FETÖ Operasyonlarında Yeni Dalga Bu Sabah Başladı

FETÖ operasyonlarında yeni dalga bu sabah başladı

  1. TÜRKİYE genelinde FETÖ operasyonları hız kesmeden sürüyor. Bugün Emniyet personeli, mühendisler, uzmanlara yönelik operasyon var. Ankara, İstanbul, Ankara, Balıkesir, Bursa, Erzurum, Gaziantep, Hatay, İzmir, Kayseri'de gözaltına alınanlar var.

    TÜRKİYE genelinde FETÖ operasyonları hız kesmeden sürüyor. Bugün Emniyet personeli, mühendisler, uzmanlara yönelik operasyon var. Ankara, İstanbul, Ankara, Balıkesir, Bursa, Erzurum, Gaziantep, Hatay, İzmir, Kayseri'de gözaltına alınanlar var.

  2. İSTANBUL MERKEZLİ 17 İLDE OPESYON: ÇOK SAYIDA GÖZALTI KARARI   <p>İstanbul merkezli 17 ilde Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) emniyet yapılanmasına yönelik operasyon başlatıldı. Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, geçmişteki Kanun Hükmünde Kararnamelerle meslekten çıkarılan ve aralarında rütbelilerin de bulunduğu 60 emniyet personelinin, örgütün gizli haberleşme programı ByLock'u kullandıklarının belirlenmesi üzerine çalışma başlattı.

    İSTANBUL MERKEZLİ 17 İLDE OPESYON: ÇOK SAYIDA GÖZALTI KARARI

    İstanbul merkezli 17 ilde Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) emniyet yapılanmasına yönelik operasyon başlatıldı. Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, geçmişteki Kanun Hükmünde Kararnamelerle meslekten çıkarılan ve aralarında rütbelilerin de bulunduğu 60 emniyet personelinin, örgütün gizli haberleşme programı ByLock'u kullandıklarının belirlenmesi üzerine çalışma başlattı.

  3. Söz konusu soruşturma kapsamında, İstanbul merkezli Adana, Afyon, Ankara, Balıkesir, Bursa, Erzurum, Gaziantep, Hatay, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Manisa, Mersin, Osmaniye, Uşak ve Yozgat'ta 60 adrese eş zamanlı operasyon düzenleyen ekiplerin, evlerdeki aramaları sürüyor.

    Söz konusu soruşturma kapsamında, İstanbul merkezli Adana, Afyon, Ankara, Balıkesir, Bursa, Erzurum, Gaziantep, Hatay, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Manisa, Mersin, Osmaniye, Uşak ve Yozgat'ta 60 adrese eş zamanlı operasyon düzenleyen ekiplerin, evlerdeki aramaları sürüyor.

  4. ASELSAN'DA FETÖ OPERASYONU: MÜHENDİS VE UZMANLARA GÖZALTI <p>  Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında ASELSAN'da halen görev yapanların da aralarında bulunduğu 84 kişi hakkında gözaltı kararı verdi. Operasyonda Ankara'da 44, İstanbul ve Samsun'da birer olmak üzere 46 şüpheli gözaltına alındı.

    ASELSAN'DA FETÖ OPERASYONU: MÜHENDİS VE UZMANLARA GÖZALTI

    Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında ASELSAN'da halen görev yapanların da aralarında bulunduğu 84 kişi hakkında gözaltı kararı verdi. Operasyonda Ankara'da 44, İstanbul ve Samsun'da birer olmak üzere 46 şüpheli gözaltına alındı.

  5. Hakkında gözaltı kararı verilen şüphelilerden yaklaşık 30'unun halen kurumda görev yaptığı, diğerlerinin ise açığa alınan ya da ilişiği kesilen eski personel olduğu öğrenildi. Aralarında mühendis ve uzmanların da yer aldığı şüphelilerden bazılarının cep telefonlarında, terör örgütünün haberleşme amacıyla kullandığı ByLock programı bulunduğu kaydedildi.

    Hakkında gözaltı kararı verilen şüphelilerden yaklaşık 30'unun halen kurumda görev yaptığı, diğerlerinin ise açığa alınan ya da ilişiği kesilen eski personel olduğu öğrenildi. Aralarında mühendis ve uzmanların da yer aldığı şüphelilerden bazılarının cep telefonlarında, terör örgütünün haberleşme amacıyla kullandığı ByLock programı bulunduğu kaydedildi.

  6. NEVŞEHİR: ESKİ ÖĞRETMEN TUTUKLANDI <p>    Nevşehir'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan eski öğretmen tutuklandı. Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamaya göre, FETÖ/PDY soruşturması çerçevesinde, hakkında tahkikat başlatılan ve daha önce kanun hükmünde kararname (KHK) ile ihraç edilen öğretmen Gülcan A. gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

    NEVŞEHİR: ESKİ ÖĞRETMEN TUTUKLANDI

    Nevşehir'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan eski öğretmen tutuklandı. Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamaya göre, FETÖ/PDY soruşturması çerçevesinde, hakkında tahkikat başlatılan ve daha önce kanun hükmünde kararname (KHK) ile ihraç edilen öğretmen Gülcan A. gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.