Ünlülerin Hollanda Tweetleri

Ünlülerin sosyal medyayı sallayan Hollanda tweetleri

  1. Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu’nun uçağının iniş izninin iptali ve Rotterdam’da Aile Bakanı Kaya’ya yönelik yapılan akıldışı uygulamalar sonrası Hollanda tepkilerin hedefinde. Kaya'ya yönelik kaba muameleyi protesto eden Türklere karşı köpekleriyle saldıran Hollanda hükümeti gündemin ilk sırasında.

    Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu’nun uçağının iniş izninin iptali ve Rotterdam’da Aile Bakanı Kaya’ya yönelik yapılan akıldışı uygulamalar sonrası Hollanda tepkilerin hedefinde. Kaya'ya yönelik kaba muameleyi protesto eden Türklere karşı köpekleriyle saldıran Hollanda hükümeti gündemin ilk sırasında.

  2. Vatandaşların Hollanda'ya karşı gösterdikleri ilginç protestolarla ilgili ünlülerin sözleri, sosyal medyada günün konusu oldu. İşte ünlülerin tartışılan o tweetleri:

    Vatandaşların Hollanda'ya karşı gösterdikleri ilginç protestolarla ilgili ünlülerin sözleri, sosyal medyada günün konusu oldu. İşte ünlülerin tartışılan o tweetleri:

  3. BURHAN ŞEŞEN: Oh be sonunda vize gerginliğinden kurtulduk. Hiçbir yere gidemeyeceğiz. Bu arada portakal satışlarında patlama bekleniyor.

    BURHAN ŞEŞEN: Oh be sonunda vize gerginliğinden kurtulduk. Hiçbir yere gidemeyeceğiz. Bu arada portakal satışlarında patlama bekleniyor.

  4. ŞEHRAZAT: Bugün atışırlar yarın barışır can ciğer kuzu sarması olurlar. Olan halkımıza oluyor. Evlerimizde ne huzur kaldı ne tebessüm. Mutluluğumuzu çalmaya umutsuzluğa sürüklemeye çalışıyorlar. Hala anlamadınız mı yahu!

    ŞEHRAZAT: Bugün atışırlar yarın barışır can ciğer kuzu sarması olurlar. Olan halkımıza oluyor. Evlerimizde ne huzur kaldı ne tebessüm. Mutluluğumuzu çalmaya umutsuzluğa sürüklemeye çalışıyorlar. Hala anlamadınız mı yahu!

  5. METİN UCA: Konya yüzölçümlü Hollanda, tarımda bir yılda 90 milyar dolar dış satım yapıyor. Sen tepki diye Finike portakalı bıçaklıyorsun. Anlıyor musun!

    METİN UCA: Konya yüzölçümlü Hollanda, tarımda bir yılda 90 milyar dolar dış satım yapıyor. Sen tepki diye Finike portakalı bıçaklıyorsun. Anlıyor musun!

  6. MERT FIRAT: Hollanda'ya gidilmesinde ısrar edenler ve halkımızın küçük duruma düşürülmesine neden olanlara soruşturma açılıyor mu?

    MERT FIRAT: Hollanda'ya gidilmesinde ısrar edenler ve halkımızın küçük duruma düşürülmesine neden olanlara soruşturma açılıyor mu?

  7. CAN YILMAZ: Can Yılmaz: Rusya'da olduğu gibi iki gün sonra Hollanda ile işler düzelince olan yine sana olur. Yazma o kadar tweet yazma silmek de iş çünkü.

    CAN YILMAZ: Can Yılmaz: Rusya'da olduğu gibi iki gün sonra Hollanda ile işler düzelince olan yine sana olur. Yazma o kadar tweet yazma silmek de iş çünkü.

  8. LEVENT ÜZÜMCÜ: Levent Üzümcü: Hollanda'yı portakal sıkarak protesto eden bu gençler, bunlar iktidara geldiğinde 10 yaşında falandır.

    LEVENT ÜZÜMCÜ: Levent Üzümcü: Hollanda'yı portakal sıkarak protesto eden bu gençler, bunlar iktidara geldiğinde 10 yaşında falandır.