Survivor Kim Gitti Sorusu Yanıtsız Kaldı

Survivor son bölümde ödül oyununu kim kazandı?

  1. Survivor'da kim elenenecek? sorusunun cevap bulacağı son gün öncesi ünlüler ve gönüllüler takımı ödül oyunu için karşı karşıya geldi. Survivor'ın son bölümünde ailelerinden gelen mesajları okuma ödülünü gönüllüler takımı kazandı. Survivor'da çarşamba günü oynanacak ödül ve sembol oyunları sonrası veda konseyi yapılacak. Elemeye kalan Berna, Erdi, Bulut ve Gökhan'dan en az SMS oyunu alan Survivor'dan elenecek. İşte Survivor'da bu hafta yaşananlar...

    Survivor'da kim elenenecek? sorusunun cevap bulacağı son gün öncesi ünlüler ve gönüllüler takımı ödül oyunu için karşı karşıya geldi. Survivor'ın son bölümünde ailelerinden gelen mesajları okuma ödülünü gönüllüler takımı kazandı. Survivor'da çarşamba günü oynanacak ödül ve sembol oyunları sonrası veda konseyi yapılacak. Elemeye kalan Berna, Erdi, Bulut ve Gökhan'dan en az SMS oyunu alan Survivor'dan elenecek. İşte Survivor'da bu hafta yaşananlar...

  2. Survivor'ın son bölümünde ünlüler takımı ile gönüllüler takımı ailelerinden gelen mesajları okuma ödülü için karşı karşıya geldi. Kazanan takımın ayrıca iki kilo pirinç ve iki kilo patatese sahip olacağı oyun gönüllüler takımının oldu.

    Survivor'ın son bölümünde ünlüler takımı ile gönüllüler takımı ailelerinden gelen mesajları okuma ödülü için karşı karşıya geldi. Kazanan takımın ayrıca iki kilo pirinç ve iki kilo patatese sahip olacağı oyun gönüllüler takımının oldu.

  3. <p>Survivor'da çarşamba günü oynanacak ödül ve sembol oyunları sonrası veda konseyi yapılacak.</p>    <p>Böylece gönüllüler takımı yarışmacılarından Berna, Erdi, Bulut ve Gökhan'dan en az SMS oyunu alan Survivor'dan elenenecek.</p>    <p>İşte Survivor'da pazartesi günü yaşananlar...</p>

    Survivor'da çarşamba günü oynanacak ödül ve sembol oyunları sonrası veda konseyi yapılacak.

    Böylece gönüllüler takımı yarışmacılarından Berna, Erdi, Bulut ve Gökhan'dan en az SMS oyunu alan Survivor'dan elenenecek.

    İşte Survivor'da pazartesi günü yaşananlar...

  4. <p>Ünlüler takımı ile gönüllüller takımı patatesli tavuk yemeği ve magnolia tatlısı ödül oyunu için karşı karşıya geldi. İki takım arasındaki oyunu ünlüler takımı kazandı.</p>    <p>İşte Survivor'da pazar günü yaşananlar...</p>

    Ünlüler takımı ile gönüllüller takımı patatesli tavuk yemeği ve magnolia tatlısı ödül oyunu için karşı karşıya geldi. İki takım arasındaki oyunu ünlüler takımı kazandı.

    İşte Survivor'da pazar günü yaşananlar...

  5. <p>Survivor'ın 10. haftasında pazar günü Bil Bakalım oyunuyla başladı. Oyunu kazanan isim ise ünlüler takımından Furkan oldu. </p>  <p>  Elemeye konseyine kalacak 2 kişinin daha belirleneceği dokunulmazlık oyununu ise ünlüler takımı kazandı.</p>

    Survivor'ın 10. haftasında pazar günü Bil Bakalım oyunuyla başladı. Oyunu kazanan isim ise ünlüler takımından Furkan oldu.

    Elemeye konseyine kalacak 2 kişinin daha belirleneceği dokunulmazlık oyununu ise ünlüler takımı kazandı.

  6. <p>Gönüllüler takımının kendi arasında oynadığı bireysel dokunulmaz oyununu ise Volkan kazandı.</p>  <p> </p>  <p>Eleme konseyinde ünlüler takımından adı en çok yazılan Bulut ile Volkan'ın adını verdiği Gökhan Survivor'da elemeye kaldı.</p>

    Gönüllüler takımının kendi arasında oynadığı bireysel dokunulmaz oyununu ise Volkan kazandı.

    Eleme konseyinde ünlüler takımından adı en çok yazılan Bulut ile Volkan'ın adını verdiği Gökhan Survivor'da elemeye kaldı.

