Galaxy S8 Ve Galaxy S8 Plus Türkiye'de!

İşte özellikler ve fiyatlar...

  1. Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus Türkiye'ye geldi. Bu akşam Volkswagen Arena'da gerçekleştirilmekte olan dev etkinlikte Samsung, dünya ile aynı anda Türkiye'de Galaxy S8'i ve Galaxy S8 Plus'ı ortaya çıkardı. İşte Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus'ın teknik özellikleri ve fiyatları...

    Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus Türkiye'ye geldi. Bu akşam Volkswagen Arena'da gerçekleştirilmekte olan dev etkinlikte Samsung, dünya ile aynı anda Türkiye'de Galaxy S8'i ve Galaxy S8 Plus'ı ortaya çıkardı. İşte Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus'ın teknik özellikleri ve fiyatları...

  2. Galaxy S8'ler nihayet ortaya çıktı. Samsung'un yeni telefonu Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus (veya Galaxy S8+) yeni görüntüsü ile dikkat çekerken farklı özellikleri ile de öne çıkıyor. Teknoloji tutkunları Galaxy S8'in fiyatını ve Türkiye'de ne zaman satışa çıkacağını merak ediyordu. Yeni modelin fiyatı açıklandı. Peki Türkiye'de kaç Galaxy S8'in fiyatı ne kadar olacak? Önce isterseniz Galaxy S8'in özelliklerine bakalım:

    Galaxy S8'ler nihayet ortaya çıktı. Samsung'un yeni telefonu Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus (veya Galaxy S8+) yeni görüntüsü ile dikkat çekerken farklı özellikleri ile de öne çıkıyor. Teknoloji tutkunları Galaxy S8'in fiyatını ve Türkiye'de ne zaman satışa çıkacağını merak ediyordu. Yeni modelin fiyatı açıklandı. Peki Türkiye'de kaç Galaxy S8'in fiyatı ne kadar olacak? Önce isterseniz Galaxy S8'in özelliklerine bakalım:

  3. Galaxy S8 Plus'ın işlemcisi  <br>  Galaxy S8'de olduğu gibi Galaxy S8 Plus'ta da Exynos 8895 işlemcisi kullanılıyor. Performansı hayli yukarı çıkaran bu işlemci, düşük güç tüketimiyle de dikkat çekiyor.

    Galaxy S8 Plus'ın işlemcisi
    Galaxy S8'de olduğu gibi Galaxy S8 Plus'ta da Exynos 8895 işlemcisi kullanılıyor. Performansı hayli yukarı çıkaran bu işlemci, düşük güç tüketimiyle de dikkat çekiyor.