İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Onların Artıklarıyla 1500 Kişi Doydu

Oscar'da konuklar için hazırlanan yemeklerden artanlar 1500 kişiye dağıtıldı.

  1. ABD'nin Los Angeles kentinde 26 Şubat'ta düzenlenen Oscar ödülleri töreninin ardından düzenlenen partide ünlü şef Wolfgang Puck'ın hazırladığı yemekler servis edildi.

    ABD'nin Los Angeles kentinde 26 Şubat'ta düzenlenen Oscar ödülleri töreninin ardından düzenlenen partide ünlü şef Wolfgang Puck'ın hazırladığı yemekler servis edildi.

  2. Ancak çok miktarda yemek artınca ödülleri dağıtan Akademi Kurulu ve Puck, kalanları ihtiyaç sahiplerine dağıtmaya karar verdi.

    Ancak çok miktarda yemek artınca ödülleri dağıtan Akademi Kurulu ve Puck, kalanları ihtiyaç sahiplerine dağıtmaya karar verdi.

  3. Puck ve ekibinin hazırladığı yiyecekler, organizasyona destek veren taşıma şirketleri tarafından kutulanarak Kaliforniya, Nevada ve Arizona eyaletlerindeki sığınma evleriyle bazı yardım organizasyonlarına gönderildi.

    Puck ve ekibinin hazırladığı yiyecekler, organizasyona destek veren taşıma şirketleri tarafından kutulanarak Kaliforniya, Nevada ve Arizona eyaletlerindeki sığınma evleriyle bazı yardım organizasyonlarına gönderildi.

  4. Böylece gaziler, mülteciler, kimsesiz kadın ve çocuklardan oluşan pek çok yardıma muhtaç kişi, belki de şimdiye kadar hiç tatmadıkları yemekleri yedi.

    Böylece gaziler, mülteciler, kimsesiz kadın ve çocuklardan oluşan pek çok yardıma muhtaç kişi, belki de şimdiye kadar hiç tatmadıkları yemekleri yedi.

  5. Oscar yemeği mönüsündeki somon füme, havyar bu kez ABD'nin en düşük gelirli vatandaşlarının karnını doyurdu.

    Oscar yemeği mönüsündeki somon füme, havyar bu kez ABD'nin en düşük gelirli vatandaşlarının karnını doyurdu.