  7. <p><b>BULUT NELER SÖYLEDİ?</b></p>  <p>  "Elimden gelen mücadeleyi yapıyorum. Geriden başlamak ve tek başına adapte olmak zor oldu. Sayı alamıyorsak bile takımı ateşlemek lazım. Daha yeni adapte oluyorum. Mücadele etmeye geldim ve buraya gelmek için de mücadele ettik. Yatmaya, uyumaya değil mücadele etmeye geldim. Elimden geleni yapacağım."</p>

    BULUT NELER SÖYLEDİ?

    "Elimden gelen mücadeleyi yapıyorum. Geriden başlamak ve tek başına adapte olmak zor oldu. Sayı alamıyorsak bile takımı ateşlemek lazım. Daha yeni adapte oluyorum. Mücadele etmeye geldim ve buraya gelmek için de mücadele ettik. Yatmaya, uyumaya değil mücadele etmeye geldim. Elimden geleni yapacağım."

  8. <p><b>GÖKHAN NELER SÖYLEDİ?</b></p>  <p>  "Hiç bir zaman Volkan'la kin beslemedik. Bu akşam beni söylerken 2,5 haftadır performansımda düşük olduğunu söyledi, ben sakatlıktan çıktım geldim ve oyun kaybetmedim. Sembol kazandım. İletişim ödüllerinde oyun kaybetmedim. Performans olarak konuşacaklarsa asıl oyun alamayan arkadaşlara baksınlar. Oyun içinde oyunlar olabiliyor. Bunları da bilerek buraya geldik."</p>

    GÖKHAN NELER SÖYLEDİ?

    "Hiç bir zaman Volkan'la kin beslemedik. Bu akşam beni söylerken 2,5 haftadır performansımda düşük olduğunu söyledi, ben sakatlıktan çıktım geldim ve oyun kaybetmedim. Sembol kazandım. İletişim ödüllerinde oyun kaybetmedim. Performans olarak konuşacaklarsa asıl oyun alamayan arkadaşlara baksınlar. Oyun içinde oyunlar olabiliyor. Bunları da bilerek buraya geldik."

  9. <p><b>ERDİ NELER SÖYLEDİ?</b></p>  <p>  "Beşinci kez aday oluşum. Son haftalarda çoğunluk aday olunca Erdi'nin sözleriyle örnek verip devam ediyor. Ben buradayım sıkınt yok. Geldiğim, konuştuğum ne varsa aynı şekilde devam ediyorum. Vaatlerde bulunmuyorum. Ben buraya tek başına Erdi Ünver olarak geldim. "Ortak malı köpekler yemez" diye bir söz var. Survivor karakterin dirayet sınavıdır."</p>

    ERDİ NELER SÖYLEDİ?

    "Beşinci kez aday oluşum. Son haftalarda çoğunluk aday olunca Erdi'nin sözleriyle örnek verip devam ediyor. Ben buradayım sıkınt yok. Geldiğim, konuştuğum ne varsa aynı şekilde devam ediyorum. Vaatlerde bulunmuyorum. Ben buraya tek başına Erdi Ünver olarak geldim. "Ortak malı köpekler yemez" diye bir söz var. Survivor karakterin dirayet sınavıdır."

  10. <p><b>BERNA NELER SÖYLEDİ?</b></p>  <p>  "Erdi'yle aynı potada olmak iyi bir his değil. Kendi doğrularımdan yola çıkarak hareket ettim. Ogeday ve Elif'le tartışmalarımız oldu. Samimiyetsizlikleri ve bunları hak ettiğimi düşünmüyorum. Ben buraya Survivor'ı yaşamaya ve parkurları yaşamak için geldim. Üzgünüm inşallah gitmem. Mücadele ve hırsı gösterdiğimi düşünüyorum."</p>

    BERNA NELER SÖYLEDİ?

    "Erdi'yle aynı potada olmak iyi bir his değil. Kendi doğrularımdan yola çıkarak hareket ettim. Ogeday ve Elif'le tartışmalarımız oldu. Samimiyetsizlikleri ve bunları hak ettiğimi düşünmüyorum. Ben buraya Survivor'ı yaşamaya ve parkurları yaşamak için geldim. Üzgünüm inşallah gitmem. Mücadele ve hırsı gösterdiğimi düşünüyorum."

  11. <p><b>SERHAT AKIN'IN SAĞLIK DURUMU NASIL?</b></p>    <p>Acun Ilıcalı, geçtiğimiz bölümlerde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Serhat Akın'ın saplık durumu hakkında şu sözleri dile getirdi: "İki gün içerisinde adaya gelecek. 9-10 gün içerisinde ise oyunlara başlayacak. Ziyaret ettim, morali iyi inşallah daha da iyi olacak"</p>    <p>İşte Survivor'da cumartesi günü yaşananlar...</p>

    SERHAT AKIN'IN SAĞLIK DURUMU NASIL?

