Survivor Son Bölümde Dokunulmazlık Oyunlarını Kim Kazandı?

Survivor son bölümde dokunulmazlık oyunlarını kim kazandı?

  1. Survivor'ın son bölümünde ünlüler takımı ile gönüllüler takımı bu haftaki ikinci dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi.    Elemeye konseyine kalacak 2 kişinin belirleneceği dokunulmazlık oyununu gönüllüler takımı kazandı.

    Survivor'ın son bölümünde ünlüler takımı ile gönüllüler takımı bu haftaki ikinci dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi. Elemeye konseyine kalacak 2 kişinin belirleneceği dokunulmazlık oyununu gönüllüler takımı kazandı.

  2. Ünlüler takımının kendi arasında oynadığı bireysel dokunulmaz oyununu ise Sabriye kazandı.    Eleme konseyinde ünlüler takımından adı en çok yazılan Pınar ile Sabriye'nin adını verdiği Furkan Survivor'da elemeye kaldı.

    Ünlüler takımının kendi arasında oynadığı bireysel dokunulmaz oyununu ise Sabriye kazandı. Eleme konseyinde ünlüler takımından adı en çok yazılan Pınar ile Sabriye'nin adını verdiği Furkan Survivor'da elemeye kaldı.

  3. PINAR NELER SÖYLEDİ? <p>    "İsmimin çıkmasına şaşırmadım. Beni bugün Sabriye'ye yanaşmakla suçlayanların, Sabriye bireysel dokunuzmazlığı alınca onun yanında gördüm. Sevenlerim beni geçen hafta potadan çıkardı. Bu haftada inşallah öyle olur. Sabriye'yi tebrik ediyorum oyunu bozduğu ve bazı isimleri potaya koyduğu için. Kısmet inşallah potadan çıkmak olur. Hepimiz için hayırlısı olsun."

    PINAR NELER SÖYLEDİ?

    "İsmimin çıkmasına şaşırmadım. Beni bugün Sabriye'ye yanaşmakla suçlayanların, Sabriye bireysel dokunuzmazlığı alınca onun yanında gördüm. Sevenlerim beni geçen hafta potadan çıkardı. Bu haftada inşallah öyle olur. Sabriye'yi tebrik ediyorum oyunu bozduğu ve bazı isimleri potaya koyduğu için. Kısmet inşallah potadan çıkmak olur. Hepimiz için hayırlısı olsun."

  4. FURKAN NELER SÖYLEDİ? <p>    "İlk defa potadayım. Sabriye'ye kırgın değilim. Kimseyi kötülemeyeceğim zaten az kişi kaldık. Ben buraya yarışmaya geldim. Rekorlarımı, kişisel başarılarımı anlatmaya değil Furkan olarak yarışmaya geldim. Beni buraya yakıştırıyorlarsa oy atarlarsa sevinirim. Beni buraya layık görüyorlarsa devam etmek istiyorum."

    FURKAN NELER SÖYLEDİ?

    "İlk defa potadayım. Sabriye'ye kırgın değilim. Kimseyi kötülemeyeceğim zaten az kişi kaldık. Ben buraya yarışmaya geldim. Rekorlarımı, kişisel başarılarımı anlatmaya değil Furkan olarak yarışmaya geldim. Beni buraya yakıştırıyorlarsa oy atarlarsa sevinirim. Beni buraya layık görüyorlarsa devam etmek istiyorum."

  5. Şahika, Sedat, Pınar ve Furkan'da en az SMS oyunu alan Survivor'dan elenecek.    İşte Survivor'da cumartesi günü yaşananlar...

    Şahika, Sedat, Pınar ve Furkan'da en az SMS oyunu alan Survivor'dan elenecek. İşte Survivor'da cumartesi günü yaşananlar...

  6. Survivor'da cumartesi günü ünlüler takımı ile gönüllüler takımına 9. haftada elemeye kalacak iki ismin belirleneceği ilk dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi.

    Survivor'da cumartesi günü ünlüler takımı ile gönüllüler takımına 9. haftada elemeye kalacak iki ismin belirleneceği ilk dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi.

  7. İlk yarışmayı ünlülerin ikinci yarışmayı ise gönüllülerin kazandığı dokunulmazlık oyununu finalde gönüllüler takımı kazandı.

