İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Soyunma Odasına İndi

A Milli Futbol Takımı maçını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da izledi

  1. .Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'ndaki Türkiye-Finlandiya maçını izlemek için Antalya Stadı'na geldi.

    .Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'ndaki Türkiye-Finlandiya maçını izlemek için Antalya Stadı'na geldi.

  2. Erdoğan'ı, stat girişinde Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ile diğer ilgililer karşıladı.

    Erdoğan'ı, stat girişinde Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ile diğer ilgililer karşıladı.

  3. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da Erdoğan ile birlikte stada giriş yaptı.

    Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da Erdoğan ile birlikte stada giriş yaptı.

  4. Erdoğan soyunma odasında son hazırlıklarını yapan millilerle tek tek tokalaşıp başarılar dilerken, "Allahtan ayaklarınıza güç" diliyorum ifadelerini kullandı.

    Erdoğan soyunma odasında son hazırlıklarını yapan millilerle tek tek tokalaşıp başarılar dilerken, "Allahtan ayaklarınıza güç" diliyorum ifadelerini kullandı.

  5. Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra Milli Takım soyunma odasına gitti.

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra Milli Takım soyunma odasına gitti.