    Acun Ilıcalı, geçtiğimiz bölümlerde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Serhat Akın'ın saplık durumu hakkında şu sözleri dile getirdi: "İki gün içerisinde adaya gelecek. 9-10 gün içerisinde ise oyunlara başlayacak. Ziyaret ettim, morali iyi inşallah daha da iyi olacak"

    İşte Survivor'da cumartesi günü yaşananlar...

  12. <p>Survivor'da ünlüler ile gönüllüler takımı elemeye kalacak iki kişinin belli olacağı dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi.</p>    <p>Nefes kesen ve finale kalan oyunu 6 oyun sonra ünlüler takımı kazandı. </p>

    Survivor'da ünlüler ile gönüllüler takımı elemeye kalacak iki kişinin belli olacağı dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi.

    Nefes kesen ve finale kalan oyunu 6 oyun sonra ünlüler takımı kazandı. 

  13. Gönüllüler takımının kendi arasında oynadığı bireysel dokunulmazlık sembolünü Tuğçe kazandı.

    Gönüllüler takımının kendi arasında oynadığı bireysel dokunulmazlık sembolünü Tuğçe kazandı.

  14. Ada konseyinde gönüllüler takımından adı en çok yazılan Erdi ile bireysel dokunulmazlık sembolü sahibi Tuğçe'nin ismini verdiği Berna elemeye kaldı.

    Ada konseyinde gönüllüler takımından adı en çok yazılan Erdi ile bireysel dokunulmazlık sembolü sahibi Tuğçe'nin ismini verdiği Berna elemeye kaldı.

  15. Survivor son bölümde ünlüler ve gönüllüler takımları; Tavuk-pilav ve Türkiye-Finlandiya maçını izleme ödüllü sembol oyununda karşı karşıya geldi.

    Survivor son bölümde ünlüler ve gönüllüler takımları; Tavuk-pilav ve Türkiye-Finlandiya maçını izleme ödüllü sembol oyununda karşı karşıya geldi.

  16. 2 kişinin birleşme partisine gitmeyi garantilediği mücadelede sembol ödülü olanlar fazladan 3, olmayanlara ise 1 hak ile yarıştı.

    2 kişinin birleşme partisine gitmeyi garantilediği mücadelede sembol ödülü olanlar fazladan 3, olmayanlara ise 1 hak ile yarıştı.

  17. Aynı zamanda 2 hafta boyunca dokunulmazlık hakkı kazandıran ve birleşme partisi sonrası sembol ödüllerin devam etmesini sağlayan yarışmada sembol oyunu erkeklerde Furkan kazandı.

    Aynı zamanda 2 hafta boyunca dokunulmazlık hakkı kazandıran ve birleşme partisi sonrası sembol ödüllerin devam etmesini sağlayan yarışmada sembol oyunu erkeklerde Furkan kazandı.

  18. Kazananın ödülü 3 kişiyle paylaştığı sembol oyununu kızlardaki galibi ise Tuğçe oldu. Furkan ödülü İlhan ve Sema ve Sabriye ile paylaştı. Sabriye, Adem olmadan ödül paylaşmayı reddedince Furkan ödül için Pınar'ı seçti. Tuğçe ise ödülü Burçak, Elif ve Anıl'la paylaştı.    <br>İşte Survivor'da cuma günü yaşananlar...

    Kazananın ödülü 3 kişiyle paylaştığı sembol oyununu kızlardaki galibi ise Tuğçe oldu. Furkan ödülü İlhan ve Sema ve Sabriye ile paylaştı. Sabriye, Adem olmadan ödül paylaşmayı reddedince Furkan ödül için Pınar'ı seçti. Tuğçe ise ödülü Burçak, Elif ve Anıl'la paylaştı.
    İşte Survivor'da cuma günü yaşananlar...

  19. Survivor'ın son bölümünde ünlüler takımı ile gönüllüler takamı çeşitli yiyeceklerden oluşan piknik paketi ödül oyununda karşı karşıya geldi.    Nefes kesen yarışmayı ünlüler takımı kazandı.

    Survivor'ın son bölümünde ünlüler takımı ile gönüllüler takamı çeşitli yiyeceklerden oluşan piknik paketi ödül oyununda karşı karşıya geldi. Nefes kesen yarışmayı ünlüler takımı kazandı.

  20. Soruların sorulduğu ve cevabı en yakın tahmin edenlerin kazandığı Bil Bakalım oyununu ise Ogeday kazandı.

    Soruların sorulduğu ve cevabı en yakın tahmin edenlerin kazandığı Bil Bakalım oyununu ise Ogeday kazandı.

  21. İşte Survivor 2017'den yansıyan bazı kareler...

    İşte Survivor 2017'den yansıyan bazı kareler...