İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

O Zamanlar Öyle Bir Diyet Yapmış Ki..

O zamanlar öyle bir diyet yapmış ki..

  1. Sylvester Stallone, yıldızının parladığı Rocky filmi için yaptığı ölümcül diyeti açıkladı.

    Sylvester Stallone, yıldızının parladığı Rocky filmi için yaptığı ölümcül diyeti açıkladı.

  2. Sylvester Stallone, geçtiğimiz hafta Instagram’da bir fotoğraf paylaştı. Fotoğraf, Rocky 3’e aitti. Fotoğrafta Stallone ringde baş aşağı görünüyor.

    Sylvester Stallone, geçtiğimiz hafta Instagram’da bir fotoğraf paylaştı. Fotoğraf, Rocky 3’e aitti. Fotoğrafta Stallone ringde baş aşağı görünüyor.

  3. Fotoğrafla birlikte açıklama da yazan 70 yaşındaki ABD’li oyuncu, film için diyet yaptığı dönemi anlattı.

    Fotoğrafla birlikte açıklama da yazan 70 yaşındaki ABD’li oyuncu, film için diyet yaptığı dönemi anlattı.

  4. O dönemde çok yüksek protein diyeti uyguladığını söyleyen Stallone, bunun fiziksel ve zihinsel enerjiyi düşürdüğünü anlattı.

    O dönemde çok yüksek protein diyeti uyguladığını söyleyen Stallone, bunun fiziksel ve zihinsel enerjiyi düşürdüğünü anlattı.

  5. Bu nedenle de çekim aralarında beynine kan gitsin ve böylece karmaşık dövüş koreografisini yapabilsin diye baş aşağı durduğunu belirtti.

    Bu nedenle de çekim aralarında beynine kan gitsin ve böylece karmaşık dövüş koreografisini yapabilsin diye baş aşağı durduğunu belirtti.

  6. Tehlikeli diyetinde günde 25 fincan kahve içtiğini söyleyen oyuncu, “Sadece çok küçük porsiyonlar halinde kahverengi pirinçle yulaf ezmesi yiyordum, günde 25 fincan ballı kahve içiyordum ve iki kepçe ton balığı yiyordum” dedi.

    Tehlikeli diyetinde günde 25 fincan kahve içtiğini söyleyen oyuncu, “Sadece çok küçük porsiyonlar halinde kahverengi pirinçle yulaf ezmesi yiyordum, günde 25 fincan ballı kahve içiyordum ve iki kepçe ton balığı yiyordum” dedi.

  7. Bu süreçte vücudundaki yağ oranının 2,9’a kadar düştüğünü söyleyen Stallone, bunun tehlikeli bir seviye olduğunu da ekledi.

    Bu süreçte vücudundaki yağ oranının 2,9’a kadar düştüğünü söyleyen Stallone, bunun tehlikeli bir seviye olduğunu da ekledi.

  8. Stallone, “Dışarıdan bakıldığında oldukça iyi görünüyordum ama içeriden çok tehlikeli bir şeydi yaptığım” dedi.    Rocky serisini altı filmle tamamlayan Stallone, son filmi 'Rocky Balboa’yı 60 yaşındayken çekti.

    Stallone, “Dışarıdan bakıldığında oldukça iyi görünüyordum ama içeriden çok tehlikeli bir şeydi yaptığım” dedi. Rocky serisini altı filmle tamamlayan Stallone, son filmi 'Rocky Balboa’yı 60 yaşındayken çekti.