    İlk yarışmayı ünlülerin ikinci yarışmayı ise gönüllülerin kazandığı dokunulmazlık oyununu finalde gönüllüler takımı kazandı.

  8. Ünlüler takımında adı en çok yazılan Şahika eleme adayı oldu.

    Ünlüler takımında adı en çok yazılan Şahika eleme adayı oldu.

  9. 5. kez üst üste dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımında bireysel dokunulmazlığı Adem kazandı ve eleme adayı olarak Sedat'ın ismini verdi.    İşte Survivor'da cuma günü yaşananlar...

    5. kez üst üste dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımında bireysel dokunulmazlığı Adem kazandı ve eleme adayı olarak Sedat'ın ismini verdi. İşte Survivor'da cuma günü yaşananlar...

  10. Survivor'da dokuzuncu hafta kişi başı 2 hamburger ve patates cipsi ödül oyunu ile başladı.

    Survivor'da dokuzuncu hafta kişi başı 2 hamburger ve patates cipsi ödül oyunu ile başladı.

  11. Ünlüler takımı ile gönüllüler takımı hentbolun Survivor versiyonunda karşı karşıya geldi.

    Ünlüler takımı ile gönüllüler takımı hentbolun Survivor versiyonunda karşı karşıya geldi.

  12. Gönüllüleri kazandığı ilk tur sonunda ünlüler takımından Serhat Akın ile Çılgın Sedat arasında tartışma yaşandı.

    Gönüllüleri kazandığı ilk tur sonunda ünlüler takımından Serhat Akın ile Çılgın Sedat arasında tartışma yaşandı.

  13. İkinci turu ünlüler takımının kazandığı ödül oyunu finale kaldı.

    İkinci turu ünlüler takımının kazandığı ödül oyunu finale kaldı.

  14. En iyi 3 erkek ve en iyi 2 kızdan oluşan takımların mücadelesi nefes kesti.

    En iyi 3 erkek ve en iyi 2 kızdan oluşan takımların mücadelesi nefes kesti.

  15. Ünlüler takımından erkeklerin 3-2'ye getirdiği final oyununu gönüllüler takımı kızların başarılı performansı ile 5-4 kazandı.

    Ünlüler takımından erkeklerin 3-2'ye getirdiği final oyununu gönüllüler takımı kızların başarılı performansı ile 5-4 kazandı.

  16. Kaybedilen ödül oyunu sonrası İlhan Mansız ve Serhat Akın, Şahika ile tartıştı.

    Kaybedilen ödül oyunu sonrası İlhan Mansız ve Serhat Akın, Şahika ile tartıştı.

  17. Erkeklerini oyandığı sembol oyununda gönüllüler takımının üyeleri elendi. Adem ile Furkan arasındaki final oyununun galibi Furkan oldu.

    Erkeklerini oyandığı sembol oyununda gönüllüler takımının üyeleri elendi. Adem ile Furkan arasındaki final oyununun galibi Furkan oldu.

  18. Kızların sembol oyununda ise finale kalan gönüllüler takımından Tuğçe ve Burçak oldu. Nefes kesen mücadelede sembol oyunu Tuğçe'nin oldu.

    Kızların sembol oyununda ise finale kalan gönüllüler takımından Tuğçe ve Burçak oldu. Nefes kesen mücadelede sembol oyunu Tuğçe'nin oldu.

  19. Sembol oyununda gösterdiği performansla ödülü almaya hak kazanan Furkan, kendin takımından ödülü keyfini çıkarmak için Serhat, Sema ve İlhan Mansız'ı seçti.

    Sembol oyununda gösterdiği performansla ödülü almaya hak kazanan Furkan, kendin takımından ödülü keyfini çıkarmak için Serhat, Sema ve İlhan Mansız'ı seçti.

  20. Diğer ödülün sahibi Tuğçe ise ödülü; Volkan, Ogeday ve Burçak ile paylaştı.

    Diğer ödülün sahibi Tuğçe ise ödülü; Volkan, Ogeday ve Burçak ile paylaştı.

  21. İşte Survivor'da nefes kesen yarışmalardan kareler...

    İşte Survivor'da nefes kesen yarışmalardan kareler...