İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Kurtlar Vadisi Oyuncusuna Sürpriz Teklif

sürpriz teklif

  1. Kurtlar Vadisi dizisinde uzun bir süre Savcı Leyla karakterini canlandıran Çiğdem Batur, hayranlarıyla buluşmak için gittiği Ürdün'de sürpriz bir teklif aldı. Vadi izleyicilerinin beğenerek izlediği oyuncu 5 yıl boyunca 163 bölümde rol almıştı. 2015 yılında 'Hiç mutsuz anım olmadı" diyerek veda eden Batur şimdi yeni bir projede yer alacak. Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin "Savcı" sı özellikle Ortadoğu'da büyük hayran kitlesine sahip...

    Kurtlar Vadisi dizisinde uzun bir süre Savcı Leyla karakterini canlandıran Çiğdem Batur, hayranlarıyla buluşmak için gittiği Ürdün'de sürpriz bir teklif aldı. Vadi izleyicilerinin beğenerek izlediği oyuncu 5 yıl boyunca 163 bölümde rol almıştı. 2015 yılında 'Hiç mutsuz anım olmadı" diyerek veda eden Batur şimdi yeni bir projede yer alacak. Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin "Savcı" sı özellikle Ortadoğu'da büyük hayran kitlesine sahip...

  2. Dört gün boyunca Ürdün'de kalan ve programlara katılan Çiğdem Batur, konuk olduğu Nart TV'nin yöneticileri tarafından teklif geldi. Ramazan ayında program sunması istenen oyuncu, mayısta ülkeye giderek çekimlere başlayacak.

    Dört gün boyunca Ürdün'de kalan ve programlara katılan Çiğdem Batur, konuk olduğu Nart TV'nin yöneticileri tarafından teklif geldi. Ramazan ayında program sunması istenen oyuncu, mayısta ülkeye giderek çekimlere başlayacak.

  3. Bir ay Ürdün'de kalacak olan Çiğdem Batur'a, ikinci teklif ise bir dönem tüm dünyada fenomen olan 'Bonanza' dizisinin yönetmeni Muhittin Kandur'dan (Mohy Wuandour) geldi. Yönetmen, yeni projesinde oyuncuyu düşündüğünü söyleyerek, 10 Nisan'da İngiltere'nin başkenti Londra'da buluşmak için randevu verdi. Batur, Londra'ya gidip detayları konuşacak.

    Bir ay Ürdün'de kalacak olan Çiğdem Batur'a, ikinci teklif ise bir dönem tüm dünyada fenomen olan 'Bonanza' dizisinin yönetmeni Muhittin Kandur'dan (Mohy Wuandour) geldi. Yönetmen, yeni projesinde oyuncuyu düşündüğünü söyleyerek, 10 Nisan'da İngiltere'nin başkenti Londra'da buluşmak için randevu verdi. Batur, Londra'ya gidip detayları konuşacak.

  4. İşte Çiğdem Batur'un sosyal medya görüntüleri...

    İşte Çiğdem Batur'un sosyal medya görüntüleri...