Alişan'ın 11 Yaşındaki Haline Bakın Olay Oldu

Alişan'ın 11 yaşındaki haline bakın olay oldu

  1. Ünlü şarkısı Alişan instagram hesabından 11 yaşındaki halini paylaştı. Elinde mikrofon şarkı söyleyen Alişan'ın 11 yaşındaki hali olay oldu. Alişan'ın instagram'dan paylaştığı video binlerce beğeni ve yorum aldı. En son Çağla Şıkel ile yaptığı programı sonlandıran Alişan'ın 11 yaşındaki halini görenler şoke oldu.

    Ünlü şarkısı Alişan instagram hesabından 11 yaşındaki halini paylaştı. Elinde mikrofon şarkı söyleyen Alişan'ın 11 yaşındaki hali olay oldu. Alişan'ın instagram'dan paylaştığı video binlerce beğeni ve yorum aldı. En son Çağla Şıkel ile yaptığı programı sonlandıran Alişan'ın 11 yaşındaki halini görenler şoke oldu.

  2. Ünlü türkücü Alişan, henüz 11 yaşındayken 1987 yılında sahnede çekilen videosunu Instagram hesabından paylaştı. Alişan'ın çocukluk halini gören hayranları, ünlü türkücüyü tanımakta güçlük çekti.

    Ünlü türkücü Alişan, henüz 11 yaşındayken 1987 yılında sahnede çekilen videosunu Instagram hesabından paylaştı. Alişan'ın çocukluk halini gören hayranları, ünlü türkücüyü tanımakta güçlük çekti.

  3. Alişan Instagram hesabından yaptığı video paylaşımına "11 yaşındayken elbisesi ve elinde mikrafonuyla "Odam Kireç Tutmuyor" türküsünü okuyan bu çocuğu tanıdınız mı?" notunu ekledi.

    Alişan Instagram hesabından yaptığı video paylaşımına "11 yaşındayken elbisesi ve elinde mikrafonuyla "Odam Kireç Tutmuyor" türküsünü okuyan bu çocuğu tanıdınız mı?" notunu ekledi.

  4. 55 binden fazla görüntülenme alan video binlerce beğeni ve yorum aldı.

    55 binden fazla görüntülenme alan video binlerce beğeni ve yorum aldı.

  5. 40 yaşında olan Alişan'ın 11 yaşındaki hali.

    40 yaşında olan Alişan'ın 11 yaşındaki hali.

  6. KAHVALTISI OLAY OLMUŞTU <p>  Alişan, Amerika-Los Angeles tatilinden döndü. Kıbrıs'taki Nuh'un Gemisi Deluxe Hotel'de konser veren Alişan ''Los Angeles'ta kahvaltı salonunda 3 kişi 150 dolar ödedik. İsyan ettik. Çok pahalı, kimse gitmesin'' dedi

    KAHVALTISI OLAY OLMUŞTU

    Alişan, Amerika-Los Angeles tatilinden döndü. Kıbrıs'taki Nuh'un Gemisi Deluxe Hotel'de konser veren Alişan ''Los Angeles'ta kahvaltı salonunda 3 kişi 150 dolar ödedik. İsyan ettik. Çok pahalı, kimse gitmesin'' dedi

  7. ABD deneyimlerini anlatan şarkıcı ''Oralara ilk kez gittim. Konser teklifleri geliyordu ama bir türlü fırsatım olmamıştı. Orada Türk kahvaltıcısına gittik 3 kişi 150 dolar ödedik. Arkadaşlarıma söyleyeceğim gitmesinler'' dedi.

    ABD deneyimlerini anlatan şarkıcı ''Oralara ilk kez gittim. Konser teklifleri geliyordu ama bir türlü fırsatım olmamıştı. Orada Türk kahvaltıcısına gittik 3 kişi 150 dolar ödedik. Arkadaşlarıma söyleyeceğim gitmesinler'' dedi.

  8. LAS VEGAS'TAN KONSER TEKLİFİ ALDI <p>  Alişan, Las Vegas'tan konser teklifi aldığını da belirtti.

    LAS VEGAS'TAN KONSER TEKLİFİ ALDI

    Alişan, Las Vegas'tan konser teklifi aldığını da belirtti.