İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

O Ses Türkiye Yarı Finali Birinciliğin Favorileri Kim?

2017 O Ses Türkiye birincisi kim olur?

  1. O Ses Türkiye yarı finali 16 Mart Perşembe akşamı canlı yayınla ekrana geldi. Büyük bir heyecana sahne olan yarı finalle birlikte final yarışmacıları belli oldu. O Ses Türkiye'nin büyük finaline Hadise'nin takımından Cihangir Moralı, Dodan Özer, Taylan Bayri; Gökhan-Hakan'ın takımından Resul Aydemir, Keremhan Özdemir ve son olarak Sibel Can'ın takımından Burhan Çatılı kaldı. O Ses Türkiye'nin önceki sezon birincileri kimlerdi? 2017 O Ses Türkiye birincisi kim olur?

    O Ses Türkiye yarı finali 16 Mart Perşembe akşamı canlı yayınla ekrana geldi. Büyük bir heyecana sahne olan yarı finalle birlikte final yarışmacıları belli oldu. O Ses Türkiye'nin büyük finaline Hadise'nin takımından Cihangir Moralı, Dodan Özer, Taylan Bayri; Gökhan-Hakan'ın takımından Resul Aydemir, Keremhan Özdemir ve son olarak Sibel Can'ın takımından Burhan Çatılı kaldı. O Ses Türkiye'nin önceki sezon birincileri kimlerdi? 2017 O Ses Türkiye birincisi kim olur?

  2. O Ses Türkiye'de Hadise bu sene şampiyon olur mu? Hadise'nin yarı finale kalan 3 yarışmacı bulunuyordu ve bu 3 yarışmacı da finale kalmayı başardı. Yarışmacılarının performansları dikkate alındığında Hadise hiç olmadığı karar O Ses Türkiye birincisini çıkarmaya yakın görünüyor. Yarı finalden de yarışmacılarını kazasız belasız geçiren Hadise Pazar akşamı yapılacak finalin en büyük favorisi olarak görünüyor.

    O Ses Türkiye'de Hadise bu sene şampiyon olur mu? Hadise'nin yarı finale kalan 3 yarışmacı bulunuyordu ve bu 3 yarışmacı da finale kalmayı başardı. Yarışmacılarının performansları dikkate alındığında Hadise hiç olmadığı karar O Ses Türkiye birincisini çıkarmaya yakın görünüyor. Yarı finalden de yarışmacılarını kazasız belasız geçiren Hadise Pazar akşamı yapılacak finalin en büyük favorisi olarak görünüyor.

  3. O Ses Türkiye 2017 sezonu finalinde Hadise ilk kez bu kadar çok yarışmacıya sahip olacak. Hadise'nin takımında finale kalan 3 isim var. Hadise finale Cihangir Moralı, Dodan Özer ve Taylan Bayri'yi çıkarmayı başardı. Hadise; Cihangir Moralı'yı Gökhan-Hakan'ın takımından almıştı. Hadise'nin en güçlü yarışmacısı ise Dodan Özer gibi görünüyor. Hadise O Ses Türkiye 2017 sezonunda toplam 83 yarışmacı almıştı.

    O Ses Türkiye 2017 sezonu finalinde Hadise ilk kez bu kadar çok yarışmacıya sahip olacak. Hadise'nin takımında finale kalan 3 isim var. Hadise finale Cihangir Moralı, Dodan Özer ve Taylan Bayri'yi çıkarmayı başardı. Hadise; Cihangir Moralı'yı Gökhan-Hakan'ın takımından almıştı. Hadise'nin en güçlü yarışmacısı ise Dodan Özer gibi görünüyor. Hadise O Ses Türkiye 2017 sezonunda toplam 83 yarışmacı almıştı.

  4. Gökhan 1 kayıp verdi : Hadise gibi 3 yarışmacıyla yarı finale gelen bir diğer jüri üyesi de Gökhan-Hakan olmuştu ancak yarı finalde bir kayıp verdi. Keremhan Özdemir ve rapçi Resul Aydemir; Gökhan ve Hakan'ın finalistleri oldu ama Enis Uğurlu yarı finalde elendi. Bu yarışmacılar içinde en dikkat çeken isim ise Resul Aydemir. İlk kez rap dalında bir yarışmacı izleyiciden bu kadar çok yüksek oy alıyor ve birinciliğin favorisi olarak görülüyor. Gökhan-Hakan O Ses Türkiye 2017 sezonunda toplam 85 yarışmacı almıştı.

