Kerem Bursin Hayranlarını Korkuttu Hastanelik Oldu

Kerem Bursin hayranlarını korkuttu hastanelik oldu

  1. Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisi oyuncusu Kerem Bursin hayranlarını korkuttu. Ay Yapım imzalı ve yapımcılığını Kerem Çatay'ın üstlendiği senaryosunu Ece Yörenç'in yazdığı, yönetmenliğini Çağrı Vila Lostuvalı'nın yaptığı, başrollerini Kerem Bürsin, Leyla Lydia Tuğutlu ve Gürkan Uygun'un paylaştıkları televizyon dizisi çekimlerinde rahatsızlanan oyuncu hastaneye kaldırıldı.

    Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisi oyuncusu Kerem Bursin hayranlarını korkuttu. Ay Yapım imzalı ve yapımcılığını Kerem Çatay'ın üstlendiği senaryosunu Ece Yörenç'in yazdığı, yönetmenliğini Çağrı Vila Lostuvalı'nın yaptığı, başrollerini Kerem Bürsin, Leyla Lydia Tuğutlu ve Gürkan Uygun'un paylaştıkları televizyon dizisi çekimlerinde rahatsızlanan oyuncu hastaneye kaldırıldı.

  2. Dizide boksörü canlandıran Kerem Bursin dizi setinde fenalaştı ve hastaneye gitti. Burada 2 saat kalan oyuncu “Çekimdeyken halsizleştim. Serum taktılar. Şimdi sete geri dönüyorum” dedi. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen Kerem Bursin çekimlere devam etti.

    Dizide boksörü canlandıran Kerem Bursin dizi setinde fenalaştı ve hastaneye gitti. Burada 2 saat kalan oyuncu “Çekimdeyken halsizleştim. Serum taktılar. Şimdi sete geri dönüyorum” dedi. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen Kerem Bursin çekimlere devam etti.

  3. İşte Kerem Bursin'in sosyal medya paylaşımları...

    İşte Kerem Bursin'in sosyal medya paylaşımları...