İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Survivor'da Kim Yazıldı Elenecek İsimlerin Hepsi Olay

Yazılan 4 isim de bomba.

  1. Survivor adasında bu hafta 'kim elendi ' sorusunun yanıtı gönüllüler takımından gelecek. 7 haftadır dokunulmazlık oyununu kazanan gönüllüler takımı bu hafta kelimenin tam anlamıyla çakıldılar. Gönüllüler takımı hem 25 Mart hem de 26 Mart pazar gecesi oynadıkları Survivor dokunulmazlığını kaybettiler. Peki elenmek üzere ismi yazılanlar kimler oldu? Yazılan 4 isim de bomba. Önce birinci dokunulmazlığın sonucunu verelim.

    Survivor adasında bu hafta 'kim elendi ' sorusunun yanıtı gönüllüler takımından gelecek. 7 haftadır dokunulmazlık oyununu kazanan gönüllüler takımı bu hafta kelimenin tam anlamıyla çakıldılar. Gönüllüler takımı hem 25 Mart hem de 26 Mart pazar gecesi oynadıkları Survivor dokunulmazlığını kaybettiler. Peki elenmek üzere ismi yazılanlar kimler oldu? Yazılan 4 isim de bomba. Önce birinci dokunulmazlığın sonucunu verelim.

  2. Cumartesi günü ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımında ada konseyinde işler beklendiği gibi gitti. Konseydeki oylamada takım performansı yerlerde olan Erdi Ünver'in ismini verdi. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Tuğçe ise beklenen ismi açıkladı. Gönüllüler takımını birbirine katan Berna Keklikler ikinci eleme adayı oldu.

    Cumartesi günü ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımında ada konseyinde işler beklendiği gibi gitti. Konseydeki oylamada takım performansı yerlerde olan Erdi Ünver'in ismini verdi. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Tuğçe ise beklenen ismi açıkladı. Gönüllüler takımını birbirine katan Berna Keklikler ikinci eleme adayı oldu.

  3. Gönüllüler takımında hesaplar pazar günü oynanan ikinci dokunulmazlık oyunu kaybedilince şaştı. Zira ilk eleme adaylarının yanına yeni isimler kemik kadrodan yazıldı. Ada konseyindeki oylamada kutudan Bulut Özdemiroğlu ismi çıktı. Bireysel dokunulmazlığı ise Volkan kazandı. Volkan da dördüncü eleme adayı olarak Gökhan Gözükan'ın ismini verdi. Böylece Survivor gönüllüler takımı hesaplaşma oylamasını başlatmış oldu. Şimdi bu 4 isim için SMS oylaması yapılıyor. Yarın yani 28 Mart 2017 salı günü Survivor'da kim elendi sorusu bu 4 isimden biriyle yanıtlanmış olacak.

    Gönüllüler takımında hesaplar pazar günü oynanan ikinci dokunulmazlık oyunu kaybedilince şaştı. Zira ilk eleme adaylarının yanına yeni isimler kemik kadrodan yazıldı. Ada konseyindeki oylamada kutudan Bulut Özdemiroğlu ismi çıktı. Bireysel dokunulmazlığı ise Volkan kazandı. Volkan da dördüncü eleme adayı olarak Gökhan Gözükan'ın ismini verdi. Böylece Survivor gönüllüler takımı hesaplaşma oylamasını başlatmış oldu. Şimdi bu 4 isim için SMS oylaması yapılıyor. Yarın yani 28 Mart 2017 salı günü Survivor'da kim elendi sorusu bu 4 isimden biriyle yanıtlanmış olacak.

  4. Survivor adasında geçen hafta Sedat önceki haftada Fatih Hürkan elendi. Gönüllüler takımı 7 haftadır çok rahattı. Ünlüler takımı ise 7 hafta dokunulmazlığı üst üste kaybederek bir rekora imza attılar. Takım bu süreçte zayıf halkalardan ve huzur bozanlardan kurtuldu. Bu da görünen o ki Survivor ünlülere hayırlı bir sonuç getirdi.

    Survivor adasında geçen hafta Sedat önceki haftada Fatih Hürkan elendi. Gönüllüler takımı 7 haftadır çok rahattı. Ünlüler takımı ise 7 hafta dokunulmazlığı üst üste kaybederek bir rekora imza attılar. Takım bu süreçte zayıf halkalardan ve huzur bozanlardan kurtuldu. Bu da görünen o ki Survivor ünlülere hayırlı bir sonuç getirdi.

  5. İlhan Mansız - Şahika kavga görüntüleri : Survivor ünlüler takımı oyun kazansa da kavgaları bitirmiş değil. İlhan Mansız'ın Şahika'ya olan takıntısı tam gaz sürüyor. Bu kez dokunulmazlık oyunu dönüşünde onunla teknede kavga etti. Her zamanki gibi de yine haksızdı.

    İlhan Mansız - Şahika kavga görüntüleri : Survivor ünlüler takımı oyun kazansa da kavgaları bitirmiş değil. İlhan Mansız'ın Şahika'ya olan takıntısı tam gaz sürüyor. Bu kez dokunulmazlık oyunu dönüşünde onunla teknede kavga etti. Her zamanki gibi de yine haksızdı.

  6. Survivor adasındak Şahika ile İlhan'ın kavgasına sebep olan geceye dönecek olursak. Adadaki sağanak yağış ünlüler takımını su içinde bıraktı. En çok ıslanan da Şahika ve Sabriye oldu. Öyle ki sabaha kadar su içinde tirtir titreyerek ağladılar.

    Survivor adasındak Şahika ile İlhan'ın kavgasına sebep olan geceye dönecek olursak. Adadaki sağanak yağış ünlüler takımını su içinde bıraktı. En çok ıslanan da Şahika ve Sabriye oldu. Öyle ki sabaha kadar su içinde tirtir titreyerek ağladılar.