    Gökhan 1 kayıp verdi : Hadise gibi 3 yarışmacıyla yarı finale gelen bir diğer jüri üyesi de Gökhan-Hakan olmuştu ancak yarı finalde bir kayıp verdi. Keremhan Özdemir ve rapçi Resul Aydemir; Gökhan ve Hakan'ın finalistleri oldu ama Enis Uğurlu yarı finalde elendi. Bu yarışmacılar içinde en dikkat çeken isim ise Resul Aydemir. İlk kez rap dalında bir yarışmacı izleyiciden bu kadar çok yüksek oy alıyor ve birinciliğin favorisi olarak görülüyor. Gökhan-Hakan O Ses Türkiye 2017 sezonunda toplam 85 yarışmacı almıştı.

  5. O Ses Türkiye'de ilk sezonunu geçiren Sibel Can en çok yarışmacı alan jüri üyesi oldu. Sibel Can'ın takımına aldığı yarışmacı sayısı 90 kişiyi buldu. Bu kadar çok yarışmacıya rağmen Sibel Can'ın yarı finale getirebildiği sadece 1 yarışmacı oldu. Üstelik o yarışmacı da Gökhan-Hakan'ın eski yarışmacısı Burhan Çatılı'ydı, Burhan Çatılı yarı finali geçerek final hakkı kazanan son isim oldu.

    O Ses Türkiye'de ilk sezonunu geçiren Sibel Can en çok yarışmacı alan jüri üyesi oldu. Sibel Can'ın takımına aldığı yarışmacı sayısı 90 kişiyi buldu. Bu kadar çok yarışmacıya rağmen Sibel Can'ın yarı finale getirebildiği sadece 1 yarışmacı oldu. Üstelik o yarışmacı da Gökhan-Hakan'ın eski yarışmacısı Burhan Çatılı'ydı, Burhan Çatılı yarı finali geçerek final hakkı kazanan son isim oldu.

  6. Murat Boz sıfırladı : Muraz Boz O Ses Türkiye 2017 sezonunda takımına Sibel Can'dan sonra en çok yarışmacı toplayan isimdi. 87 yarışmacısı olan Murat Boz, yarı finale ise sadece 1 yarışmacısını taşıyabilmişti ancak o yarışmacıyı da yarı finalde kaybetti. Yetenek Sizsiniz'den gelen Toprak Kardeşler grubu finale çıkma başarısı gösteremedi.

    Murat Boz sıfırladı : Muraz Boz O Ses Türkiye 2017 sezonunda takımına Sibel Can'dan sonra en çok yarışmacı toplayan isimdi. 87 yarışmacısı olan Murat Boz, yarı finale ise sadece 1 yarışmacısını taşıyabilmişti ancak o yarışmacıyı da yarı finalde kaybetti. Yetenek Sizsiniz'den gelen Toprak Kardeşler grubu finale çıkma başarısı gösteremedi.

  7. Bu yıl Gökhan-Hakan'ın takımı ile Hadise'nin yarışmacıları şampiyonluğa daha yakın görünüyor. Geçen sezonun şampiyonu da Gökhan-Hakan'ın takımından çıkmıştı. Hiç şampiyonluğu olmayan Hadise için bu yıl adeta milli seferberlik ilan edilmiş durumda. Acun Ilıcalı da dahil herkes Hadise'nin kazanmasını istiyor. Hatta Gökhan-Hakan bile ona attıkları destekle Hadise'nin şampiyonluğu için alttan alta çabalıyorlar. Peki O Ses Türkiye'nin daha önceki sezon birincileri kimdi ve hangi jüri üyesi kaç şampiyon çıkardı? Gelin onlara da bakalım;

    Bu yıl Gökhan-Hakan'ın takımı ile Hadise'nin yarışmacıları şampiyonluğa daha yakın görünüyor. Geçen sezonun şampiyonu da Gökhan-Hakan'ın takımından çıkmıştı. Hiç şampiyonluğu olmayan Hadise için bu yıl adeta milli seferberlik ilan edilmiş durumda. Acun Ilıcalı da dahil herkes Hadise'nin kazanmasını istiyor. Hatta Gökhan-Hakan bile ona attıkları destekle Hadise'nin şampiyonluğu için alttan alta çabalıyorlar. Peki O Ses Türkiye'nin daha önceki sezon birincileri kimdi ve hangi jüri üyesi kaç şampiyon çıkardı? Gelin onlara da bakalım;

  8. O Ses Türkiye ilk sezon birincisi: O Ses Türkiye 2012 yılı birincisi Oğuz Berkay Fidan oldu. O yıl jüride Murat Boz, Hadise, Mustafa Sandal ve Hülya Avşar vardı. O Ses Türkiye ilk şampiyonunu Murat Boz çıkarmıştı.

