Levent Yüksel'e Ne Oldu? Son Haline Bakın Çok Şaşırttı

Levent Yüksel'e ne oldu? Son haline bakın çok şaşırttı

  1. Türk pop müziğinin en güçlü erkek seslerinden ve yorumcularından 52 yaşındaki şarkıcı Levent Yüksel, son görüntüsüyle herkesi şaşırttı. Ünlü şarkıcı Levent Yüksel Akmerkez'de muhabirleri görünce hızla yürüyen merdivenlere doğru ilerleyip gözden kayboldu. 52 yaşındaki Yüksel’in yorgun hali dikkatten kaçmadı. Levent Yüksel'in bu görüntüsü akıllara "Hasta mı?" sorusunu getirdi. Yorgun ve bitkin hali sevenlerini üzecek.

    Türk pop müziğinin en güçlü erkek seslerinden ve yorumcularından 52 yaşındaki şarkıcı Levent Yüksel, son görüntüsüyle herkesi şaşırttı. Ünlü şarkıcı Levent Yüksel Akmerkez'de muhabirleri görünce hızla yürüyen merdivenlere doğru ilerleyip gözden kayboldu. 52 yaşındaki Yüksel’in yorgun hali dikkatten kaçmadı. Levent Yüksel'in bu görüntüsü akıllara "Hasta mı?" sorusunu getirdi. Yorgun ve bitkin hali sevenlerini üzecek.

  2. Konserleri haricinde pek ortalarda görünmeyi tercih etmeyen Levent Yüksel kısa bir alışveriş turu atıp ardından bir kadın arkadaşı ile buluştu.

    Konserleri haricinde pek ortalarda görünmeyi tercih etmeyen Levent Yüksel kısa bir alışveriş turu atıp ardından bir kadın arkadaşı ile buluştu.

  3. Yorgun haliyle dikkat çeken sanatçı kısa süre panikledikten sonra: “Arkadaşlar aklınızdan ne geçti bilmiyorum ama sevgili değiliz bilginiz olsun.” dedikten sonra yanımızdan ayrılarak arkadaşıyla kahve içti.

    Yorgun haliyle dikkat çeken sanatçı kısa süre panikledikten sonra: “Arkadaşlar aklınızdan ne geçti bilmiyorum ama sevgili değiliz bilginiz olsun.” dedikten sonra yanımızdan ayrılarak arkadaşıyla kahve içti.

  4. İŞTE LEVENT YÜKSEL'İN AKILLARDA ŞPÜHE BIRAK GÖRÜNTÜSÜ

    İŞTE LEVENT YÜKSEL'İN AKILLARDA ŞPÜHE BIRAK GÖRÜNTÜSÜ

  5. Yıllardır seslendirdiği şarkılarla dinleyicilerin kulaklarının pasını silen Yüksel, bu kez arabesk şarkıdaki hünerlerini gözler önüne serecek. Yeni albümünde bu türdeki eserlere farklı bir soluk getirecek olan Levent Yüksel, projesi için ise arabeskin ordinaryüsü Burhan Bayar ile birlikte stüdyoya girecek

    Yıllardır seslendirdiği şarkılarla dinleyicilerin kulaklarının pasını silen Yüksel, bu kez arabesk şarkıdaki hünerlerini gözler önüne serecek. Yeni albümünde bu türdeki eserlere farklı bir soluk getirecek olan Levent Yüksel, projesi için ise arabeskin ordinaryüsü Burhan Bayar ile birlikte stüdyoya girecek

  6. Levent Yükse, 21 Ekim 1964 Antalya doğumlu. Sezen Aksu'nun yetiştirdiği yorumculardan...

    Levent Yükse, 21 Ekim 1964 Antalya doğumlu. Sezen Aksu'nun yetiştirdiği yorumculardan...

  7. Toplamda 8 stüdyo albümü bulunan Levent Yüksel, yeni albüm hazırlığında...

    Toplamda 8 stüdyo albümü bulunan Levent Yüksel, yeni albüm hazırlığında...