu. Hayatımda hiç böyle bir şey yaşamadım. Çok kalabalıklardı. Hem sohbet ettik hem şarkı söyledik. Haziran bir an önce gelsin" ifadelerini kullandı.

  6. 2017 YILINDA ÇIKMASI BEKLENİYOR<p>  Deniz Seki'nin 2017'nin son yıllarına doğru çıkması bekleniyor. 2010 yılında hapishaneye giren Deniz Seki'ye 8 yıl ceza verilmişti.

    2017 YILINDA ÇIKMASI BEKLENİYOR

    Deniz Seki'nin 2017'nin son yıllarına doğru çıkması bekleniyor. 2010 yılında hapishaneye giren Deniz Seki'ye 8 yıl ceza verilmişti.

  7. Uyuşturucu ticareti yapmaktan tutuklanan Deniz Seki'yi hayranları ve sanat dünyasından arkadaşları yalnız bırakmıyor.

    Uyuşturucu ticareti yapmaktan tutuklanan Deniz Seki'yi hayranları ve sanat dünyasından arkadaşları yalnız bırakmıyor.

  8. CEZAEVİNDEN ÇIKTIKTAN SONRA EVLENECEK<p>  Deniz Seki nişanlısı Faruk Salman'dan cezaevinden çıktıktan sonra dünyaevine girmeye hazırlanıyor.

    CEZAEVİNDEN ÇIKTIKTAN SONRA EVLENECEK

    Deniz Seki nişanlısı Faruk Salman'dan cezaevinden çıktıktan sonra dünyaevine girmeye hazırlanıyor.