    O Ses Türkiye ilk sezon birincisi: O Ses Türkiye 2012 yılı birincisi Oğuz Berkay Fidan oldu. O yıl jüride Murat Boz, Hadise, Mustafa Sandal ve Hülya Avşar vardı. O Ses Türkiye ilk şampiyonunu Murat Boz çıkarmıştı.

  9. O Ses Türkiye 2013 yılı birincisi kimdi: O Ses Türkiye 2. sezonu şampiyonu Mustafa Bozkurt olmuştu. Finale Murat Boz ile Mustafa Sandal'ın yarışmacıları kalmıştı. Finalde O Ses Türkiye 2013 yılı şampiyonu olan isim Mustafa Sandal'ın yarışmacısı Mustafa Bozkurt olmuştu.

    O Ses Türkiye 2013 yılı birincisi kimdi: O Ses Türkiye 2. sezonu şampiyonu Mustafa Bozkurt olmuştu. Finale Murat Boz ile Mustafa Sandal'ın yarışmacıları kalmıştı. Finalde O Ses Türkiye 2013 yılı şampiyonu olan isim Mustafa Sandal'ın yarışmacısı Mustafa Bozkurt olmuştu.

  10. O Ses Türkiye 2014 birincisi kimdi: O Ses Türkiye 3. sezon şampiyonu Hasan Doğru isimli yarışmacı olmuştu. Mustafa Sandal o sene jüriden ayrılmış onun yerini Gökhan almıştı. O Ses Türkiye jürisi değişirken 3. sezonda bir ilk de yaşandı. O Ses Türkiye 2014 yılı finaline kalan 4 isim de Gökhan Özoğuz'un takımından çıktı. Böylece Gökhan, O Ses Türkiye'nin tüm dünya formatları içinde bir ilk oldu ve final dörtlüsü tek bir jürinin yarışmacılarından oluştu.

    O Ses Türkiye 2014 birincisi kimdi: O Ses Türkiye 3. sezon şampiyonu Hasan Doğru isimli yarışmacı olmuştu. Mustafa Sandal o sene jüriden ayrılmış onun yerini Gökhan almıştı. O Ses Türkiye jürisi değişirken 3. sezonda bir ilk de yaşandı. O Ses Türkiye 2014 yılı finaline kalan 4 isim de Gökhan Özoğuz'un takımından çıktı. Böylece Gökhan, O Ses Türkiye'nin tüm dünya formatları içinde bir ilk oldu ve final dörtlüsü tek bir jürinin yarışmacılarından oluştu.

  11. O Ses Türkiye 2015 birincisi: Hadise, Gökhan, Ebru Gündeş, Mazhar Alanson-Özkan Uğur jürisinin olduğu 2015 senesinde birinci aslında baştan belliydi. Azeri yarışmacı Elnur Hüseynov muhteşem sesiyle ve yorumuyla ilk günden şampiyonluğunu ilan etmişti. Elnur sayesinde Ebru Gündeş deyim yerindeyse yattığı yerden ilk şampiyonunu çıkarmıştı.

    O Ses Türkiye 2015 birincisi: Hadise, Gökhan, Ebru Gündeş, Mazhar Alanson-Özkan Uğur jürisinin olduğu 2015 senesinde birinci aslında baştan belliydi. Azeri yarışmacı Elnur Hüseynov muhteşem sesiyle ve yorumuyla ilk günden şampiyonluğunu ilan etmişti. Elnur sayesinde Ebru Gündeş deyim yerindeyse yattığı yerden ilk şampiyonunu çıkarmıştı.

  12. O Ses Türkiye 2016 birincisi: Jüri koltuğunda Gökhan-Hakan, Ebru Gündeş, Murat Boz ve Hadise'nin oturduğu 2016 yılı finalinde Emre Sertkaya rüzgarı esmişti. Gökhan-Hakan'ın takımından olan Emre Sertkaya özellikle "Minnet Eylemem" türküsüne yaptığı yorumla tüm oyları silip süpürmüştü. Emre Sertkaya geçen yılın şampiyonu olarak yarışı noktalamıştı.

    O Ses Türkiye 2016 birincisi: Jüri koltuğunda Gökhan-Hakan, Ebru Gündeş, Murat Boz ve Hadise'nin oturduğu 2016 yılı finalinde Emre Sertkaya rüzgarı esmişti. Gökhan-Hakan'ın takımından olan Emre Sertkaya özellikle "Minnet Eylemem" türküsüne yaptığı yorumla tüm oyları silip süpürmüştü. Emre Sertkaya geçen yılın şampiyonu olarak yarışı noktalamıştı.