Ünlü Babalar Ve Çocukları Onları Hiç Böyle Görmediniz!

Ünlü babalar ve çocukları

  1. Justin Timberlake ve oğlu Silas / Justin Timberlake ve eşi Jessica Biel oğulları Silas'ı iki yıl önce kucaklarına aldı. Timberlake, "Babalık başıma gelen en çılgın, en inanılmaz, en mükemmel şey" dedi.

    Justin Timberlake ve oğlu Silas / Justin Timberlake ve eşi Jessica Biel oğulları Silas'ı iki yıl önce kucaklarına aldı. Timberlake, "Babalık başıma gelen en çılgın, en inanılmaz, en mükemmel şey" dedi.

  2. Vin Diesel ve kızı Pauline/ Vin bir oğlan, iki kız çocuğu babası bir oyuncu. Babalığın hayatının en cesur rolü olduğunu söyleyen aksiyon yıldızı, "Hayatımdaki en çılgın rol nedir? Babalık" şeklinde konuştu.

    Vin Diesel ve kızı Pauline/ Vin bir oğlan, iki kız çocuğu babası bir oyuncu. Babalığın hayatının en cesur rolü olduğunu söyleyen aksiyon yıldızı, "Hayatımdaki en çılgın rol nedir? Babalık" şeklinde konuştu.

  3. Ashton Kutcher ve kızı Wyatt / Eşi Mila KUnis ile birlikte iki yıl önce kızını kucağına alan Ashton Kutcher, birkaç ay önce de ikinci kez baba oldu. Babalık hakkında, "Dünyadaki en mükemmel şey. Beni daha iyi olmaya teşvik ediyor" yorumunu yaptı.

    Ashton Kutcher ve kızı Wyatt / Eşi Mila KUnis ile birlikte iki yıl önce kızını kucağına alan Ashton Kutcher, birkaç ay önce de ikinci kez baba oldu. Babalık hakkında, "Dünyadaki en mükemmel şey. Beni daha iyi olmaya teşvik ediyor" yorumunu yaptı.

  4. Chris Hemsworth ve ikizleri Tristan ile Sasha/ Üç çocuk babası olan Hemsworth, "Babalık bir görev. Ama hayatta yapmak isteyeceğim en iyi görev" dedi.

    Chris Hemsworth ve ikizleri Tristan ile Sasha/ Üç çocuk babası olan Hemsworth, "Babalık bir görev. Ama hayatta yapmak isteyeceğim en iyi görev" dedi.

  5. Dwayne Johnson ve kızı Jasmine/ Eski eşinden yetişkin bir kızı olan Johnson, bir yıl önce kız arkadaşından kızı Jasmine'e kavuştu. "Babalık, hayatımda yaptığım en iyi meslek, hayatımda yapacağım en iyi meslek" dedi.

    Dwayne Johnson ve kızı Jasmine/ Eski eşinden yetişkin bir kızı olan Johnson, bir yıl önce kız arkadaşından kızı Jasmine'e kavuştu. "Babalık, hayatımda yaptığım en iyi meslek, hayatımda yapacağım en iyi meslek" dedi.

  6. Jason Sudeikis ve oğlu Otis/Olivia Wilde ile birlikte, oğlundan iki yıl sonra ikinci çocuğunu da kucağına alan Sudeikis, "Otis bana baba diyor. Sanırım bu inanılmaz, aklınızı kaçıracağınız bir şey. Bunu olacağını hiç düşünmezdim" dedi.

    Jason Sudeikis ve oğlu Otis/Olivia Wilde ile birlikte, oğlundan iki yıl sonra ikinci çocuğunu da kucağına alan Sudeikis, "Otis bana baba diyor. Sanırım bu inanılmaz, aklınızı kaçıracağınız bir şey. Bunu olacağını hiç düşünmezdim" dedi.

  7. Jensen Ackles ve kızı Justice/ İlk çocuğunun ardından bir de ikizleri olan Ackles, hayatında keskin bir değişim yaşadığını, dengesinin değiştiğini şöyle anlattı: "Arabayı park edersiniz, arabadan inersiniz, başka bir araca binersiniz, yolun solundan ilerlersiniz."

    Jensen Ackles ve kızı Justice/ İlk çocuğunun ardından bir de ikizleri olan Ackles, hayatında keskin bir değişim yaşadığını, dengesinin değiştiğini şöyle anlattı: "Arabayı park edersiniz, arabadan inersiniz, başka bir araca binersiniz, yolun solundan ilerlersiniz."

  8. Robbie Williams ve kızı Teddy/ Williams ve Türk eşi Ayda Field, dört yıl önce kızlarına kavuştular, iki yıl sonra da kızları oldu. Ünlü şarkıcı, "Ben bir bebek bezi gözlemcisi, bez değiştirici, bez değiştirme şefiyim. Bunu seviyorum. Geğirmesini seviyorum. Onu beslemeyi ve bezini değiştirmeyi seviyorum. Bu çok garip, bunu yegane bir bağ kurma aracı olarak görüyorum" dedi.

    Robbie Williams ve kızı Teddy/ Williams ve Türk eşi Ayda Field, dört yıl önce kızlarına kavuştular, iki yıl sonra da kızları oldu. Ünlü şarkıcı, "Ben bir bebek bezi gözlemcisi, bez değiştirici, bez değiştirme şefiyim. Bunu seviyorum. Geğirmesini seviyorum. Onu beslemeyi ve bezini değiştirmeyi seviyorum. Bu çok garip, bunu yegane bir bağ kurma aracı olarak görüyorum" dedi.

  9. John Legend ve kızı Luna/ Baba olmanın her anının tadını çıkaran Legend, "Küçük çocuğumuzda kendi yansımamızı görmek gerçekten inanılmaz" dedi.

    John Legend ve kızı Luna/ Baba olmanın her anının tadını çıkaran Legend, "Küçük çocuğumuzda kendi yansımamızı görmek gerçekten inanılmaz" dedi.

  10. Matt Damon ve kızı Gia/ Matt Damon, eşi Luciana Barroso ile dört kız çocuğu sahibi oldu. Babalığı tarif ederken, "Her şey dopdolu, her zaman dolu" yorumunu yaptı.

    Matt Damon ve kızı Gia/ Matt Damon, eşi Luciana Barroso ile dört kız çocuğu sahibi oldu. Babalığı tarif ederken, "Her şey dopdolu, her zaman dolu" yorumunu yaptı.

  11. Ryan Reynolds ve kızı James/ Yakın zamanda ikinci kez baba olan Reynolds, "Kızım bana baba dediğinde ona ulaşmak için beton duvarı aşarım. Bu çılgınca" dedi.

    Ryan Reynolds ve kızı James/ Yakın zamanda ikinci kez baba olan Reynolds, "Kızım bana baba dediğinde ona ulaşmak için beton duvarı aşarım. Bu çılgınca" dedi.

  12. Tom Hardy ve oğlu Louis/ Bu zamana kadar pek çok rolün üstesinden gelen aktör, "Ben birinin babasıyım, ilk ve öncelikli olan bu" diyerek, babalığı her şeyin üstünde tuttuğunu belirtti.

    Tom Hardy ve oğlu Louis/ Bu zamana kadar pek çok rolün üstesinden gelen aktör, "Ben birinin babasıyım, ilk ve öncelikli olan bu" diyerek, babalığı her şeyin üstünde tuttuğunu belirtti.