Nurgül Yeşilçay: Erkan Korkudan Vazgeçti

Nurgül Yeşilçay: Erkan korkudan vazgeçti

  1. Nurgül Yeşilçay, “Paramparça” dizisindeki eski rol arkadaşı Erkan Petekkaya için, “Gaza gelip bana dava açtı. Baktı ben her şeyi söylüyorum, korkudan vazgeçti” dedi.

    Nurgül Yeşilçay, “Paramparça” dizisindeki eski rol arkadaşı Erkan Petekkaya için, “Gaza gelip bana dava açtı. Baktı ben her şeyi söylüyorum, korkudan vazgeçti” dedi.

  2. Yeşilçay, şöyle devam etti: “Eğer korkuyorsan yapmayacaksın, korku çok kötü bir şey. Onu birileri gaza getirdi, baktılar ben her şeyi söylüyorum. Son anda korkup davayı geri çekti” dedi.

    Yeşilçay, şöyle devam etti: “Eğer korkuyorsan yapmayacaksın, korku çok kötü bir şey. Onu birileri gaza getirdi, baktılar ben her şeyi söylüyorum. Son anda korkup davayı geri çekti” dedi.

  3. 40 yaşındaki Yeşilçay “Erkan Petekkaya ile dava sonrası görüştünüz mü?” sorusuna da şu yanıtı verdi: “Hiç işim olmaz. O benim normal şartlarda selam bile vereceğim insan değil. Bundan sonra kendisi ile işim olmaz.”

    40 yaşındaki Yeşilçay “Erkan Petekkaya ile dava sonrası görüştünüz mü?” sorusuna da şu yanıtı verdi: “Hiç işim olmaz. O benim normal şartlarda selam bile vereceğim insan değil. Bundan sonra kendisi ile işim olmaz.”

  4. NE OLMUŞTU? <p>    Paramparça'da Gülseren karakterini oynayan Yeşilçay ile Cihan karakterine hayat veren Petekkaya iki sevgiliyi canlandırıyordu. İkilinin sette kavga etmesi sonucu Yeşilçay, Petekkaya'nın kendisine baskı uyguladığını iddia ederek seti terketmiş ve diziden ayrılmıştı.

    NE OLMUŞTU?

    Paramparça'da Gülseren karakterini oynayan Yeşilçay ile Cihan karakterine hayat veren Petekkaya iki sevgiliyi canlandırıyordu. İkilinin sette kavga etmesi sonucu Yeşilçay, Petekkaya'nın kendisine baskı uyguladığını iddia ederek seti terketmiş ve diziden ayrılmıştı.

  5. Daha sonra Petekkaya, Yeşilçay hakkında cep telefonu mesajlarıyla hakaret ettiği iddiasıyla dava açmıştı. 46 yaşındaki Petekkaya'nın geçen ay şikayetinden vazgeçmesi üzerine ise dava düşmüştü.

    Daha sonra Petekkaya, Yeşilçay hakkında cep telefonu mesajlarıyla hakaret ettiği iddiasıyla dava açmıştı. 46 yaşındaki Petekkaya'nın geçen ay şikayetinden vazgeçmesi üzerine ise dava düşmüştü.